CAMPZ - Camping & outdoorshop
GRATIS LEVERING FRA 699 KR., STØRRE DELE FRA 3.995 KR.6

Under Armour

2 Produkter
Filter
Nulstil

Køn

Skostørrelse

  • 39
  • 41

Farve

  • orange
  • hvid

Pris

DKK
til
DKK
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Kategorier
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Under Armour HOVR Sonic 6 Sko Damer, orange
Under Armour HOVR Sonic 6 Sko Damer, orange orange
Under Armour
HOVR Sonic 6 Sko Damer, orange
Vejl. udsalgspris 889 DKK 329 DKK
  • Versioner: US 9,5 | EU 41
- 62 %
Under Armour HOVR Sonic 6 Sko Damer, hvid
Under Armour HOVR Sonic 6 Sko Damer, hvid hvid
Under Armour
HOVR Sonic 6 Sko Damer, hvid
Vejl. udsalgspris 889 DKK 519 DKK
  • Versioner: US 8 | EU 39
- 41 %

Det komplette program for sportsfolk og aktive

Under Armour blev på relativt kort tid et af de større brands inden for sportsbeklædning og tilbyder i dag et komplet sortiment af fodtøj, tøj, overtøj og kasketter. Det var den amerikanske professionelle fodboldspiller Kevin Plank, der stiftede firmaet med et ønske om at udvikle endnu bedre sportspåklædning til atleter, som var bedre til at transportere sved væk fra kroppen. Det hele begyndte med en enkelt T-shirt, der sad helt tæt og var afsindigt hurtig til at lede sveden væk fra kroppen. Den fik sådan en popularitet, at man kunne udvide produktion og sortiment. Undervejs har man også erklæret krig mod et ellers gængs stof i sportstøj, nemlig bomuld, og bruger i stedet det egenudviklede UA TECH, der føles mere som bomuld, men fungerer som Under Armour ellers gør. Under Armour Streaker RunclipseSiden har udviklingen bare fortsat, og sortimentet er ligeledes vokset.

Tøj, som er perfekt til den aktive nærmest uanset aktivitet

Tøjet, som man har udviklet fra Under Armour, er ekstremt effektivt til at transportere sved væk fra kroppen, som kan være en stor fordel, når man udfører fysisk aktivitet, og som ikke bare kan forbedre komforten, men også ydelsen og egentlig også sikkerheden. Dermed er produkterne oplagte at have her hos CAMPZ, da du også vil kunne nyde fordel af denne teknologi, hvis du er ude og vandre, løbe, klatre eller i gang med andre aktiviteter. Samtidig med at tøjet her er teknologisk avanceret i forhold til netop transport af fugt, så er det også tøj, som er rigtigt behageligt at have på. Når det gælder skoene, så er de udviklet med særlige effektivt ventilerede overdele, så dine fødder kan ånde, og samtidig med en bund, som sikrer god støtte og affjedring, uanset om du løber eller går.

Komfort, sikkerhed og ydelse går hånd i hånd

Udover de måske mere almindelige T-shirts og shorts, som du naturligvis også finder i vores sortiment her hos CAMPZ, er her også helt tætsiddende toppe og bukser. Disse giver en helt særlig støtte, og samtidig føler man knapt, at man har dem på. Disse er fremstillet med det samme fugttransporterende stof som de øvrige produkter og tørrer meget hurtigt. De er desuden fremstillet til at yde størst mulig bevægelsesfrihed og har en hvis kompression, som kan hjælpe kroppens kredsløb med at fungere bedst muligt. På bagsiden har nogle af disse også logo i et stærkt reflekterende materiale, som kan medvirke til at øge din sikkerhed. Under Armour er meget fleksible produkter, og dermed kan deres teknologi komme rigtigt mange til gode.