Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Hold dig i form - Bliv stærkere og træn i naturen

USWE

4 Produkter
Sorter efter
 
Side 1 af
1

USWE – produkter, der spiller på alle tangenter

USWE er til dig, der ønsker masser af fart, men har behov for en taske, hvori der er plads til det mest nødvendige. USWE Airborne 3Det er til dig, der vil have rigelige mængder væske lige ved hånden, når du er i færd med dagens træning, og det er til dig, der ikke vil gå på kompromis med lækkert design.

Få fingrene i de prisvindende produkter

USWE er en dygtig og anerkendt producent, der med årene har vundet flere skandinaviske og internationale priser for sine innovative og banebrydende produkter. Blandt andet vandt deres kvalitetsbevidste rygsække sidste år en pris for design og innovation. Med det store udvalg af produkter fra CAMPZ kan du nu få fingrene i et par af mærkets lækre produkter. På vores side har vi samlet en kollektion af de smarte rygsække med indbyggede drikkesystemer, så du kan løfte dine udendørsoplevelser til hidtil usete dimensioner.

Fænomenale designs, der forbedrer din oplevelse

De innovative og lette rygsække fra USWE er designet, så de smyger sig om din krop og efterlader dig med en perfekt pasform. Det er vigtigt, når vi taler sportsgrene kendetegnet af høj fart. Her går det ikke med produkter, der tynger eller på anden måde generer. Takket være den banebrydende teknologi, der er brugt i udformningen, får du unikke rygsække med en række gode detaljer, der forbedrer din oplevelse, næste gang det er blevet tid til at kaste dig ud i endnu et hæsblæsende eventyr. Indvendige lommer sørger for at beskytte din smartphone i al slags vejr, mens de integrerede luftkanaler giver god ventilation i ryggen.


Brug for hjælp?
Skriv til os via kontaktformularen, hvis du har spørgsmål eller besøg vores FAQ-side.
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 35 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4

Databeskyttelse & afmeldelse
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!