Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Hold dig i form - Bliv stærkere og træn i naturen

Vargo

43 Produkter
Pris i kr.
Kundeanmeldelser
Sorter efter
 
Side 1 af
1

Holdbarhed, brugbarhed og letvægt er i centrum

I 2002 blev Vargo startet da Brian Vargo havde opdaget en mangel og et stort hul i markedet af letvægtsudrustning til de seriøse vandrere og friluftsmennesker. Selv var han frustreret over alt det tunge udstyr, han havde haft med på sin egen vandretur. I 2002 begyndte han at gøre noget ved det. Produkterne du finder her på CAMPZ er baseret på erfaringerne og manglerne fra dengang.

Fra at starte på bar bund

Brian Vargo, var selv blevet en erfaren vandrer efter han i 1995 gik sin første, 5 måneder lange vandretur på The Appalachian Trail, som gav ham en gedigen erfaring og samtidigt blod på tanden. Efterfølgende hjalp han gennem flere år andre med råd og tips, ikke mindst til hvad man skulle tage med og ikke tage med, med tiden udviklede det sig til, at han opstartede Vargo og begyndte at få produceret den letvægtsudrustning han så inderligt selv havde savnet, på sin egen vandretur. Dette har affødt en række lækre og brugbare produkter der kan bruges af både vandreren og campisten. Vargo ParaMen lang holdbarhed, lav vægt og minimalt pladsforbrug er produkterne perfekte til begge typer mennesker. CAMPZ har et repræsentativt udvalg af disse produkter, som du finder her.

Små men vigtige ting til camping og vandring

Karakteristisk for produkterne fra Vargo er, at de generelt ikke er så store. I stedet er her tænkt på at de skal være solide, men lette. De skal kunne holde til de strabadser de kan blive udsat for, samt naturligvis de formål de er skabt til. Samtidigt skal de være enkle og pålidelige så ting som madlavning, opbevaring af drikkevand, eller solide teltpløkker til at holde telt og eventuelle læsejl og andet på plads, ikke i sig selv bliver en ekstra udfordring.

Udrustning du kan stole på, er vigtig

Siden starten i 2002 har produkterne fra Vargo været med på mange vandreture og tilbagelagt masser af kilometer, i stort set alle former for terræn og vejr, de er brugt af både erfarne og mindre erfarne og fællesnævneren har været, at produkterne har været til at stole på og har kunnet holde til de voldsomme belastninger og den slid de er blevet udsat for, nærmest fra pol til pol. CAMPZ er naturligvis med og kan levere denne pålidelige udrustning til dig og dine behov også. Der er ingen grund til, at det skal være drønkompliceret at få fat i god og enkel udrustning.


Brug for hjælp?
Skriv til os via kontaktformularen, hvis du har spørgsmål eller besøg vores FAQ-side.
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 35 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4

Databeskyttelse & afmeldelse
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!