CAMPZ - Camping & outdoorshop
GRATIS LEVERING FRA 699 KR., STØRRE DELE FRA 3.995 KR.6
Desværre er det ønskede produkt i øjeblikket udsolgt

VAUDE Kobel Adjust 500 Syn Sovepose Unge, rød

ID: 956151

Vejl. udsalgspris 739 DKK
669 DKK
Inkl. moms. plus Leveringspris

Jeg vil gerne kontaktes, når varen er tilgængelig igen.

  • Left Zipper
  • Vælg Version
    Left Zipper udsolgt online
Vi gemmer din anmodning i 3 måneder. Hvis varen kommer inden da, vil vi kontakte dig.
GRATIS LEVERING FRA 699 KR., STØRRE DELE FRA 3.995 KR.6

Beskrivelse af

VAUDE Kobel Adjust 500 Syn Sovepose Unge, rød (dark indian red)

Beskrivelsen af dette produkt er automatisk oversat. Vi beklager eventuelle fejl.

Kærlig komfort! Med Kobel 500 SYN sover dit barn lige så behageligt som et egern i sin rede.

Dette sikres af det varmende og særligt plejelette syntetiske fiberfyld - og det sofistikerede mumiesnit, som sikrer en behagelig, tætsiddende form. For at forhindre, at børnene hurtigt vokser ud af Kobel, kan den forlænges fra 130 til 165 centimeter med en praktisk lynlås. Højdepunkterne: Denne sovepose af syntetisk fiber er særlig alsidig med sine sidearmåbninger. Uanset om du spiser ved lejrbålet, har brug for et varmende tæppe til at spille kort om aftenen eller blot ønsker en varm følgesvend i sofaen derhjemme - dette design dækker dig. Den særlige konstruktion forhindrer kuldebroer - og sikrer, at dit barn sover så godt som muligt på kolde nætter. VAUDE Green Shape-mærket står for et miljøvenligt, funktionelt produkt fremstillet af bæredygtige materialer.

Mor
Den mest kendte form for sovepose. Mumiesnittet er kendetegnet ved sin koniske form: Soveposerne bliver smallere ved fødderne. Med deres kropsnære snit minimerer de den luft, der skal varmes op, og de er særligt varmeeffektive. Skæringen betyder, at der bruges mindre materiale end ved andre former. Dette gør soveposerne lettere end andre soveposer med en tilsvarende varmeeffekt og mindre komprimerbare.

Sensofiber
Sensofiber er en særlig mikrofiber, der reflekterer den sovende persons kropsvarme. Det varmer godt, selv når det er vådt, tørrer hurtigt, er holdbart, robust og nemt at passe på.
Fordel:
- Transporterer fugt væk fra kroppen
- Tørrer hurtigt
- Varmer godt, selv når den er våd.

Bluesign produkt
Bluesign er verdens strengeste standard for miljøbeskyttelse, forbrugerbeskyttelse og sikkerhed på arbejdspladsen. Alle miljørelevante produktionsaspekter undersøges kritisk og optimeres permanent: Materialeforbrug, energi, vand, spildevand, udstødningsluft, støj, affald, håndtering af farlige stoffer. Et bluesign-produkt må kun bære dette mærke, hvis mindst 95 % af alle produktkomponenter er certificeret af bluesign.

Fair Wear Foundation
VAUDE er forpligtet til gode arbejdsforhold og fair lønninger for alle og er medlem af Fair Wear Foundation (FWF). Det betyder, at Vaude er forpligtet til løbende at forbedre arbejdsforholdene på alle sine produktionssteder. Disse kontrolleres regelmæssigt. VAUDE har opnået den højeste status som FWF-medlem med Leader-status.

Grøn form
Green Shape er VAUDE's godkendelsesmærke for produkter, der er fremstillet på en særlig miljøvenlig måde. Dette omfatter hele produktionscyklussen fra udvikling og produktion til vedligeholdelse og brugervenlighed efter brug. Kriterierne for dette er strenge. Produkterne skal bestå af enten mindst 90 procent økologisk dyrket bomuld, genbrugsmaterialer eller Tencel-træfiber. Desuden skal de være farvet med den miljøvenlige farvningsproces VAUDE eColour eller opfylde verdens strengeste miljøstandard for tekstiler, Bluesign. VAUDE's mål er det bedste for mennesket og naturen.

I korte træk

Sæson
Sæson
3-sæson
Fyld:
Fyld:
Syntetisk fiber
sovepose
sovepose
1 050,00 g
Højde (maks.)
Højde (maks.)
165,00 cm

Funktioner

Tilsigtet brug
Camping
Køn
Børn
Vigtigste oplysninger
Sæson:
3-sæson
Kategori:
Syntetisk fibersovepose
Form:
Mumieform
Materiale
Yderstof:
50D 300T ripstop polyester
Yderstof belægning :
100 % polyester
Foring :
50D 300T polyester
Lining belægning :
100 % Polyester
Fyld::
Syntetisk fiber
Fyldning:
100% polyester, 7D Sensofibre
Vægt
sovepose:
1 050,00 g
Fyld::
500,00 g
Dimensioner
Sovepose (L x B1 x B2):
190 x 70 x 45
Højde (maks.):
165,00 cm
Pakkemål (L x B):
35 x 22
Modelår
2023
Produktnummer
956151
EAN
4052285873110

Video

Kundeanmeldelser

5.0
1 Kundebedømmelser
1 Stjerne
0
2 Stjerner
0
3 Stjerner
0
4 Stjerner
0
5 Stjerner
1
Vi foretager ikke en separat gennemgang af anmeldelser for at kontrollere, at de viste anmeldelser faktisk stammer fra forbrugerne. Alle besøgende på vores websted kan indsende anmeldelser af vores produkter. Indsendelse af anmeldelser er ikke knyttet til en brugerkonto eller lignende. Alle anmeldelser sorteres gennem et automatiseret ordfilter for at undgå stødende sprogbrug, racistiske eller sexistiske anmeldelser og anmeldelser med hyperlinks. Vi screener også manuelt indkommende anmeldelser for at kontrollere vurderingsindholdet for modsigelser og andet eksternt indhold.
Ryd alle filtre
VAUDE Kobel Adjust 500 Syn Sovepose Unge, blå blå
Sandra
Sovepose test på scout tour
Oversat fra Tysk Til originalen
Hav sovepose til Pfadilager min meget smalle, ret lille 9-årige. Om sommeren sover de ofte i teltet, i år var temperaturerne meget dårlige, og det var stadig dejligt og varmt. Hvis forlængelsen vender indvendigt ud, er den virkelig varm, helt sikkert behageligt om efteråret, mindre praktisk nu i sommertemperaturer. Soveposen er skåret ret smal, vores lille er meget imødekommende, de store 12 år er det en smule smal, men stadig ganske behagelig. Materialerne er af høj kvalitet, lynlåsen er glat og går ikke let fast. Betjeningen er ret let. Den lille drengescout har også kunnet pakke den op igen uden problemer. Meget positivt er manglen på plastluft, fra det første sekund var soveposen i drift.
18.07.2019