CAMPZ - Camping & outdoorshop
Lageroprydning – rabatter på op til 80 %1
GRATIS LEVERING FRA 699 KR., STØRRE DELE FRA 3.995 KR.6

Sikkerhed er det grundlæggende princip for uvex-gruppen. Til dette formål satser virksomheden på innovative teknologier, de højeste sikkerhedsstandarder og kvalitetssikring. Den familieejede virksomhed fra Fürth, der blev grundlagt i 1926, nyder med sine mange datterselskaber også stor popularitet på det internationale marked. Uvex' sortiment omfatter tilbehør til vintersport, cykling og ridesport.

UVEX

3 Produkter
Filter
Nulstil

Farve

  • orange
  • lyserød
  • blå
  • sort

Pris

DKK
til
DKK
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
UVEX Face Mask, sort
UVEX Face Mask, sort sort
UVEX
Face Mask, sort
Vejl. udsalgspris 109 DKK 82 DKK
  • Versioner: ML
- 24 %
UDSALG
UVEX Face Mask, orange/pink
UVEX Face Mask, orange/pink orange/pink
UVEX
Face Mask, orange/pink
Vejl. udsalgspris 109 DKK 74 DKK
  • Versioner: M
- 32 %
UDSALG
UVEX Face Mask, blå
UVEX Face Mask, blå blå
UVEX
Face Mask, blå
Vejl. udsalgspris 109 DKK 82 DKK
  • Versioner: ML
- 24 %
UDSALG

Hold solens skarpe stråler ude

Nogle kroniske øjensygdomme kan man ikke gøre noget ved, og synet forsvinder blot mere og mere. Noget er arveligt, mens noget er betinget af miljøet, men uanset hvad, så bør man tage sine forbehold, når man opholder sig i direkte sollys. Det frarådes normalt i timerne, hvor strålerne er skarpest, men er man alligevel ude, så er det bare med at sørge for øjen- og hudbeskyttelse. UVEX Sportstyle 506Hos UVEX sørger de netop for, at dine øjne beskyttes, samtidig med at du opnår et klart syn, selvom du bærer briller. Navnet står for ’ultraviolet excluded’, hvilket er præcis hvad mærket gør – nemlig at skærme af for de skadelige uv-stråler.

Dit syn er det hele værd

Man kan uden at blinke kalde UVEX for brille-ekspert. Det er indenfor sports- og arbejdsbriller, at mærket har gjort sig bemærket med deres innovative og beskyttende designs. Det startede med ski- og cykelbriller, og er så senere blevet udvidet til også at omfatte beskyttelsesbriller til industrien samt hjelme til både skiløb, snowboarding, ridning og cykling. Hoved og øjne er udsat indenfor alle disse sportsgrene, hvad enten det skyldes solens skarpe stråler, reflektering fra sneen, insekter i øjnene, svirpende grene, sten eller alt muligt andet. Med UVEX får du modet til at give dig endnu mere, når du er aktiv på ski, cykel, hest eller andre ting. Det er beskyttelses- og sikkerhedsprodukter, der hører til i den helt basale basisgarderobe. Man skal ikke spøge med naturens egne kræfter, og derfor gælder det om at klæde sig på i forhold til vejr, miljø, omstændigheder og sportsgren, hvilket du kan gøre lige her på CAMPZ.