CAMPZ - Camping & outdoorshop
GRATIS LEVERING FRA 699 KR., STØRRE DELE FRA 3.995 KR.6
Desværre er det ønskede produkt i øjeblikket udsolgt

VAUDE Green Core 3L Bukser Damer, grå

ID: 1277694

Vejl. udsalgspris 1.859 DKK
349 DKK
- 81 %
Inkl. moms. plus Leveringspris
Størrelsestabel

Jeg vil gerne kontaktes, når varen er tilgængelig igen.

  • Vælg Størrelse
  • Vælg Størrelse
    Find din størrelse
    Størrelsesinformation:
    Normal i størrelsen
    Pasform:
    Normal
    EU 36 | XS udsolgt online
    EU 38 | S udsolgt online
    EU 40 | M udsolgt online
    EU 42 | L udsolgt online
    EU 44 | XL udsolgt online
Vi gemmer din anmodning i 3 måneder. Hvis varen kommer inden da, vil vi kontakte dig.
GRATIS LEVERING FRA 699 KR., STØRRE DELE FRA 3.995 KR.6

Beskrivelse af

VAUDE Green Core 3L Bukser Damer, grå (moondust)

Beskrivelsen af dette produkt er automatisk oversat. Vi beklager eventuelle fejl.

Bær ansvaret. Disse 3-layer hybridbukser er konsekvent trimmet til bæredygtighed i materialevalg, produktion og levetid. Den beskytter dig mod fugt og vind under forskellige udendørsaktiviteter. Det afslappede snit er lag-på-lag-optimeret, dvs. bukserne er skåret så lange, at tøj, der bæres indenunder, overlejres i linningen og forneden. Stretchkiler over knæet af elastisk Econyl-genbrugspolyamid giver god bevægelsesfrihed. Det slidstærke og robuste hovedmateriale foran og øverst på bagsiden af benet er lavet af EcoPaxx. Det er en syntetisk fiber, der er fremstillet af 70 % ricinusolie og dermed af et fornyeligt råmateriale. EcoPaxx kan også forarbejdes til sprøjtestøbte plastdele. Vi lavede alle lynlåsene og bæltespændet til bukserne af det. Vores vand- og vindtætte Ceplex Green-membran er også særdeles miljøvenlig. Den er helt PFC-fri, og desuden bruger vi op til 25 % genanvendte eller biobaserede materialer til membranproduktionen. Bagsiden, der beskytter membranen, er påført i form af et laminat af S-Cafe-materiale. Det innovative materiale, som er fremstillet af genanvendt kaffegrums, sikrer en tør fornemmelse. På underbenets bagside behandler vi slidstærk økologisk bomuld. Dette er et tætvævet, særligt robust og meget åndbart bomuldsstof fremstillet af GOTS-certificeret økologisk bomuld. Når stoffet bliver vådt, svulmer det lidt op og skaber en naturlig barriere mod regn. Som vandafvisende finish på ydersiden af bukserne bruger vi Eco Finish, en PFC-fri imprægnering. De komfortable vejrbeskyttelsesbukser har desuden et integreret bælte, en viddejustering ved benenden og to sidelommer med lynlås.

Vis alle modeller fra VAUDE Green Core-serien

Specialfunktioner

Ceplex Green

Ceplex Green er en membran af højeste kvalitet - permanent vandtæt, yderst åndbar og vindtæt. Den har en vandsøjle på mindst 15.000 m (JIS L 1092 B). Ceplex Green indeholder ikke PTFE (polytetrafl uoroethylen) og erstatter det nuværende oliebaserede PU (polyurethan) med mindst 25 % vedvarende eller genanvendte råmaterialer. Dette giver betydelige fordele med hensyn til energi- og ressourceforbrug.

Global Organic Textile Standard (GOTS)

GOTS' mission er at udvikle, gennemføre, verificere, beskytte og fremme den globale økologiske tekstilstandard (GOTS). Denne standard fastsætter kravene til hele forsyningskæden for både miljø- og arbejdsforhold i tekstil- og beklædningsproduktion, hvor der anvendes økologisk producerede råmaterialer. Tekstiler skal bestå af mindst 70 % økologisk producerede naturfibre og opfylde andre kriterier i standarden for at kunne bære GOTS-seglet ("fremstillet af x % økologiske fibre"). Fra 95 % økologisk indhold tildeles suffikset "økologisk". I hele forsyningskæden er der yderligere fokus på den regulerede brug af kemikalier (f.eks. farvestoffer, hjælpestoffer), som skal opfylde visse miljømæssige og toksikologiske kriterier. Der skal også opfyldes sociale minimumskriterier i hvert led i produktionskæden, og disse kriterier overvåges også af uafhængige certificeringsorganer.

I korte træk

Detaljer
Detaljer
Justerbare ben
Udstyr
Udstyr
Integreret bælte, Justerbar talje

Funktioner

Tilsigtet brug
Vandring / Trekking, Trekking, Vandring
Køn
Damer
Vigtigste oplysninger
Type:
Kunstfiberbuks
Tøjlag:
Ydre lag / vejrbeskyttende lag
Sæson:
Helårlig
Udstyr
Lommer:
2 zippered front pockets, 1 zippered back pocket
Talje
Udstyr:
Integreret bælte, Justerbar talje
Ben
Benlængde:
Lang
Detaljer:
Justerbare ben
Materiale
Yderstof:
100% polyamid
Vejrbeskyttelse:
Ceplex Green
Foring :
100 % polyester
Bæredygtighedsstandard
Bæredygtighedscertifikater:
Global Organic Textile Standard (GOTS)
Snit
størrelsesinformation:
Normal i størrelsen
Pasform:
Normal
Dimensioner
Indvendig benlængde :
82,00 cm
Modelår
2020
Produktnummer
1277694
EAN
4052285778224

Video

Kundeanmeldelser

3.0
1 Kundebedømmelser
1 Stjerne
0
2 Stjerner
0
3 Stjerner
1
4 Stjerner
0
5 Stjerner
0
Vi foretager ikke en separat gennemgang af anmeldelser for at kontrollere, at de viste anmeldelser faktisk stammer fra forbrugerne. Alle besøgende på vores websted kan indsende anmeldelser af vores produkter. Indsendelse af anmeldelser er ikke knyttet til en brugerkonto eller lignende. Alle anmeldelser sorteres gennem et automatiseret ordfilter for at undgå stødende sprogbrug, racistiske eller sexistiske anmeldelser og anmeldelser med hyperlinks. Vi screener også manuelt indkommende anmeldelser for at kontrollere vurderingsindholdet for modsigelser og andet eksternt indhold.
Ryd alle filtre
VAUDE Green Core 3L Bukser Damer, grå grå
Elina
Uden for
Oversat fra Finsk Til originalen
Ingen brugeroplevelse endnu. Høj kvalitetsindtryk, men lidt større bukser. Jeg skiftede til en mindre størrelse, men de har en lidt stram talje, selvom de ellers er klart bedre i størrelsen for mig. (Den større størrelse var tydeligvis for stor.)
09.03.2022