CAMPZ - Camping & outdoorshop
GRATIS LEVERING FRA 699 KR., STØRRE DELE FRA 3.995 KR.6
Desværre er det ønskede produkt i øjeblikket udsolgt

VAUDE eBox Cykeltaske, sort

ID: 1171859

1.109 DKK
Inkl. moms., gratis forsendelse

Jeg vil gerne kontaktes, når varen er tilgængelig igen.

Vi gemmer din anmodning i 3 måneder. Hvis varen kommer inden da, vil vi kontakte dig.
GRATIS LEVERING FRA 699 KR., STØRRE DELE FRA 3.995 KR.6

Beskrivelse af

VAUDE eBox Cykeltaske, sort (black)

Beskrivelsen af dette produkt er automatisk oversat. Vi beklager eventuelle fejl.

eBox er styrtasken i e-bike-alderen! Takket være KLICKfix kan den fastgøres til styret med få håndbevægelser og giver plads til alt det, du skal have med på din næste e-bike-tur. Det store hovedrum giver masser af plads til tilbehør, og den polstrede vandflaskeholder er let tilgængelig under turen.

Særligt praktisk er det touchscreen-kompatible smartphone-rum, som kan bruges til at betjene enhederne under kørslen. Værdigenstande og andre ting, som du gerne vil have hurtigt ved hånden, kan opbevares sikkert i de udvendige lynlåslommer. Vaude Green Shape-mærket står for et miljøvenligt, funktionelt produkt fremstillet af bæredygtige materialer.

Specialfunktioner

Grüner Knopf

Grüne Knopf er et globalt mærke for bæredygtige tekstiler. Hertil skal virksomheden bevise sit menneskeretlige, sociale og økologiske ansvar gennem et uafhængigt certificeringsorgan. Desuden skal yderligere sociale og økologiske kriterier opfyldes for det pågældende produkt. Kriterier som f.eks. grænseværdier for spildevand skal overholdes strengt.

Funktioner

Tilsigtet brug
Trekking, Bike Travel, Hverdag, Pendling, Lifestyle / Single Speed, Hybrid
Vigtigste oplysninger
Type/anvendelse:
Styrtaske
Monteringssystem:
Kliksystem
Funktioner
Tilsigtet brug:
universal
Sikkerhedsfunktioner :
Reflekslogo
Materiale
Materiale:
Main fabric: 100% polyester / coating: 100 % polyurethane / second fabric - outer side: 100% polyester / lining: 100% polyamide / Membrane: 100% polyamide
Vandtæt:
Ja
overfladebeskyttelse:
PU
Størrelse
Mål (L x B x H):
20 x 35 x 20 cm
totalvolume:
9,00 l
Dimensioner
Vægt:
680,00 g
Bæredygtighedsstandard
Bæredygtighedscertifikater:
Green Button
Rum & lommer
Inderlommer:
hovedrum med lynlås
Udvendige lommer:
Polstret rum til drikkeflaske, kortlomme, Integrerede udvendige lommer, passer til mobiltelefoner op til 5,1 tommer, Touchscreen-kompatibelt smartphone-rum
Leveringsomfang
Inklusiv regnslag :
ja
Modelår
2023
Produktnummer
1171859
EAN
4052285962197

Video

Kundeanmeldelser

5.0
1 Kundebedømmelser
1 Stjerne
0
2 Stjerner
0
3 Stjerner
0
4 Stjerner
0
5 Stjerner
1
Vi foretager ikke en separat gennemgang af anmeldelser for at kontrollere, at de viste anmeldelser faktisk stammer fra forbrugerne. Alle besøgende på vores websted kan indsende anmeldelser af vores produkter. Indsendelse af anmeldelser er ikke knyttet til en brugerkonto eller lignende. Alle anmeldelser sorteres gennem et automatiseret ordfilter for at undgå stødende sprogbrug, racistiske eller sexistiske anmeldelser og anmeldelser med hyperlinks. Vi screener også manuelt indkommende anmeldelser for at kontrollere vurderingsindholdet for modsigelser og andet eksternt indhold.
Ryd alle filtre
VAUDE eBox Cykeltaske, sort sort
C Schedel
en fantastisk styretaske
Oversat fra Tysk Til originalen
Boksen er bare perfekt til mig. Jeg havde prøvet flere lignende poser. Der er et stort hovedrum med mindre rum, der virkelig tilbyder masser af plads. En brillekasse, en stor tegnebog, en bilnøgle, en capi, ... kan let placeres i det store hovedrum. Der er også et lille rum med lynlås på koppholderen, og der findes en spirallås på den anden side). Jeg ville kun indsætte et kort i "lågrummet", fordi en smartphone bliver for varm i det. Alt i alt den perfekte styretaske til mig!
14.08.2020