CAMPZ - Camping & outdoorshop
GRATIS LEVERING FRA 699 KR., STØRRE DELE FRA 3.995 KR.6

Kosmetik- og toilettasker

1 Produkter
Filter
Nulstil

Pris

DKK
til
DKK
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Osprey Transporter Toilettaske, sort
Osprey Transporter Toilettaske, sort sort
Osprey
Transporter Toilettaske, sort
Vejl. udsalgspris 329 DKK 259 DKK
- 21 %
UDSALG

Bliv klar til rejsen med vores mange kosmetik- og toilettasker

Kom godt fra start på den længeventede rejse. CAMPZ giver dig et stort udvalg af kosmetik- og toilettasker, der letter livet på farten. Udvalget gør det til en sand fornøjelse at holde styr på dine pakkenelliker. Mindre genstande gemmes let ad vejen med disse produkter fra markedets bedste leverandører.

Tag en stribe kvalitetsmærker med dig på ferien

Et liv på farten stiller store krav til dit udstyr. CAMPZ har gjort det let at holde dig organiseret under dine rejser og campingture. Blandt andet tilbyder vi en stor kollektion af kosmetik- og toilettasker  i høj kvalitet fra et væld af velkendte leverandører. Blandt vores udbud finder du for eksempel modeller fra erfarne mærker som Osprey, The North Face, EagleCreek, Fjällräven og Sea to Summit. Samtlige producenter har adskillige års erfaring med produktionen af holdbare og funktionelle tasker og rygsække, hvoraf du er i gode trygge hænder, når du er på udkig efter tasker, der letter rejselivet. Desuden får du lækre designs, der fremmer rejselysten og gør det ligetil at holde styr på dine medbragte sager, når du er på farten. Der er absolut ingen grund til at nøjes, når du kan få en stribe kvalitetsprodukter fra CAMPZ. Topo Designs Dopp KitVi har dine behov for øje, så du kan nyde udendørs- og rejseliv.

Styrk organiseringen under rejse- og udendørsliv

Afsæt tid til at organisere dig ordentligt, inden du kaster dig over den næste rejse eller eventyr i det fri. På den måde slipper du for at bruge oceaner af tid på at skulle lede efter nødvendige dele i din medbragte bagage. Et godt tip til at få styr på organiseringen er brugen af mindre tasker til opbevaring af diverse effekter. De mindre tasker pakker du dernæst i den store bagage. For eksempel kan du starte ud med at investere i en vores mange kosmetik- og toilettasker, der alle er lavet af kraftige og holdbare materialer. Shampoo, cremer og deodoranter kan således let pakkes ad vejen og er ligetil at hive ud af den store taske, når behovet opstår. Ligeledes kan du bruge de mindre tasker til opbevaring af medikamenter og førstehjælpsremedier. Vores brede udvalg af kosmetik- og toilettasker varierer alle i størrelsen, så der altid er en, der stemmer overens med dine specifikke pakkebehov. Flere har medfølgende kroge, så du kan hænge tasken op i teltet eller på hotelværelset under dit ophold. Mindre indvendige rum med lynlåslukninger øger overblikket og organiseringsmulighederne.