Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Hold dig i form - Bliv stærkere og træn i naturen

TRONO

6 Produkter
Pris i kr.
Kundeanmeldelser
TRONO

TRONO – Sid behageligt

TRONO er et ungt og innovativt mærke, der siden 2017 har produceret siddemøblet af samme navn. TRONO er en meget let, meget komprimerbar, hurtigt oppustelig og pumpeløs siddestol til alle udendørs aktiviteter. Uanset om du holder pause på vandreturen i bjergene, chiller på stranden, på camping eller endda grillaftenen i din egen have på en varm sommeraften, sidder du super komfortabelt i TRONO. Stolen er lavet af ultralette materialer, der også bruges til faldskærme, og sælges allerede i mere end 40 lande.

Sorter efter
Side 1 af
1

Komprimerbare, oppustelige og lette stole fra TRONO

Hvad end du leder efter komfort til de små pauser i naturen, vil have dagligstuens flyder med ud til bålet eller er på jagt efter den perfekte festivalstol, så får du med TRONOs innovative system den perfekte stol til alle begivenheder. TRONO ChairStolene er lavet i samme materiale, som bruges til faldskærme, hvilket gør dem utroligt slidstærke. Når der ikke er luft i, er stolene kompakte og tynger ikke i den i forvejen tætpakkede rygsæk. Den er nem at tage med dig til både vandreturen og til flydedagen ved stranden. De smarte lukninger og slidstærke materialer giver dig en stol, der holder til hverdagen og eventyrets slitage. Aldrig har komfort været nemmere at tage med dig i lommen. Hos CAMPZ er vi eksperter i friluftsliv, og vi elsker, når vi kan få lidt af hverdagens luksus med ud i den vilde natur. Læn dig tilbage i TRONOs flydere, og du vil forstå hvorfor, det unge brand allerede er bliver solgt i over 40 lande.

Moderne materialer og stilrent design

Glem alt, hvad du ved om oppustelige stole. Gennem innovation og en designprofil med rene linjer er det slut med store og besværlige camping- og strandstole. TRONO tager dem til et nye højder. Det ultra lette nylon er af samme materiale, som bruges til faldskærme og oppustelige hængekøjer, så det holder til tryk, pres og vrid. Det er også vandafvisende, så du kan tage den med dig i al slags vejr. Alle stolene fås med et blødt overdrag, der gør stolen en smule mere blød og giver en smule ekstra modstand. Stolene er måske designet til udendørsbrug, men den optimerede komfort har fristet flere af os hos CAMPZ til at gøre den til en fast del af dagligstuen. Det store udvalg af farver gør den alsidig og nem at matche til lige præcist din stil.


Brug for hjælp?
Skriv til os via kontaktformularen, hvis du har spørgsmål eller besøg vores FAQ-side.
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 35 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4

Databeskyttelse & afmeldelse
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!