CAMPZ - Camping & outdoorshop
GRATIS LEVERING FRA 699 KR., STØRRE DELE FRA 3.995 KR.6
Desværre er det ønskede produkt i øjeblikket udsolgt

Triton advanced Ladoga 1 Advanced Båd Komplet sæt, rød/sort

ID: 358860

Vejl. udsalgspris 17.779 DKK
12.739 DKK
- 28 %
Inkl. moms., gratis forsendelse

Jeg vil gerne kontaktes, når varen er tilgængelig igen.

Vi gemmer din anmodning i 3 måneder. Hvis varen kommer inden da, vil vi kontakte dig.
GRATIS LEVERING FRA 699 KR., STØRRE DELE FRA 3.995 KR.6

Beskrivelse af

Triton advanced Ladoga 1 Advanced Båd Komplet sæt, rød/sort (red/black)

Beskrivelsen af dette produkt er automatisk oversat. Vi beklager eventuelle fejl.

Ladoga 1 advanced er på grund af sine egenskaber en typisk all-rounder med en tendens til kategorien havkajakker. Med 490 cm er den en smule kortere end en klassisk havkajak, men fokus i formen er dog på retningsstabilitet snarere end smidighed. Sammenlignet med smallere havkajakker sikrer det bredere cockpitområde ikke kun en stor stabilitet på vandet, men har også en positiv effekt på styrbarheden. Ladoga 1 advanced er derfor den rigtige kajak til mange situationer.
Uanset om det er floden, havet eller kysten, giver Ladoga 1 advanced dig mulighed for at erobre alt, uden at du behøver at specialisere dig på en af de mulige anvendelser.

Den bløde top kan tages af for at gøre det nemt at læsse og aflæsses. En vandtæt luge, der kan forsegles, og som er installeret i stævneområdet. På grund af dens lave og lige kontur reagerer den også stabilt og med en fremragende sporingsadfærd i sidevind og bølger.
 
De formende, integrerede luftrør sikrer en høj stabilitet og garanterer også, at den ikke kan synke. Til længere ture har Ladoga 1 advanced tilstrækkelig bagageplads og lastekapacitet. Og det bedste er: Ligesom alle andre Triton advanced-foldebåde kan Ladoga 1 advanced opbevares i en enkelt taske og let transporteres. På den måde har du hænderne fri til din rejsebagage.

byggeri
Båden består af 5 tværbøjer, en fuld køl og to sideluftslanger. Ved stævnen og agterstavnen er V-formen meget stærk og sikrer en jævn kørsel og sprint. I cockpitområdet ændres formen til gengæld til en fladere struktur, hvilket giver en enorm stabilitet på vandet. En symbiose, som også opnås ved det meget specielle design af de formgivende luftslanger, som ingen anden producent har mestret i denne perfektion. På længere ture har kajakken tilstrækkelig bagageplads og lastekapacitet. Ved stævnen har båden en bølgeafviser.

Som alle avancerede Triton-modeller er Ladoga 1 udstyret med et bomsystem med et bomsystem, der holder dig virkelig stabil på vandet. Det lette og effektive nortik kajaksejl kan også nemt monteres på Ladoga 1 advanced!

Ladoga 1 advanced leveres som et komplet sæt. Det betyder, at styresystemet, pakkeposen, den aftagelige top, det ophængte sæde, D-ringene på dækket, dækpladerne, rundtovet, reparationssættet og stigen på fordækket er lige så godt Monteret køl og forstærkningslister og multifunktionsholderen på fordækket. Hvis det er nødvendigt, kan du også finde det matchende sprøjtenederdel af nylon eller termisk PU af høj kvalitet, lugebetræk, søsok og sejl i tilbehør.

I korte træk

Vægt
Vægt
17,50 kg
Pakkebar
Pakkebar
ja
Konstruktion
Konstruktion
foldbar

Funktioner

Tilsigtet brug
Kajaksejlads
Båd
Anvendelsesområde:
Sø, Flod, Hav
Vandtype:
Stille vand, Strømmende farvand, Rolige vande, Bevægelige farvande, Lette bølger
Pakkebar:
ja
Antal siddepladser:
1
Type:
Kajak
Konstruktion:
foldbar
Dimensioner
Maximal nyttelast:
150,00 kg
Udvendige mål (L x B):
490 x 65 cm
Pakkemål (L x B):
120 x 48 x 20 cm
Vægt:
17,50 kg
Leveringsomfang
Leveringsomfang:
styretøj, rygsæk, baldakin, hængende sæde, monteret kølstrimmel, D-ringe på dæk, surring af dæk, reparationssæt, multifunktionsholder, bagagerum
Modelår
2023
Produktnummer
358860
EAN
4260289610246

Video

Kundeanmeldelser

Giv din mening til kende. Vær den første til at anmelde dette produkt.