CAMPZ - Camping & outdoorshop
GRATIS LEVERING FRA 699 KR., STØRRE DELE FRA 3.995 KR.6

Ultimate Direction

1 Produkter
Filter
Nulstil

Køn

Størrelse

  • S

Farve

  • sort

Pris

DKK
til
DKK
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Ultimate Direction Hydro Shorts Herrer, sort
Ultimate Direction Hydro Shorts Herrer, sort sort
Ultimate Direction
Hydro Shorts Herrer, sort
Vejl. udsalgspris 739 DKK 249 DKK
  • Versioner: S
- 66 %
UDSALG

Alsidig udrustning til det aktive liv

Ultimate Direction startede med hydrationsveste til atleter og outdoorfolket tilbage i 1986. Nu spørger du nok: "Hvad er en hydrationsvest?" Det er en vest, som du bruger til at opbevare væske, og på den måde kan du både bære og have let adgang til væske under et længere løb eller trek, hvor det er vigtigt at holde sig hydreret. Disse veste gav helt nye muligheder for dette og findes stadig i sortimentet, også her hos CAMPZ. Siden har man udvidet sortimentet og i øvrigt vundet flere priser for sine produkter, der stadig ofte har fokus på bedre og mere effektive måder at sikre, at man har adgang til tilstrækkelig væske, uanset hvad man dyrker af udendørsaktiviteter. Ultimate Direction Adventure Vesta 5.0Produkterne udvikles i nært samarbejde med deres typiske brugere, således at man får udviklet netop de produkter, de funktioner og features, som aktive mennesker efterspørger.

Fra smarte måder at bære væske – eller holde væske ude

I den del af Ultimate Direction-sortimentet, som vi har valgt at tage ind, finder du naturligvis flere af de populære veste til transport af væske, som nok kan passe de fleste ekstremsportsudøveres krav og ønsker, samtidigt som vi også byder på produkter, der kan bruges sammen med disse eller helt alene til en mere almindelig vandretur eller til et seriøst hike i fjeld og bjerge, hvor vejret kan blive ekstremt. Her er naturligvis produkter, som er optimeret til at holde fugt og vind ude, samtidig som de skal sikre tilstrækkelig ventilation og bevare en acceptabel mængde varme, så man ikke går til af hverken kulde eller varme. Sortimentet består naturligvis også af tøj, der er særligt tilpasset til at skabe bedst mulig komfort, hvis man samtidigt bruger en af hydrationsvestene. Sidst, men ikke mindst, har man også specialiseret sig i at fremstille tøj, der er særligt effektivt til at transportere fugt væk fra kroppen til for eksempel high impact aerobics.

Vigtigheden af nok væske kan ikke overdrives

Selvom du måske ikke er ude at hike, løbe eller endda cykle i specielt varmt vejr, så vil din krop stadig skille sig af med væske, og det er derfor fuldstændigt nødvendigt, at du sikrer, at du indtager nok væske. Væskemangel kan i realiteten føre til alvorlige skader, og der er simpelthen ingen undskyldning for at nå så langt ud med disse produkter. Om du vælger en af Ultimate Direction-vestene noget af den anden påklædning, som er tilpasset, så du kan bære drikkedunke af forskellig slags, er i sig selv ikke så vigtigt. Vælg den løsning, som passer din aktivitet, og som du føler passer til dig.