Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

TOMTOM 1 Produkt

Kategorier
Pris i kr.
Sorter efter
 
Side 1 af
1

Underholdning du vil elske

Verden er blevet et sjovere og nemmere sted at være med TomTom på markedet. Dette kreative hollandske gadget-mærke er nemlig hurtig blevet en af favoritterne blandt aktive kvinder og mænd, der elsker funktionel kvalitetsunderholdning ved deres side.

Digitale hjælpemidler du vil bruge igen og igen

I dag er der langt mere trafik på vejene end tidligere. Samtidig er infrastrukturen forbedret i mange lande, hvilket munder ud i et vej- og rutenet, der kan være lige så forvirrende, som et mikadospil, der er spredt ud over det hele. Men med TomTom skal du ikke længere bruge tid og negativ energi på at rode dig ud i ukendt terræn. TOMTOM BanditDette hollandske mærke har leveret navigationsløsninger siden 1991. Ikke nok med at de udvikler software og selv ejer et kæmpe arkiv med ruter og veje i hele verden, de designer også fede gadgets, hvor softwaren kan proppes ind i. Det er digitale gadgets, som guider dig på rette vej, og som naturligvis også får dig på rette spor igen, hvis du skulle køre forkert. De mange typer af GPS fra TomTom er brugt i alt fra biler og busser til trucks og autocampere. Det er vejvisere, der gør det meget mere afslappet at begive sig afsted på camping eller ferie i Danmark eller udlandet. Du kan nemlig skræddersy din rute med forventet ankomsttid, og samtidig får du tips til seværdigheder, campingpladser, fotofælder, trafikknudepunkter og meget mere.

Fremtidens gadgets er lige her

Det gælder om at følge med den digitale udvikling, hvis man ikke vil hægtes af. Tidens gadgets er skabt til at gøre livet nemmere, sjovere og mere komfortabelt. Derfor bringer produkterne fra TomTom masser af værdi direkte ind i din hverdag, i din fritid, og når du skal på ferie. TOMTOM BasicUanset hvor du begiver dig hen i byen eller naturen sørger dette hollandske mærke for at du altid er i trygge hænder. Det er nemlig højudviklede gadgets, du kan forlade dig på, hvad enten du skal op og ned af bjerge, gennem skove og naturparker, på telttur, camping eller meget andet. Med TomTom kender du altid vejen forude, hvilket i sig selv er en tryghed. Ved hjælp af enkle brugerflader, skarpe digitale billeder, stemmer, der guider dig på vej, samt live-optagelser og opdaterede kort får du den perfekte livline, der fuldfører din rute som planlagt.

Mere end bare navigation

GPS og navigationsudstyr er også en slags underholdning, men TomTom går også linen ud med andre typer af produkter, der gør det endnu lettere at vandre, trekke, løbe, cykle eller være aktiv på anden måde. Dette innovative mærke byder nemlig også på actioncam og sportsure, der gør det sjovt at være på farten i både byen og naturen. Med urene kan du måle dine performances fra A til Z med alt fra puls, fedtforbrænding, kalorier og meget mere. Det helt store hit er dog de mange musiknumre, du kan gemme på uret, hvor du så trådløst kan lytte til dine favoritsange, når du kæmper derudaf mod nye mål eller blot holder formen ved lige. Det eftertragtede Bandit-kamera er vandtæt ned til 40 meter og kan bruges, når du dyrker sport, da det er skabt til formålet, så du undgår slørede billeder. Dermed kan du dele dine fede oplevelser med det samme, lige der hvor du befinder dig. TomTom byder hele tiden på nye spændende produkter, og derfor sørger vi her på CAMPZ løbende for at være opdateret. Så kig nærmere på dette cool mærke, der kan en masse spændende ting.


Brug for hjælp?
Kontakt vores kundeservice: man-fre 10.00-17.00
78 77 40 69
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 70 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!