CAMPZ - Camping & outdoorshop
GRATIS LEVERING FRA 699 KR., STØRRE DELE FRA 3.995 KR.6
Desværre er det ønskede produkt i øjeblikket udsolgt

Triton advanced Vuoksa 3 Advanced Båd Komplet sæt, blå/sort

ID: 397896

Vejl. udsalgspris 20.009 DKK
9.639 DKK
- 51 %
Inkl. moms., gratis forsendelse

Jeg vil gerne kontaktes, når varen er tilgængelig igen.

Vi gemmer din anmodning i 3 måneder. Hvis varen kommer inden da, vil vi kontakte dig.
GRATIS LEVERING FRA 699 KR., STØRRE DELE FRA 3.995 KR.6

Beskrivelse af

Triton advanced Vuoksa 3 Advanced Båd Komplet sæt, blå/sort (blue/black)

Vuoksa 3 advanced er en af de få prisbillige og relativt lette tre-sædersbåde på markedet for foldebåde. En ideel båd til familier eller til padlepar, der foretrækker meget plads og / eller tager en masse bagage med. Vuoksa 3 advanced kan padles vidunderligt af to eller tre personer. Hvis du bruger den som en to-personers kajak, sidder den ene padler normalt bagpå og den anden i den forreste position. Så kan du opbevare din bagage komfortabelt i midten af båden. Det kan naturligvis også varieres - find ud af, hvad der passer dig bedst. Hvis du sejler med tre voksne, er der naturligvis mindre plads til yderligere last. En anden variant er to voksne og et eller to børn. Hvis du ønsker at tage to børn med, kan du installere endnu et sæde bagud med toppen fjernet, og så kan hele familien få plads i båden!

Den konvertible top kan tages helt af, hvilket gør det nemt at læsse og læsse af. På varme dage og/eller i roligt vand kan taget om nødvendigt helt undværes.

Rammen er lavet af aluminium og skroget er lavet af en modstandsdygtig PVC / PU-blanding. Det UV-stabile hudmateriale har i forhold til ren PVC den fordel, at det forbliver fleksibelt selv ved kolde temperaturer, og at huden er mere modstandsdygtig over for slid. Vuoksa 3 advanced leveres naturligvis også med kølestriber som standard. Båden er udstyret med luftslanger på siden og er derfor ekstremt stabil og usinkbar - et vigtigt kriterium, især for familier. Den tresidede maskine er kendetegnet ved høj stivhed og retningsstabilitet.

Lastmulighederne er næsten ubegrænsede med en kapacitet på 350 kg, og du kan få dit udstyr stuvet uden problemer. Fodbetjeningen og den konvertible top er allerede inkluderet i leveringsomfanget. Som alle foldebåde i Triton advanced-serien kan Vuoksa 3 advanced opbevares i en rygsæk og dermed transporteres pladsbesparende. Taljebæltet giver stabilitet, når du ønsker at bære båden på skulderen.

byggeri
Båden består af 5 rammer, en dobbelt køl og to sideløbende integrerede luftslanger. Den flade skrogform sikrer en enorm stabilitet og nem manøvredygtighed. Den V-formede udprægede stævn og hæk giver dig vejledning på vandet. Styresystemet gør det mere behageligt og nemt at padle både på smallere floder og i åbne farvande med meget sidevind. Båden har også en vandafviser ved stævnen. Til længere ture har Vuoksa 3 advanced masser af bagageplads og lastekapacitet.

Vuoksa 3 advanced leveres som et komplet sæt. Det betyder, at styresystemet, rygsækken, den aftagelige hætte (= enkel lastning), komfortsæderne, D-ringe på hætten, dækforingen og reparationssættet er lige så meget en del af den som kølen og de installerede forstærkningslister.

Hvis du har brug for det, finder du også matchende sprayforklæder, søsokker, lugeafdækninger, multifunktionsbeslag og allroundlys i tilbehør. Selvfølgelig fås der også sejl med bomsystem til Vuoksa 3 advanced. Nortik kajaksejls sejlsystem kan også monteres på Vuoksa 3 advanced.

Leveringsomfang
Styretøj, rygsæk, 2-person soft top, komfortsæder, monterede kølestrips, baldakinliner, reparationssæt.

Valgfrit tilbehør
Forklæde, lugedæksel, solodæk, sejl.

I korte træk

Ude materiale
Ude materiale
PVC
Vægt
Vægt
29,50 kg
Pakkebar
Pakkebar
ja
Konstruktion
Konstruktion
foldbar

Funktioner

Tilsigtet brug
Kajaksejlads
Båd
Anvendelsesområde:
Sø, Flod
Vandtype:
Stille vand, Strømmende farvand, Rolige vande, Bevægelige farvande, Lette bølger
Pakkebar:
ja
Antal siddepladser:
3
Type:
Kajak
Konstruktion:
foldbar
Materiale
Ude materiale:
PVC
Dimensioner
Maximal nyttelast:
350,00 kg
Udvendige mål (L x B):
580 x 95
Pakkemål (L x B):
120 x 48 x 35
Vægt:
29,50 kg
Leveringsomfang
Leveringsomfang:
Styresystem, rygsæk, 2-personers blød top, komfortsæder, monterede kølstrimler, baldakinelinjer, reparationssæt.
Modelår
2023
Produktnummer
397896
EAN
4260289610314

Kundeanmeldelser

Giv din mening til kende. Vær den første til at anmelde dette produkt.