Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Hold dig i form - Bliv stærkere og træn i naturen

UVEX

Uvex-gruppen har taget den enkle, men simple, men vigtige idé op "Protecting People". Til dette formål udvikler virksomheden innovative produkter af høj kvalitet, der beskytter mennesker under sport, fritid og arbejde. På den måde fokuserer Uvex på innovative teknologier, de højeste sikkerhedsstandarder og pålidelig kvalitetssikring. Det familieejede firma med base i Fürth blev grundlagt i 1926 og har været aktiv internationalt i årtier. Med 2.300 ansatte og 47 datterselskaber i 20 lande stræber Uvex efter at udføre produktion i Tyskland og Europa såvel som at holde deres udvikling i Tyskland. Uvex sikkerhedsgruppe, uvex sportsgruppe (bestående af uvex sports & Alpina) og Filtral tilhører UVEX WINTER HOLDING GmbH & Co. KG. Uvex sport spiller en nøglerolle i udformningen af brand image og tilbyder beskyttende tilbehør og forsyninger til vinter, ridning og cykling, herunder sportsbriller, hjelme og handsker. uvex udstyrer over 1.000 topatleter som partner.

UVEX

Se flere af Uvex-bestsellers

Se mere om Uvex

UVEX

181 Produkter
Sorter efter
 
Side 1 af
4

Hold solens skarpe stråler ude

Nogle kroniske øjensygdomme kan man ikke gøre noget ved, og synet forsvinder blot mere og mere. Noget er arveligt, mens noget er betinget af miljøet, men uanset hvad, så bør man tage sine forbehold, når man opholder sig i direkte sollys. Det frarådes normalt i timerne, hvor strålerne er skarpest, men er man alligevel ude, så er det bare med at sørge for øjen- og hudbeskyttelse. UVEX Sportstyle 506Hos UVEX sørger de netop for, at dine øjne beskyttes, samtidig med at du opnår et klart syn, selvom du bærer briller. Navnet står for ’ultraviolet excluded’, hvilket er præcis hvad mærket gør – nemlig at skærme af for de skadelige uv-stråler.

Dit syn er det hele værd

Man kan uden at blinke kalde UVEX for brille-ekspert. Det er indenfor sports- og arbejdsbriller, at mærket har gjort sig bemærket med deres innovative og beskyttende designs. Det startede med ski- og cykelbriller, og er så senere blevet udvidet til også at omfatte beskyttelsesbriller til industrien samt hjelme til både skiløb, snowboarding, ridning og cykling. Hoved og øjne er udsat indenfor alle disse sportsgrene, hvad enten det skyldes solens skarpe stråler, reflektering fra sneen, insekter i øjnene, svirpende grene, sten eller alt muligt andet. Med UVEX får du modet til at give dig endnu mere, når du er aktiv på ski, cykel, hest eller andre ting. Det er beskyttelses- og sikkerhedsprodukter, der hører til i den helt basale basisgarderobe. Man skal ikke spøge med naturens egne kræfter, og derfor gælder det om at klæde sig på i forhold til vejr, miljø, omstændigheder og sportsgren, hvilket du kan gøre lige her på CAMPZ.