CAMPZ - Camping & outdoorshop
GRATIS LEVERING FRA 699 KR., STØRRE DELE FRA 3.995 KR.6
Desværre er det ønskede produkt i øjeblikket udsolgt

Trangia 25-2UL Stormkoger

ID: 317595

Vejl. udsalgspris 759 DKK
339 DKK
- 55 %
Inkl. moms. plus Leveringspris

Jeg vil gerne kontaktes, når varen er tilgængelig igen.

Vi gemmer din anmodning i 3 måneder. Hvis varen kommer inden da, vil vi kontakte dig.
GRATIS LEVERING FRA 699 KR., STØRRE DELE FRA 3.995 KR.6

Beskrivelse af

Trangia 25-2UL Stormkoger

Serie 25 indeholder også større modeller, der egner sig til grupper på 3-4 personer. Disse fremragende familiesæt består af større kogegrej, herunder en bredere pande og en større kedel, 

 
UltraLight Aluminium
Aluminium er et let materiale, der muliggør hurtig og ensartet varmefordeling. På den måde undgås det, at indholdet i grydens eller pandens midte brænder på. Den hårde overflade giver god beskyttelse mod ridser og skrammer. UltraLight aluminium er 50% stærkere end almindelig aluminium. Det betyder, at der i fremstillingsprocessen skal bruges mindre råmateriale og dermed bliver det færdige produkt lettere.
Vis alle modeller fra Trangia 25-serien

I korte træk

Type
Type
Enkeltflammekoger
Brændstoftype
Brændstoftype
Spiritus
Vægt
Vægt
1 025,00 g

Funktioner

Tilsigtet brug
Vandring / Trekking, Trekking, Camping, Trekking
Vigtigste oplysninger
Type:
Minikoger
Type:
Enkeltflammekoger
Brændstoftype:
Spiritus
Dimensioner
Vægt:
1 025,00 g
Størrelse (L x B x H):
22 x 10,5 cm cm
Leveringsomfang
Sæt:
ja
Leveringsomfang:
2 gryder (1,75 l og 1,5 l), 1 stegepande (Ø 22 cm), øvre og nedre vindbeskyttelse, brænder, tang og rem
Modelår
2023
Produktnummer
317595
EAN
7315081402524

Kundeanmeldelser

4.4
5 Kundebedømmelser
1 Stjerne
0
2 Stjerner
0
3 Stjerner
0
4 Stjerner
3
5 Stjerner
2
Vi foretager ikke en separat gennemgang af anmeldelser for at kontrollere, at de viste anmeldelser faktisk stammer fra forbrugerne. Alle besøgende på vores websted kan indsende anmeldelser af vores produkter. Indsendelse af anmeldelser er ikke knyttet til en brugerkonto eller lignende. Alle anmeldelser sorteres gennem et automatiseret ordfilter for at undgå stødende sprogbrug, racistiske eller sexistiske anmeldelser og anmeldelser med hyperlinks. Vi screener også manuelt indkommende anmeldelser for at kontrollere vurderingsindholdet for modsigelser og andet eksternt indhold.
Ryd alle filtre
Trangia 25-2UL Stormkoger
Jürgen
Unkaputbar!
Oversat fra Tysk Til originalen
Vidste ikke købe her, det var ikke på det tidspunkt var der endnu ikke firmaet min maker. Sagen er nu allerede 30 år, bortset fra brænderen indsatsen (som også leveres i rustfrit stål i stedet for messing, hvilket er en fordel) har da alt forblev den samme. Det var skrevet, at rengøring, men dårligere end forventet, som er afhængig af legeringen, ikke faciliteterne. Når noget brænder, finder man det meget vanskeligt at aluminium for at komme tilbage ned: Godt tip: sand eller småsten rent i potter. Lyder temmelig ujævn, men det er en effektiv måde mod jamming skorper. Hvad faktisk er her i overskriften, men ikke eksplicit i beskrivelsen: Det er bare en ånd komfur og indholdet af alkohol energi er bare ikke den bedste. Det betyder, til madlavning: temmelig godt, hvis du ønsker at lave mad af sin mad, fordi det bobler derefter langsomt til sig selv. Mest fordi du har brug for næppe en løsning, det er også noget besværlig med en hætte på brændstofforbruget, men det virker, hvis du ved hvordan man bruger dette. Hvem ønsker at gøre kun vand til sin kaffe varm, ofte bedre stillet med en billig gaskomfur, er meget hurtigere. Men du virkelig ønsker at hastighed, mens camping? Er det ikke målet for campingpladsen dengang det er ikke den ene kører efter? Derefter lukke låget på, så er det også i en acceptabel tid. Men hvad taler nødvendigvis til brændeovnen er kvasi integreret forruden. Mindre end orkanstyrke madlavning går endda lidt hurtigere, fordi luftindtagene nedefra bringe mere flamme til puljen. Dette er med gaskomfurer derefter normalt umulige, hvilket er fint her på grund af konstruktionen. Det blev derfor ikke ændret sig i alle disse år, hvorfor? Den optimale blev fundet. Stabiliteten er også uovervindelig, i modsætning til hans mange kolleger gas som den står på en bred område på jorden. Hvem så indsamlet tre gange om aftenen sin mad igen, fordi han var på rejse med en sådan Camping Gaz løs ting, der ved, hvad jeg mener. Endelig noget til alkohol. Sjov du har med den ting kun med en tysk ånd. Der er 98% alkohol i det, funzt. For dem, der engang havde til at købe en alkohol i Italien og har drukket efter 20 minutter lunken kaffe, er at vide, hvorfor, det mest rød-farvet italiensk Spirituse indeholder kun 91%, hvilket er klart konstaterer, at ting i hans præstation. Det kan hjælpe til at dække noget med alkohol kanten af ​​brændstofforbruget er det, hvis det brænder ned, så alkoholen opvarmes svagt i det indre af indsatsen, så går det lidt bedre. En hovedpine er det stadig for evigt. Også: Jo højere kvalitet af alkoholen, desto mindre lugt og sod i bunden af ​​potterne. Hvem ved alt, hvad der er i hvert fald næsten hele sit liv nyder denne komfur. Og hvem køber de belagte gryder, for problemet beskrevet sammenklumpning også allerede historie.
14.12.2017
Trangia 25-2UL Stormkoger
Tobias R
Solid køkkengrej
Oversat fra Tysk Til originalen
Jeg var i stand til at teste pan for pølser og komfur med en kaffemaskine (med stjerne indsats). Det var meget blæsende og flammen var stærkt påvirket, på trods af den gode side af den øverste afskærmning. Til stegning pølser besluttede vi at lave mad sted derefter for flov til at læhegn telt. Ikke kun på grund af den tid, når vinden det kun kommer på panden centrum til tilstrækkelig varme til stegning, mindre vind kan være hele pan varmen bedre. Efter 1x og 2x bratwurst kaffe service ser allerede en masse annoncer, men har ikke noget imod mig. Rengøring jeg havde forestillet mig (trods iblødsætning) lettere. 'm stadig meget glad på grund af vægten og udstyr. (Vær forsigtig med div. Situationer den fare for nedskæringer på skarpe kanter)
28.07.2015
Trangia 25-2UL Stormkoger
LenaB
Praktisk komfur
Oversat fra Tysk Til originalen
Meget praktisk komfur, især mens camping ved havet eller blæsende steder.
27.11.2013