Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Klar til nye udsigter - Hav udstyret klar til nye minder

UltrAspire

6 Produkter
Pris i kr.
Kundeanmeldelser
Sorter efter
 
Side 1 af
1

Interaktion og passion bag produkterne

UltrAspire består af folk med en bred baggrund indenfor friluftsliv, løb, klatring og andre endurance-aktiviteter. Produkterne her er udviklet ud fra en filosofi fra stifteren Bryce Thatcher om at skabe produkter, som han selv ville vælge. UltrAspire Lumen 400ZMålet er ikke at være alt for alle mennesker, men i stedet fokusere på ekstraordinære muligheder til ekstraordinære mennesker. De mest intuitive idéer til denne slags produkter kommer fra selv at involvere sig i sporten, men også involvere og interagere med andre udøvere for at finde ud af, hvad de mangler eller ønsker, og hvordan produkterne kan gøres endnu bedre.

Produkter, som kan være vigtige i nød og til hverdag

CAMPZ præsenterer her produkter, som enhver bjergbestiger nok burde have i sin udrustning nemlig bæltetasker og lamper. En lampe kan være vigtig ikke kun tidligt eller sent på dagen, men hele dagen, da de kan give mulighed for bedre at finde den sikre rute, samt undgå skygger og de overraskelser, det nogle gange kan føre med sig. Taskerne kan være praktiske til at medbringe drikkevarer, energibarer og selv en smartphone. Dag for dag bliver mobildækningen generelt bedre, og dermed kan det også være en idé have mobiltelefonen med i det tilfældet, der skulle ske noget uforudset. UltrAspire har udviklet enkle, sikre og holdbare produkter, som kan det, der er brug for.

Lad behov og temperament styre

Vi har sørget for et pænt udvalg, så du her kan vælge den løsning, som passer lige til dit behov eller temperament. Det er udrustning, som du måske kunne klare dig uden, men det er virkelig ærgerligt at være kommet op for så at opdage, at du står og skal bruge det. Produkterne er fremstillet til at være så lette så muligt, men samtidigt være slidstærke og kunne klare de knubs, de typisk udsættes for. Vælg dit udstyr fra UltrAspire lige her.


Brug for hjælp?
Skriv til os via kontaktformularen, hvis du har spørgsmål eller besøg vores FAQ-side.
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 35 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4

Databeskyttelse & afmeldelse
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!