CAMPZ - Camping & outdoorshop
Op til 70% rabat1

Fitnessarmbånd

1 Produkter
Filter
Nulstil

Tilsigtet brug

  • Activity Tracker 1
  • Navigation 1
  • Puls 1
  • Ur 1

Farve

  • gul
  • sort

Pris

DKK
til
DKK
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Garmin FORERUNNER 945 LTE Løbeur, gul/sort
Garmin FORERUNNER 945 LTE Løbeur, gul/sort gul/sort
Garmin
FORERUNNER 945 LTE Løbeur, gul/sort
Vejl. udsalgspris 5.569 DKK 4.769 DKK
gratis forsendelse
- 14 %
SALE DEAL

Forbedr din træning med vores mange fitnessarmbånd

Gør din træning mere udfordrende og langt sjovere med vores mange fitnessarmbånd fra markedets førende producenter. Vi har håndplukket de bedste modeller for at blive din foretrukne leverandør af kvalitetsudstyr til træning og udendørsliv.

Sjovere træning, bedre resultater

Det er intet, der kan give fornyet energi og mod på hverdagens mange udfordringer som en god løbetur eller en regelmæssig tur i fitnesscentret. Det rette udstyr kan så let som ingenting forbedre din oplevelse, næste gang det er blevet tid til at finde løbeskoene frem og hoppe i træningstøjet. For eksempel tilbyder CAMPZ et stort udvalg af smarte fitnessarmbånd, der vil gøre det let for dig at monitorere din træning og kontinuerligt forbedre dine præstationer. De mange armbånd gør din træning til en sjovere og mere udfordrende oplevelse, da du konstant kan sætte dig nye mål. Samtidig sætter de prikken over i’et på ethvert sportsoutfit og løfter det til nye dimensioner. Er du på udkig efter tøjdele til træning, hjælper vi dig gerne. Garmin Forerunner 645 MusicSom en del af vores sortiment tilbyder vi blandt andet løbebukser, træningssko og svedbånd.

Praktiske funktioner til overvågning af træning

Med fitnessarmbånd fra CAMPZ kan du overvåge din puls, hjertefrekvens, hastighed, distance og forbrænding. Ved hjælp af armbåndet kan du udfordre dig selv og skrue op for tempoet ved at sætte dig nye mål om ønsket gennemsnithastighed og kalorieforbrænding. Det er en verden af muligheder, der åbner sig, så snart du kombinerer din regelmæssige træning med de mange smarte funktioner, der udgør en del af de innovative og højteknologiske produkter. Der er stor sandsynlighed for, at armbåndet går hen og bliver dig helt uundværligt, når først du har prøvet et par løbeture eller fitnesstimer i selskab med det revolutionerende produkt. Desuden får du letlæselige skærme, der gør det nemt at aflæse resultater på displayet.

Kvalitetsmodeller fra markedets bedste mærker

Alle vores fitnessarmbånd er udvalgt nøje. Det betyder produkter, der udelukkende er lavet af markedets bedste producenter. Blandt andet giver vi dig kvalitetsmodeller fra dygtige og anerkendte mærker som Garmin, SIGMA SPORT og Suunto. Med så gode mærker er du sikker på at få kvalitet og holdbarhed langt ud over det sædvanlige. Der er således tale om produkter, du vil have glæde af i mange år ud i fremtiden, mens de simple letvægtsdesigns sørger for, at du får et armbånd, der aldrig kommer i vejen eller føles klodset under din træning.