Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Hold dig i form - Bliv stærkere og træn i naturen

UCO

12 Produkter
UCO

UCO - Brugbar, komfortabel & speciel

UCO står for anvendelighed, komfort og originalitet. Tag bare produkterne som orkanen-resistente lanterner, stearinlys, lightere og tændstikker til udendørs brug. Virksomheden er registreret i USA i 1971.

Sorter efter
Side 1 af
1

Tilføj ekstra hygge til teltturen med UCO lanterner

Må man have åben ild i et telt? Med UCO er svaret ja! Siden 1971 har de skabt lys til den aktive campist og de har brugt utallige timer på, at skabe den perfekte lanterne til dig. UCO LanterneNår regnen larmer på teltduen, vil disse smukke lanterner skabe hygge inde i teltet. Det bløde lys giver dig varme helt ind i kroppen og kaster bløde skygger i natten. Dette firma skaber atmosfæriske lanterner til telturen eller aftenen udenfor under stjernehimlen. De fås med et eller tre lys og hvert lys varer omkring enten ni eller tolv timer. Du kan også få Citronella lys, som hjælper med at holde insekterne på afstand.

UCO løfter din telttur til næste niveau

Det smukke stilrene design, passer perfekt ind i et outdoor setting. De er nemme og sikre at bruge. Twist låget af, sæt lysene ind i beholderen og placér det tilbage på fjederen, sæt ild til vægen og twist låget på plads igen. Så er du klar til mange timers blødt lys og optimal telthygge.

God for både hygge og miljø

De store versioner kan faktisk bruges til, at brygge en lækker kop kaffe. Placér din varmesikre kop på toppen af din UCO lampe, kog vandet og bryg dig en varmende kaffe eller te. Disse lanterner er miljøvenlige, da der ikke bruges batterier som risikerer at blive efterladt eller forsvinde i naturen. De store udgaver er perfekte til den længere campingtur, hvor de mindre med et enkelt lys, passer nemt ned i tasken til den længere tur. CAMPZ elsker lidt ekstra hygge på vandreturen, så internt er lanternerne blevet et must i vores sortiment.


Brug for hjælp?
Skriv til os via kontaktformularen, hvis du har spørgsmål eller besøg vores FAQ-side.
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 35 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4

Databeskyttelse & afmeldelse
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!