CAMPZ - Camping & outdoorshop
Lageroprydning – rabatter på op til 80 %1
GRATIS LEVERING FRA 699 KR., STØRRE DELE FRA 3.995 KR.6

Gummibåde

0 Produkter
Beklager, din søgning gav ingen resultater blandt vores sortiment

Få nye oplevelser på vandoverfladen med gummibåde fra CAMPZ

Nu kan du indtage søer, floder og hav og nyde livet på vandoverfladen med vores store udvalg af kraftige og kvalitetsbevidste gummibåde. Bliv klar til nye oplevelser og eventyr i naturen med familie og venner, mens I prøver kræfter med et nyt element.

Holdbare modeller fra anerkendte leverandører

Nyd have, søer og floder på en ny måde med de mange gummibåde fra CAMPZ. På vores side tilbyder vi et stort sortiment af kvalitetsbevidste modeller fra anerkendte mærker som nortik, Sevylor og Klymit. De gode mærker er lig med kraftige og holdbare produkter, du har glæde af længe. Blandt andet får du modeller lavet af kraftig PVC, mens andre modeller lavet af termoplastisk polyuretan, for på den vis at forlænge bådens levetid og give dig et produkt, der kan holde til lidt af hvert. Det gode materialevalg betyder, at du kan sætte din lid til produktet sejltur efter sejltur. Så grib årene og nyd kvalitetstimer på vandets overflade omringet af naturens smukke omgivelser.

Til søer, floder og have

Du behøver ikke investere i en stor sejlbåd, hvis du vil tage del i havets mange glæder. nortik TrekRaft DinghyI stedet kan du starte i det små og investere i en af de mange kvalitetsbevidste gummibåde. Tag familiens yngste medlemmer med på en hyggelig tur ad flodens bredder, eller indtag søens blanke overflade i fællesskab. Roning kan være en god måde for dit barn at vænne sig til vand og deri blive tryg ved elementet. Medbring et par fiskestænger, og komplementer sejlturen med lidt fiskeri. Eller nyd en medbragt madpakke på vandoverfladen. Har du allerede investeret i den store sejlbåd, kan en gummibåd være et godt supplement til turene på havet.

Gode detaljer øger fornøjelsen

Vores mange gummibåde er lette at fylde med luft og lige så lette at tømme igen og pakke af vejen, når dagens sejltur er ovre. Kraftige ventiler sørger for, at luften bliver i båden, så du ikke skal bekymre dig om punkteringer undervejs. Er uheldet ude, medfølger lappegrej til mange af modellerne. Inden du går i gang med dagens tur, bør du tjekke lufttrykket, der hverken må være for højt eller lavt. Gode åregafler betyder, at årerne bliver, hvor de skal. Fremdrift og koordinering under roning opnås uden større anstrengelser. Du kan også vælge at supplere flere af bådene med en mindre motor og dermed give armene et hvil, når du vil fremad. Mulighederne er mange, når vi taler sortimentet af gummibåde fra CAMPZ.