Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Udflugt i kulden - Alt til din vintervandring

LEKI Trekkingstave

16 Produkter
Justerbar
  • 100 110
Pris i kr.
Kundeanmeldelser
Sorter efter
 
Side 1 af
1

Oplev forskellen med et par LEKI trekkingstave

CAMPZ bakker op om nye givende oplevelser i naturen og giver dig et bredt sortiment af produkter at vælge blandt, når du planlægger spændende vandreture i grønne omgivelser. Blandt andet tilbyder vi et stort udvalg af LEKI trekkingstave, der uden tvivl vil bringe støtte og komfort til de korte og lange distancer til fods.

Produkter skabt på baggrund af erfaring fra feltet

LEKI er et tysk mærke fra 1948 skabt af Karl Lenhart. Hans egne udfoldelser på ski og hans utilfredshed med kvaliteten af markedets skistave dengang blev årsag til opstarten af virksomheden. Den tyske iværksætter gjorde det til sit altoverskyggende mål at forbedre kvaliteten, så glæden ved udendørssport kunne forøges. Siden har sortimentet udvidet sig, og i dag tilbyder det tyske kvalitetsmærke ligeledes en stor kollektion af LEKI trekkingstave, og hos CAMPZ har vi samlet en lang række modeller fra mærket.

Suppler din sport med et par støttende trekkingstave

Vandring er en sport, der kræver det rette udstyr.LEKI Khumbu Alt fra vandrestøvler og rygsække til vanddunke og stave. Hos CAMPZ har vi gjort det nemt for dig at finde udstyr til din vandresport. Med de funktionelle og kvalitetsbevidste LEKI trekkingstave kan du tage ekstra godt hånd om kroppens led, knæ og ryg. De støttende stave fordeler vægt, så intet overbelastes og leder til gener. Fordelingen af vægt betyder også, at du tilføjer dine vandreture et par ekstra støttepunkter. Det resulterer i, at du bedre kan holde balancen. En klar fordel, når ruten leder dig gennem ujævnt og udfordrende terræn op over stejle stigninger og henover løse sten. Med stavene kan du tage fra og finde et par stabile punkter, der leder dig videre. Der er altså god grund til at supplere dit vandreudstyr med et par stave. Fordelene er ikke til at tage fejl af.

Letvægtige stave med en række praktiske funktioner

De mange LEKI trekkingstave er lavet af kraftige og holdbare materialer som blandt andet aluminium og carbon. Disse materialer er af letvægt, så du ikke skal bekymre dig om tyngende fornemmelser under din ture i det fri. I stedet kan du fokusere fuldt ud på at lægge kilometrene bag dig. Håndtagene er udformet, så de ligger komfortabelt i hænderne, mens en håndstrop forhindrer dig i at tabe stavene undervejs. Stavene kan på let og praktisk vis foldes sammen og spændes på siden af rygsækken, når behovet for dem ikke længere er til stede. De fleste vandrerygsække har indbygget specifikke funktioner til dette formål.


Brug for hjælp?
Skriv til os via kontaktformularen, hvis du har spørgsmål eller besøg vores FAQ-side.
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 35 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4

Databeskyttelse & afmeldelse
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!