CAMPZ - Camping & outdoorshop
Festlige X-Mas deals med op til -70 %1 rabat

Notebooktasker

1 Produkter
Filter
Nulstil

Pris

DKK
til
DKK
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Tasmanian Tiger TT Document Bag MKII, oliven
Tasmanian Tiger TT Document Bag MKII, oliven oliven
Tasmanian Tiger
TT Document Bag MKII, oliven
Vejl. udsalgspris 1.109 DKK 999 DKK
gratis forsendelse

Beskyt din laptop, når du er på farten

Har du en bærbar computer, så bør du have en notebooktaske, som kan beskytte den, når du er på farten.Tasmanian Tiger TT Modular Mange er helt afhængige af at kunne bruge deres laptop, når de rejser, studerer eller arbejder, og en god notebooktaske beskytter computeren mod stød, nedbør og andet, der kan skade den skrøbelige elektronik.

Notebook-tasker til alle situationer

Du kan få notebooktasker i alle størrelser, farver og typer hos CAMPZ.dk. Sleeven eller gearbaggen er et enkelt etui, hvor der netop er plads til en laptop. Det er en af de mest enkle tasker og ideel til at putte i kufferten eller rygsækken. Har du brug for en taske med mere plads, så er der heldigvis også et stort udvalg af denne type tasker på markedet. For eksempel stilrene skuldertasker, smarte rejsetasker eller rummelige tasker, hvor der også er plads til bøger og madpakke. Flere af taskerne fås med remme, så de kan spændes fast på ryggen eller slynges over skulderen. En absolut fordel når du cykler, vandrer eller er på farten på andre måder. Fælles for de notebooktasker, du kan finde hos CAMPZ.dk, er, at de alle er lavet i særligt slidstærke materialer, som holder din notebook beskyttet i de fleste situationer.

Sådan finder du den helt rigtige notebooktaske

Når du køber en taske til din værdifulde følgesvend, skal du først og fremmest være opmærksom på størrelsen. Alle notebooktasker er angivet med en størrelse, som svarer til størrelsen på din computer. Typisk 13” og 15”. Mange tasker kan også indstilles indeni, så de passer til flere størrelser, men her skal du gå efter særlige modeller. Når du vælger størrelse, skal du også tænke på, at der også skal være plads til ekstra udstyr som oplader eller mus. Du bør desuden overveje, hvad du vil bruge tasken til. Skal du opholde dig i et meget vådt eller meget tørt klima, så er materialet, som tasken er lavet af, ikke uvæsentligt. Skal du bevæge dig meget rundt, kan det være rart, at der er mulighed for at have tasken på ryggen eller over skulderen.