CAMPZ - Camping & outdoorshop
Festlige X-Mas deals med op til -70 %1 rabat

Campingbrusere

3 Produkter
Filter
Nulstil

Pris

DKK
til
DKK

Kundeanmeldelser

  • 1
  • 1
  • 1
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
CAMPZ Solbruser 20 liter, sort
CAMPZ Solbruser 20 liter, sort sort
CAMPZ
Solbruser 20 liter, sort
74 DKK * 39 DKK
- 47 %
Easy Camp Solbruser, sort
Easy Camp Solbruser, sort sort
Easy Camp
Solbruser, sort
Vejl. udsalgspris 109 DKK 89 DKK
- 18 %
Sea to Summit Pocket Campingbruser
Sea to Summit Pocket Campingbruser
Sea to Summit
Pocket Campingbruser
Vejl. udsalgspris 259 DKK 199 DKK
- 23 %

Gør campinglivet mere mageligt

Der er intet bedre end campingliv. Sea to Summit Pocket ShowerAt kunne trække sig tilbage for en stund og bare nyde naturen og være til stede i nuet, er guld værd. De seneste år er der kommet en række produkter til, der gør campinglivet mere mageligt for os campister. Et af de produkter er selvfølgelig campingbrusere, der tillader os at få et bad, mens vi nyder naturen.

CAMPZ giver dig et stort udvalg af campingbrusere

Hos CAMPZ har vi en stribe produkter, der alle har det tilfælles, at de giver dig mulighed for at få et bad, mens du camper. Du kan blandt andet vælge mellem komplette campingbrusere eller brusehoveder, der passer til de fleste flasker. Alt afhængigt af størrelsen på vandbeholderen giver produkterne dig mulighed for bade af alt fra 2 til 7 minutters varighed. Vandet i beholderen opvarmes via solens stråler, og mange modeller fås endda med en smart ventil, der tillader dig at justere styrken på vandstrålen. Der skulle altså være rig mulighed for at finde en bruser, der passer til netop dine behov.

Nemt at anvende

Det er nemt og ligetil at anvende vores campingbrusere. Du fylder blot beholderen med vand, hvorefter du lader solens stråler opvarme vandet. Dernæst hænger du beholderen op ved hjælp af en krog eller snor. Nu er du klar til dit første bad på campingturen. Når du er færdig med badet, kan du så let som ingenting pakke bruseren væk igen. Hos CAMPZ er vi sikre på, at campingbruseren hurtigt vil gå hen og blive helt uundværlig på dine campingture.