CAMPZ - Camping & outdoorshop
GRATIS LEVERING FRA 699 KR., STØRRE DELE FRA 3.995 KR.6
Desværre er det ønskede produkt i øjeblikket udsolgt

VAUDE CityGo 14 Rygsæk, sort

ID: 1041431

Vejl. udsalgspris 659 DKK
279 DKK
- 57 %
Inkl. moms. plus Leveringspris

Jeg vil gerne kontaktes, når varen er tilgængelig igen.

Vi gemmer din anmodning i 3 måneder. Hvis varen kommer inden da, vil vi kontakte dig.
GRATIS LEVERING FRA 699 KR., STØRRE DELE FRA 3.995 KR.6

Beskrivelse af

VAUDE CityGo 14 Rygsæk, sort (black)

Beskrivelsen af dette produkt er automatisk oversat. Vi beklager eventuelle fejl.

Urban all-rounder - eller som Vaude ynder at sige det, et "smart use"-produkt: Denne ultramoderne, multifunktionelle, holdbare og vejrbestandige rygsæk med et volumen på 14 l er virkelig noget helt særligt! Den kombinerer påvirkninger fra mountainbike- og cykelsport samt fra hverdagslivet i byen til en stilfuld byrygsæk. Det polstrede indre giver et sikkert sted til din tablet, et polstret udvendigt rum har plads til din bærbare oplader eller telefon, og det rummelige hovedrum kan åbnes bredt med en lynlås, der går hele vejen rundt. CityGo 14 brillerer også med en sofistikeret indvendig organisation til skriveredskaber, nøgler og alt det, der skal findes hurtigt og nemt. En sidelomme i mesh giver plads til en termokande, en vandflaske eller en snack i pausen. Vent-Tex ryggen med kropskontakt samt det ergonomiske skulder- og hoftebælte sikrer en behagelig pasform - selv når rygsækken er fuldt lastet. En anden helt ny funktion er den innovative "Osram ready"-funktionalitet: Specielt designede løkker, der kan holde et OSRAM Light me up Kit (sælges separat), der kører på en bærbar oplader - så du er tydeligt synlig, selv når du kører offroad. Den perfekte rygsæk til en moderne urban livsstil - uanset om du rejser på cykel, i bus eller til fods!VAUDE Green Shape-mærket står for miljøvenlige, funktionelle produkter fremstillet af bæredygtige materialer.

Eco Finish
VAUDE-produkter med Eco Finish er miljøvenlige og vandafvisende uden fluorcarboner (PFC). PFC tilhører en gruppe af kemiske forbindelser, der anvendes i mange udendørs produkter til at imprægnere det ydre stof. De er blevet kritiseret for ikke at være nedbrydelige, for at ophobes i kroppen og for at være mistænkt for at være sundhedsskadelige. VAUDE har en klar forpligtelse til ikke at anvende PFC overhovedet.

Grøn form
Green Shape er VAUDE's godkendelsesmærke for produkter, der er fremstillet på en særlig miljøvenlig måde. Dette omfatter hele produktionscyklussen fra udvikling og produktion til vedligeholdelse og brugervenlighed efter brug. Kriterierne for dette er strenge. Produkterne skal bestå af enten mindst 90 procent økologisk dyrket bomuld, genbrugsmaterialer eller Tencel-træfiber. Desuden skal de være farvet med den miljøvenlige farvningsproces VAUDE eColour eller opfylde verdens strengeste miljøstandard for tekstiler, Bluesign. VAUDE's mål er det bedste for mennesket og naturen.

Vis alle modeller fra VAUDE Packs'n'Bags-serien

Specialfunktioner

Grüner Knopf

Grüne Knopf er et globalt mærke for bæredygtige tekstiler. Hertil skal virksomheden bevise sit menneskeretlige, sociale og økologiske ansvar gennem et uafhængigt certificeringsorgan. Desuden skal yderligere sociale og økologiske kriterier opfyldes for det pågældende produkt. Kriterier som f.eks. grænseværdier for spildevand skal overholdes strengt.

I korte træk

Rygsækvægt
Rygsækvægt
550,00 g
Mulighed for fastgørelse af udstyr
Mulighed for fastgørelse af udstyr
Flaskeholder, Blinklysholder

Funktioner

Tilsigtet brug
Bike Travel, Pendling, Fritidsaktiviteter
Køn
Herrer, Damer
Vigtigste oplysninger
Type:
Daypack
Bæresystem:
VENT-TEX-rygsystem
Anvendelsesområde:
Fritid
Type af rygsystem:
Rygpolstring
Dimensioner
Mål:
52 x 31 x 15 cm
Volume
Rygsækvolumen:
14,00 l
Materiale
Materialebeskrivelse:
100% polyamid
overfladebeskyttelse:
PU
Bæredygtighedsstandard
Bæredygtighedscertifikater:
Green Button
Bælte
Skulder- og bryststropfunktioner:
Justerbar i bredden, Justerbar i højden
Bryst strap:
ja
Fordeling
Antal udvendige lommer:
2
Rum & lommer
Yderlommer:
1 strækrum i siden, 1 rum foran med lynlås, 1 fastgjort mobiltelefonlomme
laptop-/tablet-rum
kapacitet:
1 x tablet
egenskaber:
polstret
Lukkeknap
lukningsposition:
Fra oven (Toploader)
lukningstype:
lynlås
Udstyr
Mulighed for fastgørelse af udstyr:
Flaskeholder, Blinklysholder
Vægt
Rygsækvægt:
550,00 g
Modelår
2023
Produktnummer
1041431
EAN
4052285881900

Video

Kundeanmeldelser

2.0
1 Kundebedømmelser
1 Stjerne
0
2 Stjerner
1
3 Stjerner
0
4 Stjerner
0
5 Stjerner
0
Vi foretager ikke en separat gennemgang af anmeldelser for at kontrollere, at de viste anmeldelser faktisk stammer fra forbrugerne. Alle besøgende på vores websted kan indsende anmeldelser af vores produkter. Indsendelse af anmeldelser er ikke knyttet til en brugerkonto eller lignende. Alle anmeldelser sorteres gennem et automatiseret ordfilter for at undgå stødende sprogbrug, racistiske eller sexistiske anmeldelser og anmeldelser med hyperlinks. Vi screener også manuelt indkommende anmeldelser for at kontrollere vurderingsindholdet for modsigelser og andet eksternt indhold.
Ryd alle filtre
VAUDE CityGo 14 Rygsæk, sort sort
Juan
Komfortabel og diskret
Oversat fra Spansk Til originalen
Interiøret har kun rum uden lynlås eller lukninger med velcro. Generelt er det meget plastificeret. Intet ekstraordinært at være VAUDE, de kunne være mere forsigtige med hensyn til kvalitet og detaljer. Meget enkel og tapet rygsæk.
26.11.2019