Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Op til 50% rabat - Hold dine fødder varme

Valandré

33 Produkter
Kategorier
Pris i kr.
Kundeanmeldelser
Valandré

Valandré: Kun det bedste er godt nok!

Siden 1979 har det franske brand Valandré produceret dunsoveposer og outdoortøj til ekspedtioner til de koldeste regioner på planeten. Valandré hører hjemme i en lille landsby med 500 indbyggere i de franske pyrinæer, hvor produktionen foregår under optimale forhold. Valandré pålidelige udstyr anvendes af eventyrere og bjergbestigere på Mount Everest, K2, Nanga Parbat osv.

Sorter efter
 
Side 1 af
1

Valandré gør sig bemærket med deres luksus soveposer

Det hører sig til i enhver dansk campinggarderobe. Soveposer er uundværligt tilbehør, når turen byder på overnatninger i det fri. Der findes rigtig mange producenter, som alle lover en forrygende nattesøvn. Franske Valandré gør det med succes og garanti, for alt er skabt med største ekspertise, passion og fokus på detaljerne. Det er noget, som også inkluderer premium-materialer, hvilket gør udvalget af Valandré soveposer attraktivt for dig, som gerne investerer lidt ekstra i kvalitet og holdbarhed. Dermed får du også en model, der følger dig i mange år fremover, og som netop sørger for en god nattesøvn, selv når du er væk hjemmefra. Firmaet går også meget op i dyrevelfærd, hvilket ikke mindst er rettet mod de forskellige gårde, hvor de får deres fyld fra. Der sørger man nemlig for, at der kun tages dun fra voksne gæs, at de har adgang til svømmebassin samt at dyrene får det bedste kvalitetsfoder. Dermed sker produktionen med samvittigheden i orden samt på dyreetisk forsvarlig vis.Valandré Chill Out 850 Man får så til gengæld det ypperste slutprodukt i form af Valandré soveposer her på CAMPZ.

Unik komfort for kroppen

Blot synet af udvalget af Valandré soveposer får dig næsten til at falde i søvn. Soveposerne er nemlig så smagfuldt designet, og de bløde former er lig med komfort og velbehag. Mærket opererer med flere forskellige serier, hvad enten det er Grasshopper, Swing, Bloody Mary eller andre alternative navne. Forskellen på serierne ligger både i formerne og indholdet, for nogle modeller er fyldt med andedun, mens andre er fyldt op med gåsedun. Derudover har soveposernes isoleringsevne og temperaturskala også noget at sige, for nogle designs kan klare ned til minus 5 grader, mens andre kan klare helt ned til minus 40 grader. Dermed byder sortimentet med Valandré soveposer på noget for enhver, hvad enten du skal til Grønland på vinterekspedition eller blot campere herhjemme i Danmark. Det er især mærkets mumiesoveposer, der er populære, da de kropsnære former sørger for at holde godt på varmen. Samtidig er alle de forskellige modeller forsynet med en snøre i toppen, så der kan lukkes tæt omkring hovedpuden. Mærket er også kendt for at anvende det såkaldte Asahi-Kasei-materiale, der er 20 % stærkere end almindelig nylon, og samtidig yder det også mere UV-beskyttelse. Det betyder også letvægtsmaterialer, så der er noget at komme efter, når du køber ny sovepose fra dette kvalitetsbevidste, franske mærke.


Brug for hjælp?
Kontakt vores kundeservice: man-fre 10.00-17.00
78 77 40 69
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 70 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4

Databeskyttelse & afmeldelse
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!