CAMPZ - Camping & outdoorshop
Festlige X-Mas deals med op til -70 %1 rabat
Pulsure
Et pulsur fra denne kategori er mere end et armbåndsur med en pulsmåler. Det viser naturligvis pulsen ved hjælp af data registreret med et brystspænde eller målt direkte på håndleddet, men mange af urene på CAMPZ har også indbygget GPS-sensor. Det gør dem i stand til at vise som minimum distance og hastighed. De mest moderne pulsure er desuden udstyret med farvedisplay, og de kan samtidig betjenes via touchteknologi, vise oplysninger om dagens aktivitetsniveau og analysere dine sportspræstationer. Efter endt træning kan uret forbindes via Bluetooth til en smartphone eller tablet, hvorfra du mere nøje kan granske dine træningsdata.

Pulsure

3 Produkter
Filter
Nulstil

Tilsigtet brug

  • Activity Tracker 3
  • Navigation 2
  • Puls 3
  • Ur 3

Serier

  • Garmin Forerunner 1
  • Garmin Instinct 1
  • Garmin Venu 1

Farve

  • grå
  • sort

Pris

DKK
til
DKK
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Garmin Venu 2 Smartwatch med Quick Change silikone urrem 22mm, sort
Garmin Venu 2 Smartwatch med Quick Change silikone urrem 22mm, sort sort
Garmin
Venu 2 Smartwatch med Quick Change silikone urrem 22mm, sort
Vejl. udsalgspris 2.969 DKK 2.509 DKK
gratis forsendelse
- 15 %
Garmin Instinct 2S GPS Smartwatch, grå
Garmin Instinct 2S GPS Smartwatch, grå grå
Garmin
Instinct 2S GPS Smartwatch, grå
Vejl. udsalgspris 2.599 DKK 2.359 DKK
gratis forsendelse
Garmin FORERUNNER 945 LTE Løbeur, sort
Garmin FORERUNNER 945 LTE Løbeur, sort sort
Garmin
FORERUNNER 945 LTE Løbeur, sort
Vejl. udsalgspris 4.459 DKK 3.759 DKK
gratis forsendelse
- 15 %

Uundværligt træningsudstyr

Hver gang, der kommer nye gadgets på markedet, bliver man imponeret og glad. Det betyder nemlig, at ens hverdag bliver nemmere, og man har mulighed for at teste og måle alverdens ting. Indenfor sundhed sker der mange nye ting i form af apps og andre ting, der hjælper én frem mod et sundere helbred.SIGMA SPORT RC Move Basic Et pulsur er for længst blevet foregangsbillede for tidens digitale udvikling, og derfor finder du naturligvis også et varieret udvalg her på CAMPZ.

Mål pulsen ved hjælp af et smart ur

Det er nemt at mærke pulsen banke, hvor den eksempelvis kan måles manuelt ved håndleddet. Det er der dog ingen grund til længere, for nu kan enhver følge hjertets slag med hjælp fra et pulsur. Pulsen er et udtryk for, hvor mange gange hjertet trækker sig sammen og pumper blod ud i minuttet. Når man træner, og musklerne dermed arbejder, har man brug for mere energi, og hjertet vil banke hurtigere. Det er noget, som man har brug for at holde øje med, når man træner. Og netop her kommer et pulsur ind i billedet, da det netop meddeler, hvordan din puls ”ser ud”. Uret bæres omkring håndleddet som et ganske almindeligt armbåndsur, og selve måleren og følerne sender så informationer tilbage til skærmen, som du kan bruge til at optimere din performance med. SIGMA SPORT PC 25.10Rigtig mange af urene kan meget mere end blot at måle pulsen, så du får et ur, der virkelig giver dig masser af brugbare input i forhold til din træning.

Få mere ud af din træning

Sandheden er ofte ilde hørt, men det er nu engang sådan, at man får mere ud af sin træning ved at variere den. Der skal også trænes med høj intensitet, så pulsen for alvor kommer op, hvor kroppen får lov at arbejde. Det sætter nemlig gang i hele maskineret og de forskellige omløb, hvilket er sundt for kroppen. Det er dog meget forskelligt fra person til person og fra niveau til niveau, hvor meget ens krop kan holde til, og derfor er et pulsur en uvurderlig støtte og en super givende og udbytterig gadget. Det betyder nemlig, at du kan måle pulsen og dermed geare op og ned alt efter dit træningsprogram og dine individuelle mål og ambitioner. Konditionen kan forbedres, og det kræver som bekendt mange forskellige faktorer, hvor både kost og form spiller vigtige roller. Det samme gør tidens udstyr og træningstilbehør som eksempelvis et pulsur, som kommer med alle de data, der optimerer din træning på professionel vis.