Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Udflugt i kulden - Alt til din vintervandring

Black Diamond Trekkingstave

15 Produkter
Serier
  • 8
Justerbar
  • 61 105
Pris i kr.
Kundeanmeldelser
Sorter efter
 
Side 1 af
1

Oplev nye mængder af komfort og funktionalitet med Black Diamond trekkingstave

Find fornyet energi og inspiration i den smukke natur. CAMPZ hjælper dig på vej, når det igen er tid til at opdage og indtage nye og hidtil ukendte vandreruter ude såvel som hjemme. Som en del af vores sortiment finder du et stort udvalg af Black Diamond trekkingstave. De kvalitetsbevidste stave bidrager til at skabe bedre og mere komfortable oplevelser i naturen.

Et mærke skabt til dedikerede sportsudøvere og naturentusiaster

Siden 1957 har amerikanske Black Diamond leveret funktionelt udstyr og beklædning af høj kvalitet til dedikerede sportsudøvere og naturentusiaster. Især bjergsports, klatring og ski har været centrum for virksomhedens produktion. I dag har mærkets udstyr spredt sig til store dele af verden, og hos CAMPZ forhandler vi en stor kollektion af Black Diamond trekkingstave. Black Diamond WhippetFra samme mærke tilbyder vi en lang række beklædningsdele til både damer og herrer.

Den perfekte kombination af kvalitetsmaterialer og skarpe detaljer

De mange Black Diamond trekkingstave er lavet med en skarp sans for den enkelte detalje. Det betyder kvalitetsbevidste stave af letvægtige og holdbare materiale som carbon og aluminium. Disse materialer stiver af og bukker ikke under for udfordrende vægt. Gode håndtag med blød EVA-skum eller kork tilsat åndbare stropper sikrer et solidt og komfortabelt greb. De mange stave ligger perfekt i hånden og kan på let vis foldes sammen, når behovet for dem ikke længere er til stede på turen. Foldefunktionen gør stavene ligetil at montere på siden af din rygsæk, hvoraf de fleste vandrerygsække har indbygget specifikke detaljer til det formål. Aldrig har det været lettere at tilføre komfort til dine vandreture.

Derfor skal du investere i et par trekkingstave

Opdag de mange fordele forbundet med brugen af trekkingstave. Denne type udstyr er som skabt til lange distancer i udfordrende og svært fremkommeligt terræn. Stavene går blandt andet ind og aflaster dele af kroppen ved at fordele vægten. Det betyder, at du bliver i stand til at yde mere, mens du samtidig passer godt på vigtige områder som led, knæ og ryg. Stavene er den ideelle makker, idet de hjælper dig med at skabe stabile afsæt og en bedre balance. Det kan især være en fordel, når terrænet byder på udfordringer som stejle nedad eller opadgående stigninger samt løse sten. Med Black Diamond trekkingstave fra CAMPZ får du udstyr, der giver dig en bedre og mere komfortabel oplevelse i forbindelse med dine vandreture i grønne omgivelser.


Brug for hjælp?
Skriv til os via kontaktformularen, hvis du har spørgsmål eller besøg vores FAQ-side.
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 35 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4

Databeskyttelse & afmeldelse
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!