Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Kvalitetstid med familien venter - Nyd afslappede sommerdage sammen

Førstehjælp & overlevelse

18 Produkter
Mærke
  • 6
  • 4
  • 6
  • 2
Pris i kr.
Kundeanmeldelser
Sorter efter
Side 1 af
1

Vær tryg i naturen med Førstehjælp og overlevelse

Pas godt på dig selv og andre, når I er i færd med at nyde naturens smukke omgivelser. Basic Nature Mini MagicHelgarder dig med udstyr til førstehjælp og overlevelse fra CAMPZ, så I kan være tilstede i naturen.

Vær på forkant med uheld

Naturen er fantastisk, men den kan også byde på udfordringer som ujævnt terræn, skråninger, skarpe kanter og meget mere. Når du befinder dig i naturen og uheldet er ude, kan der være langt til steder, hvor du kan få hjælp. Det bedste, du kan gøre, er i stedet at være på forkant med uheld. Hos CAMPZ finder du et stort sortiment af udstyr til førstehjælp og overlevelse, der ruster dig til i livet i naturen. Med det rette udstyr kan du slippe bekymringerne og vide dig tryg i, at du er helgarderet, hvis der skulle blive brug for det.

Udstyr til førstehjælp og overlevelse fra CAMPZ

En vristet ankel på grund af ujævne flader. En øm ryg efter at have båret på rygsækken i adskillige timer. Kolde fødder efter en længere vandretur i fugtige sko. Et fald fra en stejl skråning og behov for at tilkalde hjælp. Der kan være mange uheldige scenarier, når du er på udflugt i naturen. CAMPZ har din ryg, så mindre ulykker og skader kan behandles. I vores udvalg af udstyr til førstehjælp og overlevelse finder du blandt andet en lang række varmepuder, der fungerer godt til ømme muskler og nedkølede kropsdele. Til vandreture kan det være en god idé at investere i en kraftig fløjte, så du kan tilkalde dig opmærksomhed, hvis du skulle få brug for det.


Brug for hjælp?
Skriv til os via kontaktformularen, hvis du har spørgsmål eller besøg vores FAQ-side.
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 35 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4

Databeskyttelse & afmeldelse
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!