Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Hold dig i form - Bliv stærkere og træn i naturen

United By Blue

49 Produkter
United By Blue

United by Blue – for vores oceaner

United by Blue blev grundlagt i 2010 med tanken om, at et vellykket outdoormærke også bør tage et ansvar for at beskytte planeten. For eksempel fjerner United by Blue et pund skrald fra vores oceaner hvert solgt produkt - en vigtig erklæring, fordi den enorme forurening af vores oceaner er et af de største problemer i vores tid!

Sorter efter
 
Side 1 af
1

Omtanke for naturen er det største drive

Klimaforandringer og miljøspørgsmål optager rigtig mange folk rundt omkring på kloden. Heldigvis – for den reelle bekymring medfører masser af tiltag og initiativer, for at skabe en bedre verden. Amerikanske United By Blue er om nogen et bevis på passion og handling. De lever og ånder for at minimere affald i det fri. Derfor har de fra dag et – lige fra mærket blev startet i 2010, iværksat en bestemt mission. For hvert produkt, der sælges, rydder de et halvt kilo affald fra verdenshavene. Det er allerede blevet til millioner af kilo, som gør en kæmpe forskel for os alle samt naturen og de fremtidige generationer. Der er naturligvis også rigelig med tid til at designe tøj, tilbehør og udstyr, som du finder en masse af hos CAMPZ. Med rødder i forskellige miljøorganisationer og timers daglig ophold ved vandet, afspejler designstilen også livsstilen. United By Blue byder nemlig på masser af funktionelt tøj, som er inspireret af alt fra vandsport til streetart og natur. Det er casual styles, der både kan bruges i fritid og i skole eller på job.United By Blue Adventure Flotte prints, masser af farver samt sporty snit sørger for trendy items med masser af komfort.

Bliv del af en dedikeret fanskare!

Selvom det amerikanske mærke især appellerer til folk med fokus på miljø og genanvendelighed, kan alle naturligvis få glæde af kollektionerne. For hvem har ikke brug for at trække i en lækker top, T-shirt eller hættetrøje? Eller hvad med et par af de komfortable cargobukser, en praktisk vest eller en sporty kjole? United By Blue giver rig mulighed for at både kvinder og mænd kan trække i det afslappede og moderne outfit. Gåture med hunden, en is på marinaen, strøgture, skovture eller decideret sport. Kollektionerne sørger for alsidigt tøj til alle former for aktiviteter – både rolige stunder og når det går løs med pulsen oppe. Et mærke med så stort et hjerte for naturen bringer naturligvis miljøinteressen ind i designprocessen. Det betyder, at de under fremstillingen ofte anvender noget af alt det plastik, som samles op i havene og på strandene. Derfor gør man også op med en kultur, hvor det kun handler om at købe ind og smide ud. I stedet kan du glæde dig over en cyklus med genanvendelighed. Ud over tøj byder de desuden også på bl.a. termoflasker og krus i emalje eller rustfrit stål, som kan bruges igen og igen.


Brug for hjælp?
Skriv til os via kontaktformularen, hvis du har spørgsmål eller besøg vores FAQ-side.
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 35 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4

Databeskyttelse & afmeldelse
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!