Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Hold dig i form - Bliv stærkere og træn i naturen

TYR

116 Produkter
TYR

TYR – Svømmetøj til konkurrence og træning

TYR producerer konkurrence- og træningssvømmetøj til mænd, kvinder og børn. TYR er et af de mest pålidelige brands indenfor konkurrencesvømning. Siden mærket blev grundlagt af den tidligere olympiske medaljevinder Steve Furniss, har målet være at udvikle teknologisk avanceret svømmetøj, som reducerer modstand. År efter år har de lykkes med at gøre netop det, og derfor er TYR Swimwear og TYR Goggles i dag blandt de førende på markedet.

Sorter efter
 
Side 1 af
3

TYR får vandhunden frem i dig

Svømning er en stor del af den danske kultur. Både privat, da man er tæt på vandet alle steder fra, hvilket indbyder til strandture og badeture i det danske sommerlandskab, men naturligvis også i professionelt regi. Vinterbadning er også for længst blevet et mere udbredt fænomen, så der er god grund til at have styr på garderoben med badetøj. Det får du ved at investere i nogle af produkterne fra TYR, som er specialister i at designe svømmetøj til både mænd og kvinder. Det er nemlig en svømmetøjsdesigner samt en tidligere OL-bronze vinder, der står bag dette amerikanske mærke med base i solrige Californien. Danske svømmere klarer sig generelt rigtig godt på den internationale scene, hvilket masser af medaljer også vidner om. En stor del af det er talent og intens træning under de rette forhold, men svømmetøjet har i de senere årtier fået en endnu større betydning. Det er noget, som TYR kan tage en del af æren for, da mærket skaber innovativt badetøj, der gør en forskel i vandet. TYR Sagano DiamondfitViden fra en tidligere elitesvømmer er med til at skabe perfekte kollektioner, men selvom Steve Furniss ikke længere er aktiv, så får man den nyeste ekspertise fra firmaets sponsorerede atleter, der også ynder at stå på medaljeskamlen.

Svøm løs mod nye mål

Det er sundt at bruge kroppen, og svømning er som bekendt en af de anbefalede sportsgrene, hvis man lider af bestemte skader. Selvom TYR er et yderst ambitiøst og innovativt mærke med fokus på professionelle atleter, så kan det naturligvis bruges af svømmere på alle niveauer. Enhver vandhund vil naturligvis glæde sig over produkternes eminente kvalitet, hvad enten den står på triatlon eller blot et par baner i svømmehallen. Ikke nok med at badetøjet er designet efter de mest ideelle forskrifter – det er også attraktivt i farver og former. Signaturen er netop smæk på den kulørte farvepalet samt masser af mønstre og individuelle looks. Det er noget, som oser af energi og dermed passer perfekt til enhver svømmekrop. Til herrerne er der badebukser i tætsiddende tights eller baggy badeshorts. Damerne kan selv vælge mellem todelte bikinier eller badedragter, så der er noget for enhver type af svømmer. Nylon og elastisk spandex er naturligvis en del af materialerne, så du opnår den rette pasform og fleksibilitet. Snit i mesterskabsværdige udtryk er også med til at fuldføre looket, så du kan sætte personlige rekorder eller blot hyggesvømme i dette velsiddende badetøj fra TYR.


Brug for hjælp?
Skriv til os via kontaktformularen, hvis du har spørgsmål eller besøg vores FAQ-side.
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 35 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4

Databeskyttelse & afmeldelse
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!