Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Vi rydder hylderne! | Gør et kup - Op til 70%

Ulvang

1 Produkt
Kategorier
Pris i kr.
Ulvang

Ulvang – Explore the Nature

Ulvang blev grundlagt i 1995 i samarbejde med den tidligere olympiske mester i langrend Vegard Ulvang, som efter en lang karriere bruger meget tid i naturen. Hans erfaring og begejstring har også haft indflydelse på virksomheden og det kan også mærkes i produkterne! Mærket har specialiseret sig i produkter af merinould. Merinould er yderst velegnet til outdooraktiviteter på grund af talrige funktionelle egenskaber. Derudover er uldtypen lufthæmmende og kradser ikke lige som mange andre typer uld.

Sorter efter
 
Side 1 af
1

Temperaturregulerende beklædningsgenstande fra Ulvang

Man har hørt lignende historier før, og det er en succes hver gang: At tidligere professionelle sportsfolk starter eget tøjmærke efter endt karriere. Det er også tilfældet for norske Vegard Ulvang, der har vundet guld i langrend ved både OL og VM. Hans store viden og ekspertise inden for skisport er heldigvis ikke gået tabt, da han netop med sit eget mærke i form af Ulvang bringer premium-produkter videre ud til alle kvalitetshungrende kunder. Her på CAMPZ støtter vi altid op om produkter med tyngde i topkvalitet, og derfor er der også mange produkter at vælge imellem, så du kan blive klædt blødt og komfortabelt på. Kollektionerne er nemlig inspireret af hans karriere inden for skisport, hvilket vil sige masser af isolerende beklædningsgenstande, som kan bruges hele året rundt. Tøjet er designet ud fra en teori om at bygge tingene op indefra, hvilket vil sige flere forskellige lag med uld som hovedingrediens. Ulvang himself er hovedpersonen omkring hele mærket, da hele auraen og brandet beror sig på hans fortid og karriere, men også på hans nutidige præstationer, da han stadig er aktiv på ekspeditioner og masser af aktiviteter, der har med sne og kulde at gøre.Ulvang Rav Limited Dermed er man i helt trygge hænder hos dette norske mærke, som i den grad klæder dig på til sportslige aktiviteter, hvad enten det er de hurtige eller langsomme af dem.

Tilfredshed og glade dage med Ulvang på kroppen

Det er ikke uden grund, at Ulvang har valgt uld som hovedmateriale. Det har nemlig masser af fordele – især når man er aktiv. Det er dog ikke en hvilken som helst slags uld, man har kastet sin lid og kærlighed til, for langt de fleste produkter er fremstillet i 100 % merinould. Det er en luksuriøs sort, som er svært tilgængelig, men ikke desto mindre er det lykkedes dette norske mærke at finde nogle avlere. Man indgår dermed en række samarbejder, hvor der også er stort fokus på dyrevelfærd, så der kontrolleres og sikres, at dyrene altid har det godt. Uld er især populært inden for tekstilbranchen, fordi det har en særlig evne til at isolere mod kulde takket være lufthuller mellem hårene/fibrene. Derudover er det også i stand til at regulere kropstemperaturen under varme forhold takket være en naturlig ventilerende effekt. Af andre fordele kan nævnes, at det er brandsikkert og hurtigtørrende, samtidig med at det også er lugtfrit og dermed eliminerer svedlugt. Så få stor glæde af det forskellige tøj og tilbehør fra Ulvang her på CAMPZ.


Brug for hjælp?
Kontakt vores kundeservice: man-fre 10.00-17.00
78 77 40 69
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 70 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4

Databeskyttelse & afmeldelse
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!