CAMPZ - Camping & outdoorshop
Lageroprydning – rabatter på op til 80 %1
GRATIS LEVERING FRA 699 KR., STØRRE DELE FRA 3.995 KR.6
TOKO – Swiss Technology
Det traditionsrige mærke Toko har eksisteret i over 100 år. Det schweiziske mærke har siden 1916 specialiseret sig i voks og tekstilplejeprodukter til ski, snowboard, beklædning og sko. Med produkterne fra Toko Care Line bevares tekstilernes funktioner og forlænger samtidigt levetiden. Toko arbejder sammen med profesionelle atleter for at sikre at produkterne kan holde til selv de mest barske udfordringer.

Toko

5 Produkter
Filter
Nulstil

Farve

  • gul
  • sort
  • sølvfarvet
  • farverig

Bæredygtighedscertifikater

  • bluesign APPROVED 1

Pris

DKK
til
DKK
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Toko Arbejdsbænk Lille
Toko Arbejdsbænk Lille
Toko
Arbejdsbænk Lille
Vejl. udsalgspris 1.189 DKK 439 DKK
- 63 %
UDSALG
Toko Langrendsprofil
Toko Langrendsprofil
Toko
Langrendsprofil
Vejl. udsalgspris 1.859 DKK 689 DKK
- 62 %
UDSALG
Toko Nordic Voksskraber
Toko Nordic Voksskraber
Toko
Nordic Voksskraber
Vejl. udsalgspris 52 DKK 19 DKK
- 63 %
UDSALG
Toko Plus Tekstilvask 250 ml
Toko Plus Tekstilvask 250 ml
Toko
Plus Tekstilvask 250 ml
Vejl. udsalgspris 109 DKK 69 DKK
- 36 %
UDSALG
Toko Universal Adapter til Ski Vise World Cup
Toko Universal Adapter til Ski Vise World Cup
Toko
Universal Adapter til Ski Vise World Cup
Vejl. udsalgspris 329 DKK 129 DKK
- 60 %
UDSALG

TOKO – plejeprodukter til snesportsgrene

Mange sportsgrene kræver mere end blot beklædning, for udstyr og tilbehør er ligeledes en del af gamet. Ikke mindst inden for snesportsgrene, hvor det er vigtigt at vedligeholde udstyret, for at bevare den optimale virkning. Hos schweiziske TOKO har man opbygget en sund forretning, der tilbyder plejeprodukter – primært til skisport. Lokationen taler for sig selv, da vinteren bruges i sneklædte bjerge med fuld fart ned ad løjperne. De ansatte har travlt med at udvikle, designe og fremstille, og derfor samarbejder man med professionelle snesportsatleter, som afprøver produkterne før, under og efter forskellige typer af turneringer. I den forbindelse spiller de forskellige midler og redskaber fra TOKO en afgørende rolle. Et eksempel på dette er de uundværlige kantslibere, der netop bruges til at finpudse kanterne på dine ski, så de er fri for snavs. Voksskrabere er et andet slags værktøj, som bruges til at skrabe gammel voks ud af rillerne på skienes bund. Derudover finder du forskellige typer af børster, plexiglas, svampe og meget andet, der alt sammen er vigtige produkter inden for rengøring, klargøring og fornyelse af dine ski.Toko Shoe Proof & Care Ved brug af diverse stykker værktøj kan du få slebet mudder, skidt og voksrester af skiene, så holdbarheden, sikkerheden og hurtigheden bliver bedre.

En bedre og hurtigere oplevelse på ski

Når først du har fået fingrene i alt det anvendelige værktøj, så kan du gå i gang med næste skridt. Når først skidt, voks og andre efterladenskaber er børstet og skrabet af skiene, så kan du påføre nye, beskyttende lag. Voks og paraffinspray er blot nogle af de produkter, som får skiene til at glide mere sikkert og hurtigt. Det er ikke kun skiene, der opnår en længere holdbarhed i forbindelse med den rette behandling. TOKO sørger nemlig også for, at din beklædning får en lignende behandling – naturligvis med produkter skabt til tekstiler. Det er vaskemidler og sprayflasker, som giver fibre og overflader nyt liv. Det betyder også ny og forbedret imprægnering, så jakker, bukser og fodtøj igen kan modstå regn og andre elementer. Naturlig bivoks samt økologiske materialer er en fast del af sortimentet hos TOKO, så du undgår kemikalier, hvorved produkterne virker på en mere organisk måde. Dette schweiziske mærke er som et slags naturligt kosmetikmærke inden for skisport, hvor parfumer og andre kunstige remedier er bandlyst. I stedet kan du påføre nye lag på tøj, sko og udstyr, så tingene altid er i toptunet stand. Nu og her kan du dykke ned i udvalget på CAMPZ, og blive klar til udendørsliv med fuld overfladebeskyttelse.