CAMPZ - Camping & outdoorshop
Festlige X-Mas deals med op til -70 %1 rabat

Vargo

1 Produkter
Filter
Nulstil

Farve

  • grå

Pris

DKK
til
DKK
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Vargo Regntæppe til ExoTi 50
Vargo Regntæppe til ExoTi 50
Vargo
Regntæppe til ExoTi 50
Vejl. udsalgspris 279 DKK 169 DKK
- 39 %

Holdbarhed, brugbarhed og letvægt er i centrum

I 2002 blev Vargo startet da Brian Vargo havde opdaget en mangel og et stort hul i markedet af letvægtsudrustning til de seriøse vandrere og friluftsmennesker. Selv var han frustreret over alt det tunge udstyr, han havde haft med på sin egen vandretur. I 2002 begyndte han at gøre noget ved det. Produkterne du finder her på CAMPZ er baseret på erfaringerne og manglerne fra dengang.

Fra at starte på bar bund

Brian Vargo, var selv blevet en erfaren vandrer efter han i 1995 gik sin første, 5 måneder lange vandretur på The Appalachian Trail, som gav ham en gedigen erfaring og samtidigt blod på tanden. Efterfølgende hjalp han gennem flere år andre med råd og tips, ikke mindst til hvad man skulle tage med og ikke tage med, med tiden udviklede det sig til, at han opstartede Vargo og begyndte at få produceret den letvægtsudrustning han så inderligt selv havde savnet, på sin egen vandretur. Dette har affødt en række lækre og brugbare produkter der kan bruges af både vandreren og campisten. Vargo ParaMen lang holdbarhed, lav vægt og minimalt pladsforbrug er produkterne perfekte til begge typer mennesker. CAMPZ har et repræsentativt udvalg af disse produkter, som du finder her.

Små men vigtige ting til camping og vandring

Karakteristisk for produkterne fra Vargo er, at de generelt ikke er så store. I stedet er her tænkt på at de skal være solide, men lette. De skal kunne holde til de strabadser de kan blive udsat for, samt naturligvis de formål de er skabt til. Samtidigt skal de være enkle og pålidelige så ting som madlavning, opbevaring af drikkevand, eller solide teltpløkker til at holde telt og eventuelle læsejl og andet på plads, ikke i sig selv bliver en ekstra udfordring.

Udrustning du kan stole på, er vigtig

Siden starten i 2002 har produkterne fra Vargo været med på mange vandreture og tilbagelagt masser af kilometer, i stort set alle former for terræn og vejr, de er brugt af både erfarne og mindre erfarne og fællesnævneren har været, at produkterne har været til at stole på og har kunnet holde til de voldsomme belastninger og den slid de er blevet udsat for, nærmest fra pol til pol. CAMPZ er naturligvis med og kan levere denne pålidelige udrustning til dig og dine behov også. Der er ingen grund til, at det skal være drønkompliceret at få fat i god og enkel udrustning.