Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Vandrestøvler og sko | Lave priser til efterårets vandreture

UVEX

56 Produkter
Pris i kr.
Kundeanmeldelser
UVEX

UVEX - sikkerhedsudstyr til sport, fritid og industri

UVEX brand’et (UV for Ultra Violet og EX for Excluded) blev første gang introduceret i midten af 1950’erne af Rainer Winter som er administrerende direktør for UVEX Winter Holding GmbH & Co.KG som er baseret i Fürth, Tyskland. Det startede med en linie af solbriller, men det blev hurtigt til en paraply brand for alle produkter og blev herefter udvidet i midten af 1970’erne til at omfatte en afdeling for sikkerhedsudstyr. Den dag i dag omfatter produktsortimentet sikkerhedsudstyr og sportsudstyr til industri, sport og fritid.

Sorter efter
 
Side 1 af
1

Hold solens skarpe stråler ude

Nogle kroniske øjensygdomme kan man ikke gøre noget ved, og synet forsvinder blot mere og mere. Noget er arveligt, mens noget er betinget af miljøet, men uanset hvad, så bør man tage sine forbehold, når man opholder sig i direkte sollys. Det frarådes normalt i timerne, hvor strålerne er skarpest, men er man alligevel ude, så er det bare med at sørge for øjen- og hudbeskyttelse. UVEX Sportstyle 506Hos UVEX sørger de netop for, at dine øjne beskyttes, samtidig med at du opnår et klart syn, selvom du bærer briller. Navnet står for ’ultraviolet excluded’, hvilket er præcis hvad mærket gør – nemlig at skærme af for de skadelige uv-stråler.

Dit syn er det hele værd

Man kan uden at blinke kalde UVEX for brille-ekspert. Det er indenfor sports- og arbejdsbriller, at mærket har gjort sig bemærket med deres innovative og beskyttende designs. Det startede med ski- og cykelbriller, og er så senere blevet udvidet til også at omfatte beskyttelsesbriller til industrien samt hjelme til både skiløb, snowboarding, ridning og cykling. Hoved og øjne er udsat indenfor alle disse sportsgrene, hvad enten det skyldes solens skarpe stråler, reflektering fra sneen, insekter i øjnene, svirpende grene, sten eller alt muligt andet. Med UVEX får du modet til at give dig endnu mere, når du er aktiv på ski, cykel, hest eller andre ting. Det er beskyttelses- og sikkerhedsprodukter, der hører til i den helt basale basisgarderobe. Man skal ikke spøge med naturens egne kræfter, og derfor gælder det om at klæde sig på i forhold til vejr, miljø, omstændigheder og sportsgren, hvilket du kan gøre lige her på CAMPZ.


Brug for hjælp?
Kontakt vores kundeservice: man-fre 10.00-17.00
78 77 40 69
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 70 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4

Databeskyttelse & afmeldelse
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!