Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.


Vango

(181 Produkter)

  Pris (kr.)

  • -
    Anvend

  Kundeanmeldelser

Valgt:
Telt fra Vango
Vango

VANGO

Vangos telte produceres i Skotland og er frugterne af mere end 45 års erfaring. Hvad der måske vidner om teltenes kvalitet er det faktum, at de har været med på mere 100 ekspeditioner til bjergenes bjerg, Mount Everest.

SORTER EFTER
Side1af
4
 
SORTER EFTER
Side1af
4

Forberedt på alle slags vejr

Vango er en skotsk virksomhed, der om nogen har forstået nødvendigheden af brugbart kvalitetsudstyr til en hver henseende, også når det kommer til vejret. Virksomheden har siden 1966 udviklet udstyr til udendørs brug. De lægger en stor ære i, at have udviklet deres produkter ud fra erfaringer og oplevelser. Udviklingen er sket og sker stadig løbende, for at Vango kan sikre deres brugere den bedste udendørs oplevelse. Udstyret er velegnet til både ekstreme vejrforhold, det bidende efterår og de milde somre her i Danmark.

Behagelig og intelligent campingferie

Som Vango selv siger: ”Familie camping har aldrig været så behagelig”. Lige meget om du ønsker at slappe af eller være fysisk aktiv, får du optimale forhold med telte fra Vango. Teltene og tilføjelsesmodulerne indeholder intelligente funktioner for at sikre, at du får den bedst mulig ferie. Vango Mistral 300Alt lige fra rummelige opholdsområder og behagelige soverum, der giver dig muligheden for at slappe af indendørs også.

Derfor Vango

Ved at vælge Vango er du sikret brugervenligt udstyr i høj kvalitet, der gør telt- og campingturer for hele familien til en komfortabel oplevelse. Det sikrer bjergbestigere de bedste forudsætninger under ekstreme forhold og eventyrlystne en god oplevelse i naturen. For alle gælder det, at det er udstyr i letvægtsklassen. Virksomheden er kendt for at producere udstyr i lette og meget holdbare materialer, der samtidig fylder minimalt i oppakningen. Det vil give dig dig ekstra glæde, når du har plads til al din oppakning, uanset om det er til cykel- kano- eller vandreturen. Alt udstyr fra Vango er brugervenligt og let at håndtere, det har været vigtigt for firmaet, at udvikle udstyr, der kunne bruges af alle og en hver. Vango har den holdning, at det skal være let at komme væk, og nyde tiden med det er sjovt.

Produkter i Vangos varesortiment

Vango har sørget for alt, du behøver til campingturen. Alt fra telte, teltstænger og pløkker til soveposer, gaskogere og pandelamper. De byder også på teltliner, luftmadrasser og div. former for lamper. Der er udstyr til et hvert behov, om det er på campingpladsen med familien, vandretur med kollegerne eller trekking med vennerne. Vangos opfordring til alle er: ”Rejs ud i verden. Oplev forskellige kulturer. Mød nye mennesker og bliv inspireret” - den bedste rejseoplevelse får du med det udstyr, der gør din rejse til en leg - vælg Vango. Hos CAMPZ.dk finder du et stort udvalg af udstyr fra Vango. Blandt andet: På CAMPZ.dk finder man stort set alt udstyr til udendørs livet – camping, fiskeri, sport og tøj fra alle verdens førende mærker.


Brug for hjælp?
Kontakt vores kundeservice: man-fre 10.00-18.00
78 77 40 69
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 70 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!
Skriv en anbefaling