CAMPZ - Camping & outdoorshop
GRATIS LEVERING FRA 699 KR., STØRRE DELE FRA 3.995 KR.6

Tasker

8 Produkter
Filter
Nulstil

Størrelseskategori

 • 5 - 14 l 1
 • <5 l 6

Serier

 • Fjällräven Norrvåge 1
 • VAUDE Family 3

Farve

 • grå
 • grøn
 • lyserød
 • brun
 • blå
 • sort

Pris

DKK
til
DKK

Kundeanmeldelser

 • 1
 • 2
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
CAMPZ Mulepose, grå
CAMPZ Mulepose, grå grå
CAMPZ
Mulepose, grå
179 DKK * 99 DKK
- 44 %
UDSALG
Fjällräven Norrvåge Lomme, brun
Fjällräven Norrvåge Lomme, brun brun
Fjällräven
Norrvåge Lomme, brun
Vejl. udsalgspris 809 DKK 729 DKK
gratis forsendelse
Mammut Täsch Taske 3l, sort
Mammut Täsch Taske 3l, sort sort
Mammut
Täsch Taske 3l, sort
329 DKK
Tatonka Skin Opbevaring af værdigenstande Indvendig, sort
Tatonka Skin Opbevaring af værdigenstande Indvendig, sort sort
Tatonka
Skin Opbevaring af værdigenstande Indvendig, sort
Vejl. udsalgspris 139 DKK 129 DKK
VAUDE Bobby Vaskepose Børn, pink
VAUDE Bobby Vaskepose Børn, pink pink
VAUDE
Bobby Vaskepose Børn, pink
Vejl. udsalgspris 119 DKK 99 DKK
- 16 %
UDSALG
VAUDE Bobby Vaskepose Børn, blå
VAUDE Bobby Vaskepose Børn, blå blå
VAUDE
Bobby Vaskepose Børn, blå
Vejl. udsalgspris 119 DKK 99 DKK
- 16 %
UDSALG
VAUDE Bobby Vaskepose Børn, grøn/blå
VAUDE Bobby Vaskepose Børn, grøn/blå grøn/blå
VAUDE
Bobby Vaskepose Børn, grøn/blå
Vejl. udsalgspris 119 DKK 99 DKK
- 16 %
UDSALG
Cocoon Polstret terning, grå/grøn
Cocoon Polstret terning, grå/grøn grå/grøn
Cocoon
Polstret terning, grå/grøn
Vejl. udsalgspris 179 DKK 99 DKK
 • Versioner: S
- 44 %
UDSALG

Tasker i alle afskygninger

Vi kender alle fornemmelsen af at mangle noget, når vi forlader hjemmet. Specielt hvis vi ikke lige har fået tasken med er det en ret tom fornemmelse. Når det drejer sig om længere vandreture eller rejser, så kan man ikke klare sig ret længe uden en taske med alle de nødvendige ting til turen. Forestil dig en rejse uden ekstra skiftetøj, rent undertøj, toiletartikler, gadgets og alt det andet, som er helt uundværligt, når vi er væk hjemmefra. Sådanne situationer behøver man ikke at ende i, for udvalget med tasker her på CAMPZ byder på noget for enhver smag – både i forhold til design, størrelse og pris. Opbevaring, tornyster, bagage – der er mange forskellige ord, der beskriver den samme ting. Uanset hvad, så rejser man ingen steder uden en eller flere tasker, hvori man kan have meget eller lidt med, alt efter rejsens længde. En fordel ved alle modellerne er, at de kan bruges til mange forskellige ting, hvad enten det er ferier, hverdagsbrug, sportsaktiviteter eller lignende ting, hvor man har brug for udstyr, tøj og træningstilbehør.

Shop dine nye tasker i et udvalg med mere end 1000 produkter

I dag er udvalget med tasker eksploderet, hvilket betyder endnu flere valgmuligheder for dig. Jack Wolfskin Camden TownDen teknologiske udvikling har medført, at alle vores gadgets naturligvis også skal have deres helt egen plads i en separat taske. Det er nemlig både praktisk og funktionelt samtidig med, at tasken yder beskyttelse på turen. Derfor finder du også kategorier med alt fra laptop-tasker og mobiltasker samt kameratasker og meget andet. Derudover skal der også være plads til tandbørste, tandpasta, parfume, makeup og alt mulig andet, som kan puttes i en toilettaske. Dermed opnår man en perfekt inddeling, så de forskellige ting er nemme at komme til hver for sig. Normalt anvender man en rejsetaske eller trolley som hovedtaske, hvori der så også er plads til mobiltaske og toilettaske. Mange kufferter og rejsetasker har også et separat rum til den bærbare PC, så du kan nemt få det hele med på turen. Du finder naturligvis også praktiske rygsække til alt fra vandreture eller studiebrug samt smarte bæltetasker, der har plads til det mest nødvendige.

Bliv klar til hverdag og rejser med CAMPZ

I løbet af et kalenderår er der masser af hverdage, hvor man har brug for en taske til skole- eller arbejdsbrug. Fritiden skal naturligvis også nydes, og her er der brug for forskellige sportstasker og rygsække med plads til træningstøjet. Når det er ferietid, har man brug for alt fra weekendtasker til trolleys og duffel-bags med plads til ekstra meget, så man ikke mangler noget på turen. Her på CAMPZ har vi tasker til alle rejser og formål, hvad enten du er til små, mellemstore eller kæmpe størrelser. Det er alt fra praktiske vandrerygsække med komfortable stropper, smarte skuldertasker, strandtasker, kufferter med hjul og meget mere, hvor der altid er tænkt på funktionaliteten. Dermed er der plads til alle former for pakkenelliker, uanset om det er til dagsbrug eller til længere ture. Så find din nye model lige her i dette omfattende sortiment.