Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Toko

119 Produkter
Toko

TOKO – Swiss Technology

Det traditionsrige mærke Toko har eksisteret i over 100 år. Det schweiziske mærke har siden 1916 specialiseret sig i voks og tekstilplejeprodukter til ski, snowboard, beklædning og sko. Med produkterne fra Toko Care Line bevares tekstilernes funktioner og forlænger samtidigt levetiden. Toko arbejder sammen med profesionelle atleter for at sikre at produkterne kan holde til selv de mest barske udfordringer.

Sorter efter
 
Side 1 af
3

Toko sko imprægnering online shop

TOKO er et schweizisk firma, der producerer et bredt udvalg af plejeprodukter til vedligeholdelse og imprægnering af tekstiler, udstyr og fodtøj. Varesortimentet er bredt, og der er et behandlingsprodukt til alle typer af behov. Det kan være, at skoene skal skinne lidt mere, være vandtætte eller at lædermaterialet skal holdes pænt. Det kan også være, at dit tøj skal have et ekstra beskyttende lag imprægnering før turen ud i naturen, eller at jakken, som du bruger til daglig, bare skal kunne give mere beskyttelse og komfort i det for det meste kolde og våde nordiske klima. Det kan også være, at dit udstyr enten til campingturen eller den ekstreme sport, du elsker at dyrke i bjergene, har brug for at blive smurt og vedligeholdt. Med TOKO produkter kan du være sikker på, at dit udstyr bliver mere sikkert og holdbart.

Om Toko

TOKO er et firma, som er førende indenfor sit virkeområde. Dette har de opnået gennem konstant at prioritere innovation og videreudvikling af deres produkter. På samme måde spiller deres samarbejde med professionelle sportsudøvere en lige så stor rolle, fordi de giver vigtig feedback. Mærket repræsenteres af nogle af de mest anerkendte atleter på verdensplan, som for eksempel Biathlon-stjernen Martin Fourcade. Produkternes effektivitet og mærkets gode ry bevises om og om igen, når det bruges af vindere i forskellige verdensmesterskabstitler, olympiske sejre og World Cups. TOKO samarbejder også med andre store varemærker som for eksempel BMW i organisationen af vintersportsevent. Så det er tydeligt, at Tokos produkter ikke kun er designet, udviklet og testet af de bedste – det er optimale løsninger, hvor der er 100 % fokus på kundernes behov og præferencer. Firmaet er særligt anerkendt for deres økologiske tilgang, og fordi de i deres produkter har formået at skabe sammenhæng mellem optimal ydeevne og minimal miljømæssig belastning. Alle TOKO behandlingsprodukter er 100% fri for PFT-materialer (PFOS og PFOA). Firmaet har lanceret deres Eco-linje, hvor alle produkterne er frie for fluoren. I stedet bruges der et silikonebaseret materiale. Alle Tokos Eco-produkter er godkendte af den eksterne certificeringsautoritet Bluesign, hvilket er en garanti for, at de ikke indeholder materialer, som kan være skadelige for miljøet og svært nedbrydelige.
Toko plejemiddel
Som et sidste vigtigt punkt, når man beskriver dette fantastiske varemærke, skal det selvfølgelig også nævnes, at TOKO er mere end produkter til vedligeholdelse og forlængelse af levetiden af dit tøj, sko og udstyr. Det er også et firma, som tilbyder dybdegående rådgivning til deres kunder, i hvordan man, ved at passe sit tøj og udstyr på en korrekt måde, opnår de bedste resultater.

Tokos produkter

Her på CAMPZ.dk har vi et rigtig flot udvalg af TOKOs eksklusive produkter. Med TOKO kan du være sikker på, at dit tøj og udstyr får den bedste behandling, og at resultatet holder længere, hvilket også betyder, at du ikke behøver skifte det ud så ofte. TOKO deler sine pleje- og imprægneringsprodukter op i fire overordnede kategorier, som du kan se oplistet nedenfor:
  • Wax
  • Care Line
  • Tools
  • Accessories
TOKOs behandlingsmidler i voks er blevet udviklet til at kunne give optimal pleje og vedligeholdelse af alle typer produkter. Når du for eksempel bruger de gennemsigtige produkter Toko Leather Wax Beeswax eller Toko Leather Wax Silicone til dit fodtøj, bliver dine sko og støvler som fornyet, ligesom den vandafvisende effekt forlænges. Tokos Care Line er omfattende og tilbyder alt i behandling til sko, tekstiler og udstyr. Når du har brug, for at dine sko og dit tøj skal fortsætte med at have en optimal vandafvisende effekt, så er det for eksempel produkterne Textile Proof eller Soft Shell Proof til tøjet og Shoe Proof & Care til skoene, du skal kigge nærmere på. Alle tre plejemidler sikrer og plejer alle tøj- og skomaterialer optimalt, gør dem pænere at se på og alt i alt mere holdbare. Den sidste gruppe af Care-produkter er den kendte Eco-linje, som garanterer, at du ikke kun får en optimal pleje og imprægnering af dit tøj og udstyr, men også at de produkter, du ikke bruger, skader miljøet. De to sidste produktkategorier er TOKO redskaber til brug indenfor blandt andet bjergsporten, og i deres udvalg af tilbehør, finder man et udvalg af smart og funktionelt friluftstøj.

Når du køber varer på CAMPZ.dk

Udover at have et stort og varieret udvalg af TOKO produkter er der også andre gode fordele ved at købe dette mærke gennem os. Tjek vores vareudvalg, bestil det du har brug for, så sender vi varerne, så du har dem i løbet af et par dage. På denne måde behøver du ikke storme rundt i butikker for at finde, det du har brug for. Kan det blive lettere? Udover producentens egen kvalitetsgaranti på deres forskellige plejeprodukter, følger der fra vores side også en 100 dages returret. Det kan jo være, at du har købt den forkerte type behandling, eller at du fortryder dit køb. Der kræves kun, at du husker at gemme kvitteringen, og at varens emballage er ubrudt. Skulle du have tvivlspørgsmål i forbindelse med dit køb eller til mærket TOKO, så er du velkommen til at kontakte vores kundeservice, som er der for at hjælpe.


Brug for hjælp?
Kontakt vores kundeservice: man-fre 10.00-17.00
78 77 40 69
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 70 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4

Databeskyttelse & afmeldelse
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!