Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Hold dig i form - Bliv stærkere og træn i naturen

Topeak

132 Produkter
Topeak

Topeak - innovativt cykeltilbehør

Siden 1991 har Topeak overrasket med nye og prisvindende innovationer til cykler. De nye ideer er ikke blot blevet fundet på, på kontoret, men uden for, ved netop at cykle. Om hvorvidt det er bagagetasker, værktøj, luftpumper eller belysning, så er Topeak cykeltilbehør det rette valg for både professionelle og amatører.

Sorter efter
 
Side 1 af
3

Luksus til din bike

Er man designfreak og elsker fede finesser, så er Topeak med sikkerhed et mærke, der falder i god smag. Her er nærmest tale om industrielt design, hvor funktionalitet og pladsoptimering er nogle af nøgleordene. Hos dette cool, amerikanske mærke barberer man tingene helt ned i grundrids. Det gælder både, når du sidder på cyklen, hvor du lever livet nu og her på din sadel og kun kigger fremad og ligefrem, der hvor du nu cykler lige nu. Topeak Mini 6Samtidig er produkterne designet, så de ikke fylder meget, hvilket er helt essentielt, så man minimerer vægten og dermed har energi til at give sig endnu mere på cyklen.

Lækkerier, der gør det sjovt at være cykelejer

Det er i de små, fine finesser, at Topeak har deres styrke. Folkene bag er super kreative og iderige, hvor de finder på nye ting, når de selv sidder i sadlen. Man tænker – ‘hmm, kunne man ikke tilføre designet noget ekstra, som løfter komforten og velværen på cykelturen’. Det er så mundet ud i alt fra smarte klik-tasker, sadler med ventilation, flaskeholdere i ultralette materialer, der kun vejer omkring de 50 gram, stødabsorberende barnesæder, små multifunktionelle værktøjsbokse samt meget andet. Det er virkelig designkræs for fuld valuta, men ikke nok med det, for produkterne bringer masser af værdi ind i hverdagen, fritiden og på ferien. Dette er netop kernen i firmaets filosofi – at forbedre og skabe glæde i livet. Derfor er Topeak et cykelmærke, der gør en forskel for alle. Oplev sortimentet her på CAMPZ.


Brug for hjælp?
Skriv til os via kontaktformularen, hvis du har spørgsmål eller besøg vores FAQ-side.
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 35 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4

Databeskyttelse & afmeldelse
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!