CAMPZ - Camping & outdoorshop
Lageroprydning – rabatter på op til 80 %1
GRATIS LEVERING FRA 699 KR., STØRRE DELE FRA 3.995 KR.6

Kikkerter

0 Produkter
Beklager, din søgning gav ingen resultater blandt vores sortiment

Oplev spændende ting på afstand

Det er ikke altid, man har mulighed for at opleve de ting, man har lyst til. Nogle gange er man bare forhindret af naturens eget sceneri. Man kan nemlig ikke sådan lige bestige flere bjerge eller sejle ud på havet, for at se nærmere på bestemte fugle. Bushnell PowerviewSkove, krat, jungler og mange andre habitater og terræner byder ligeledes på spændende overraskelser, hvor man ønsker at få en på opleveren. Derfor byder vi her på CAMPZ på forskellige typer af kikkerter, så du kan se, hvad der gemmer sig i naturen.

Forstør de ting, du ikke lige kan se med det blotte øje

Udviklingen, og de mange outdoor-mærkers innovative tilgang til processerne, har ført masser af spændende gadgets med sig. Men en kikkert er slet ikke så ny en opfindelse, som man umiddelbart skulle tro. Det siges, at en hollandsk optiker opfandt den første kikkert tilbage i 1608, og siden dengang er mange nye mærker kommet til. Sortimentet af kikkerter bliver hele tiden udvidet og forbedret, selvom selve grunddesignet stadig minder om nogle af de første modeller. Selve linserne opdateres konstant, så man hele tiden kan få en bedre og bedre oplevelse med en kikkert for øjnene. Derfor føler man nærmest, at man er på stedet, når man kigger gennem en kikkert, da den optiske forstørrelse er så realistisk og tydelig. Det menneskelige øje kan se mere, end man lige regner med, men der er naturligvis også begrænsninger, og det er her, man får gavn af en kikkert. Bushnell Powerview Roof PrismDet er tilbehør, som du også kan bruge til navigation, når du er på vandretur eller trekking, så du kan nyde naturen på tætteste hold og samtidig manøvrere rundt på optimal vis.

Anskaf et ekstra sæt øjne

Før i tiden var det ofte lidt nørdet at gå med kikkert. Det var nemlig noget, man forbandt med ornitologi, men i dag er det blevet mere udbredt at tage en kikkert med i tasken, når man skal ud i naturen. Alle de smarte kikkerter i letvægtsmaterialer og sammenklappelige designs er super praktiske, så du ikke længere behøver at slæbe rundt på dette optiske apparat i monster størrelse. Med en kikkert om halsen kan du tage ud og se på fugle, dyr og andre ting i naturen. Og den er også uundværlig, når man går på jagt eller fisker. Derudover vælger mange at tage en kikkert med på ferie, så man kan se de mange smukke udsigter, solopgange og -nedgange samt andre ting, der interesserer øjnene og sanserne. Er du på ferie i sommerhus eller lignende kan en kikkert også bruges til at kigge på skovens liv eller på skibe og både fjernt i horisonten. Så oplev hele udvalget af kikkerter her på CAMPZ.