CAMPZ - Camping & outdoorshop
GRATIS LEVERING FRA 699 KR., STØRRE DELE FRA 3.995 KR.6
Desværre er det ønskede produkt i øjeblikket udsolgt

VAUDE CityGo 30 Rygsæk, sort

ID: 1041449

Vejl. udsalgspris 1.039 DKK
489 DKK
- 52 %
Inkl. moms. plus Leveringspris

Jeg vil gerne kontaktes, når varen er tilgængelig igen.

Vi gemmer din anmodning i 3 måneder. Hvis varen kommer inden da, vil vi kontakte dig.
GRATIS LEVERING FRA 699 KR., STØRRE DELE FRA 3.995 KR.6

Beskrivelse af

VAUDE CityGo 30 Rygsæk, sort (black)

Beskrivelsen af dette produkt er automatisk oversat. Vi beklager eventuelle fejl.

En allrounder i stor skala - eller som vi ynder at sige det, et "smart use"-produkt: Denne ultramoderne, multifunktionelle, slidstærke og vejrbestandige rygsæk med en rummelig volumen på 30 l er virkelig noget særligt! Den kombinerer påvirkninger fra bjerg- og cykelsport samt fra det daglige byliv til en stilfuld byrygsæk. Et udvendigt polstret lynlåsrum giver hurtig adgang til en 15,6" laptop, et andet mindre udvendigt rum rummer din bærbare oplader, smartphone eller lignende, et stort hovedrum kan højdejusteres takket være wrap-around-lukningen og kan også nemt tilgås via lynlåsen foran. CityGo 30 brillerer også med en sofistikeret indvendig organisering til skriveredskaber, nøgler og alt, hvad der skal findes hurtigt og nemt. En hjelm eller U-lås kan hurtigt fastgøres til kompressionsstropperne i siden, og en netlomme i siden giver plads til en termokande, en vandflaske eller en snack til pausen. Vent-Tex-ryggen med kropskontakt sikrer sammen med det ergonomiske skulder- og hoftebælte en behagelig pasform - selv når rygsækken er fuldt lastet. En anden helt ny funktion er den innovative "Osram ready"-funktionalitet: specialdesignede løkker, der kan holde et OSRAM Light me up Kit (sælges separat), der kører på en bærbar oplader - så du altid er synlig, selv når du kører i terrænet. Den perfekte rygsæk til en moderne urban livsstil - uanset om du rejser på cykel, med bus eller til fods!VAUDE Green Shape-mærket står for miljøvenlige, funktionelle produkter fremstillet af bæredygtige materialer.

Økologisk finish
VAUDE-produkter med Eco Finish er miljøvenlige og vandafvisende uden fluorcarboner (PFC). PFC tilhører en gruppe af kemiske forbindelser, som bruges i mange udendørs produkter til at imprægnere yderstoffet. De er blevet kritiseret for ikke at være nedbrydelige, for at ophobe sig i kroppen og for at være mistænkt for at være sundhedsskadelige. VAUDE har en klar forpligtelse til slet ikke at bruge PFC.

Grøn form
Green Shape er VAUDE's kvalitetsstempel for produkter, der er fremstillet på en særlig miljøvenlig måde. Det omfatter hele produktionscyklussen fra udvikling og produktion til vedligeholdelse og brugervenlighed efter brug. Kriterierne for dette er strenge. Produkterne skal enten bestå af mindst 90 procent økologisk dyrket bomuld, genbrugsmaterialer eller træfiberen Tencel. Desuden skal de være farvet med den miljøvenlige farvningsproces VAUDE eColour eller opfylde verdens strengeste miljømæssige tekstilstandard Bluesign. VAUDEs mål er det bedste for mennesket og naturen.

Vis alle modeller fra VAUDE Packs'n'Bags-serien

Specialfunktioner

Grüner Knopf

Grüne Knopf er et globalt mærke for bæredygtige tekstiler. Hertil skal virksomheden bevise sit menneskeretlige, sociale og økologiske ansvar gennem et uafhængigt certificeringsorgan. Desuden skal yderligere sociale og økologiske kriterier opfyldes for det pågældende produkt. Kriterier som f.eks. grænseværdier for spildevand skal overholdes strengt.

I korte træk

Rygsækvægt
Rygsækvægt
840,00 g
Mulighed for fastgørelse af udstyr
Mulighed for fastgørelse af udstyr
Flaskeholder, Kompressionsremme, Blinklysholder

Funktioner

Tilsigtet brug
Pendler, Livsstil/Bycykel, Rejse, Pendling, Urban Outdoor
Køn
Herrer, Damer
Vigtigste oplysninger
Type:
Daypack, Laptop-rygsæk
Bæresystem:
VENT-TEX-rygsystem
Anvendelsesområde:
Fritid
Type af rygsystem:
Rygpolstring
Dimensioner
Mål:
60 x 32 x 19 cm
Volume
Rygsækvolumen:
30,00 l
Materiale
Materialebeskrivelse:
100% polyamid
overfladebeskyttelse:
PU
Bæredygtighedsstandard
Bæredygtighedscertifikater:
Green Button
Bælte
Hoftebælte:
Justerbar i bredden
Skulder- og bryststropfunktioner:
Justerbar i højden, Justerbar i bredden
Hoftebælte:
ja
Bryst strap:
ja
Fordeling
Antal udvendige lommer:
3
Rum & lommer
Yderlommer:
1 strækrum i siden, 1 rum med lynlås, 1 rum foran med lynlås
laptop-/tablet-rum
kapacitet:
1 x laptop eller tablet
egenskaber:
sælges separat
tværmål (maks.):
15.6" (39,6 cm)
Lukkeknap
lukningsposition:
Fra oven (Toploader)
lukningstype:
lynlås
Udstyr
Mulighed for fastgørelse af udstyr:
Flaskeholder, Kompressionsremme, Blinklysholder
Vægt
Rygsækvægt:
840,00 g
Modelår
2023
Produktnummer
1041449
EAN
4052285882105

Video

Kundeanmeldelser

3.0
2 Kundebedømmelser
1 Stjerne
0
2 Stjerner
1
3 Stjerner
0
4 Stjerner
1
5 Stjerner
0
Vi foretager ikke en separat gennemgang af anmeldelser for at kontrollere, at de viste anmeldelser faktisk stammer fra forbrugerne. Alle besøgende på vores websted kan indsende anmeldelser af vores produkter. Indsendelse af anmeldelser er ikke knyttet til en brugerkonto eller lignende. Alle anmeldelser sorteres gennem et automatiseret ordfilter for at undgå stødende sprogbrug, racistiske eller sexistiske anmeldelser og anmeldelser med hyperlinks. Vi screener også manuelt indkommende anmeldelser for at kontrollere vurderingsindholdet for modsigelser og andet eksternt indhold.
Ryd alle filtre
VAUDE CityGo 30 Rygsæk, blå/brun blå/brun
Nelson
Kun fint i starten
Oversat fra Tysk Til originalen
Kun smuk i begyndelsen. Men efter 2 år ser den meget brugt ud og har mange ridser. Det er på grund af materialet. Det er behageligt og praktisk, men lidt for stort, hvis du leder efter noget til hverdagsbrug.
06.06.2023
VAUDE CityGo 30 Rygsæk, blå/brun blå/brun
Philipp
Super daypack til kontor og hverdagsbrug
Oversat fra Tysk Til originalen
Bærer behageligt. God indvendig layout. Praktisk
12.05.2022