Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Hold dig i form - Bliv stærkere og træn i naturen
VAUDE

VAUDE Marwees 300 XL Down Sovepose, orange (2021)

ID: 956121
1.589 kr.
Inkl. moms, Gratis levering
Vælg venligst en version
Tilføj til ønskeliste
 • 30 dages returret Gratis retur
 • Gratis levering fra 599 kr.6
 • 50.000 produkter 500 mærker
Produktbeskrivelse

Beskrivelsen af dette produkt er automatisk oversat. Vi beklager eventuelle fejl.

Denne komfortable og innovative all-rounder er perfekt til din næste camping- eller trekkingtur og er særdeles alsidig.

Marwees 300 DWN har en bred vifte af anvendelsesmuligheder - og scorer flere point med hensyn til detaljer og bæredygtig produktion. Dens genbrugte, GRS-certificerede dunfyld giver et behageligt og varmt soveklima. Asymmetrisk placerede H-kamre holder dunene på plads, forhindrer kuldebroer og giver maksimal sovekomfort. Det indvendige materiale i dunsoveposen er også blødt mod huden. Polyester Taffeta sikrer, at sovekomforten forbliver på et højt niveau, selv under lange udendørs ture. Marwees 300 DWN er en rigtig all-rounder med sin ergonomisk placerede lynlås, en nyudviklet varmekrave og en behagelig, varm hætte, der er perfekt tilpasset trætte udendørsatleters behov. Perfekt egnet til brug som en lille trekking-sovepose om foråret, sommeren og efteråret. VAUDE Green Shape-mærket står for et miljøvenligt, funktionelt produkt fremstillet af bæredygtige materialer.

Genbrugte dun
VAUDE bruger 100 % genbrugte dun til det varmende fyld i dette produkt. Ande- og gåsedun, der f.eks. stammer fra sengetøj og tøj, bortskaffes ikke, men indsamles af tekstilgenvindingsvirksomheder og genanvendes i overensstemmelse med den globale genanvendelsesstandard. Gennem genbrugsøkonomien kan vi bruge værdifulde naturprodukter længere. I en energieffektiv proces rengøres og steriliseres dunene ved høje temperaturer. De fremragende isoleringsegenskaber er bevaret. Dun giver dig en høj åndbarhed og et helt naturligt varmt klima med minimal vægt.

Down
VAUDE anvender udelukkende dunfyld af højeste kvalitet. VAUDE køber dun fra Europa, oprindelseslandet Polen, til sine dunsoveposer. Forholdet mellem de enkelte fyldninger henviser i hvert enkelt tilfælde til: procentdelen af dun og støttefjer i forhold til fyldningens samlede vægt. Kvaliteten af dunene udtrykkes ved deres fyldeevne (cu.in), der måles hos VAUDE efter IDFB-dampmetoden. Jo højere fyldstyrke i cu.in, jo bedre er produktets termiske ydeevne. VAUDE har en klar forpligtelse: Der anvendes kun dun fra slagtede dyr, som ikke er blevet plukket levende eller opdrættet med henblik på den påståede kulinariske specialitet "foie gras". Alle VAUDE-dunleverandører bekræfter, at de overholder disse betingelser.

Mor
Den mest kendte form for sovepose. Mumiesnittet er kendetegnet ved sin koniske form: Soveposerne bliver smallere ved fødderne. Med deres kropsnære snit minimerer de den luft, der skal varmes op, og de er særligt varmeeffektive. Skæringen betyder, at der bruges mindre materiale end ved andre former. Dette gør soveposerne lettere end andre soveposer med en tilsvarende varmeeffekt og mindre komprimerbare.

Fornyelige materialer
VAUDE anvender vedvarende råvarer af vegetabilsk eller animalsk oprindelse til fremstilling af dette produkt. Det sparer på de fossile råstoffer.

Sting gennem konstruktionen
I kammerkonstruktionen er kun det yderste og det inderste materiale quiltet igennem, og dunene er fyldt ind imellem. Dette design er først og fremmest meget let og minimalistisk og er især velegnet til moderate temperaturer og ultralet konstruktioner.

Detaljer

 • Hovedstof: 50D 300T Ripstop, polyester
 • Foringsmateriale: 50D 300T, polyester
 • Genanvendt dun
 • Inderlomme til opbevaring af smådele
 • Tætsiddende mumiesnit for optimal varmebalance
 • Varmekrave
 • 3D fodsæk
 • Anatomisk formet hætte
 • Løbegang i hætte
 • Lang sidelynlås til fodende
 • Dobbelt siddet lynlås
 • Pak sæk med kompressionsstropper
 • Opbevaringspose
Detaljer

Global Recycle Standard (GRS)

Med Global Recycled Standard (GRS) kan den nøjagtige andel af genbrugsmaterialer i et slutprodukt registreres og spores. Formålet med GRS er at øge brugen af genbrugsmaterialer. Den har også til formål at minimere de økologiske og kemiske risici. Et slutprodukt skal bestå af mindst 50 % genanvendte materialer. Global Recycled Standard ejes og forvaltes af Textile Exchange. Textile Exchange er en global nonprofitorganisation.
Specifikationer
Vigtigste oplysninger
Sæson: 3-sæson
Kategori: Dunsovepose
Form: Mumieform
Fyldkraft (cuin): 550 cuin
Temperaturområde
Komforttemperatur (°C): 9
Begrænset temperatur: 4 °C
Ekstrem temperatur: -9 °C
Materiale
Yderstof: 100% polyester
Foring: 100 % polyester
Fyld:: Duck Down
Fyldning: 75% andedun, 25% andefjer
Detaljer: Fri for tekstiler af animalsk oprindelse
Vægt
sovepose: 1150 g
Fyld:: 400 g
Dimensioner
Sovepose (L x B1 x B2): 235 x 85 x 60
Højde (maks.): 200 cm
Pakkemål (L x B): 25 x 17
Bæredygtighedsstandard
Bæredygtighedscertifikater: Global Recycled Standard (GRS)  
Køn
Unisex
Modelår
2021
Varenummer
956121
Video
Bedømmelse
Giv din mening til kende. Vær den første til at anmelde dette produkt

Brug for hjælp?
Skriv til os via kontaktformularen, hvis du har spørgsmål eller besøg vores FAQ-side.
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 35 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4

Databeskyttelse & afmeldelse
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!