CAMPZ - Camping & outdoorshop
GRATIS LEVERING FRA 699 KR., STØRRE DELE FRA 3.995 KR.6
Desværre er det ønskede produkt i øjeblikket udsolgt

VAUDE Minnie 10 Rygsæk Børn, petroleumsgrøn

ID: 1330603

Vejl. udsalgspris 309 DKK
269 DKK
- 12 %
Inkl. moms. plus Leveringspris

Jeg vil gerne kontaktes, når varen er tilgængelig igen.

  • One Size
  • Vælg Størrelse
    One Size udsolgt online
Vi gemmer din anmodning i 3 måneder. Hvis varen kommer inden da, vil vi kontakte dig.
GRATIS LEVERING FRA 699 KR., STØRRE DELE FRA 3.995 KR.6

Beskrivelse af

VAUDE Minnie 10 Rygsæk Børn, petroleumsgrøn (dark petrol)

Beskrivelsen af dette produkt er automatisk oversat. Vi beklager eventuelle fejl.

Minnie 10-rygsækken til børn går ind i en ny sæson - og sætter endnu en gang nye standarder for design, der er egnet til små børn. Denne kompakte, men rummelige rygsæk har reflekterende elementer og er udstyret med blødt polstrede, anatomiske skulderremme, der sikrer en høj grad af bærekomfort. En elastisk netlomme og en lynlåslomme foran holder snacks, handsker og solcreme i sikkerhed. Højden på brystbæltet kan justeres, så Minnie 10-rygsækken kan vokse med dit barn. Den kompakte størrelse gør Minnie 10 til den ideelle følgesvend for meget små eventyrere - uanset om de er på vej i børnehave eller klar til at tage på deres første bjergtur. Denne rygsæk er fremstillet af genbrugsmateriale og er produceret med Eco Finish, et miljøvenligt vandafvisende materiale uden brug af fluorcarboner (PFC). VAUDE Green Shape-mærket står for miljøvenlige, funktionelle produkter fremstillet af bæredygtige og bluesign-certificerede materialer.

Eco Finish
VAUDE-produkter med Eco Finish er miljøvenlige og vandafvisende uden fluorcarboner (PFC). PFC tilhører en gruppe af kemiske forbindelser, der anvendes i mange udendørs produkter til at imprægnere det ydre stof. De er blevet kritiseret for ikke at være nedbrydelige, for at ophobes i kroppen og for at være mistænkt for at være sundhedsskadelige. VAUDE har en klar forpligtelse til ikke at anvende PFC overhovedet.

bluesign Produkt
bluesign er verdens strengeste standard for miljøbeskyttelse, forbrugerbeskyttelse og sikkerhed på arbejdspladsen. Alle miljørelevante produktionsaspekter undersøges kritisk og optimeres permanent: Materialeforbrug, energi, vand, spildevand, udstødningsluft, støj, affald, håndtering af farlige stoffer. Et bluesign-produkt må kun bære dette mærke, hvis mindst 95 % af alle produktkomponenter er certificeret af bluesign.

Grøn form
Green Shape er VAUDE's godkendelsesmærke for produkter, der er fremstillet på en særlig miljøvenlig måde. Dette omfatter hele produktionscyklussen fra udvikling og produktion til vedligeholdelse og brugervenlighed efter brug. Kriterierne for dette er strenge. Produkterne skal bestå af enten mindst 90 procent økologisk dyrket bomuld, genbrugsmaterialer eller Tencel-træfiber. Desuden skal de være farvet med den miljøvenlige farvningsproces VAUDE eColour eller opfylde verdens strengeste miljøstandard for tekstiler, Bluesign. VAUDE's mål er det bedste for mennesket og naturen.

Fair Wear Foundation
VAUDE er forpligtet til gode arbejdsforhold og fair lønninger for alle og er medlem af Fair Wear Foundation (FWF). På denne måde forpligter Vaude sig til løbende at forbedre arbejdsforholdene i alle produktionsanlæg. Disse kontrolleres regelmæssigt. VAUDE har opnået den højeste status som FWF-medlem med Leader-status.

Vis alle modeller fra VAUDE Family-serien

Specialfunktioner

bluesign PRODUCT

Bluesign Product identificerer forbrugerprodukter, der er blevet testet af det uafhængige organ bluesign og opfylder bluesign-kriterierne. Aspekter som forbrugersikkerhed, fremstilling med mindst mulig indvirkning på mennesker og miljø og ansvarlig brug af ressourcer er forankret i bluesign CRITERIA.

PFC-fri imprægnering

For at opnå en vand-, smuds- og olieafvisende effekt indeholder dette produkt ingen skadelige kulstofforbindelser (såsom PFOS og PFOA).

Grüner Knopf

Grüne Knopf er et globalt mærke for bæredygtige tekstiler. Hertil skal virksomheden bevise sit menneskeretlige, sociale og økologiske ansvar gennem et uafhængigt certificeringsorgan. Desuden skal yderligere sociale og økologiske kriterier opfyldes for det pågældende produkt. Kriterier som f.eks. grænseværdier for spildevand skal overholdes strengt.

I korte træk

Rygsækvægt
Rygsækvægt
265,00 g

Funktioner

Tilsigtet brug
Livsstil/Streetwear, Urban Outdoor, Fritidsaktiviteter
Køn
Børn
Vigtigste oplysninger
Type:
Daypack
Anvendelsesområde:
Fritid
Type af rygsystem:
Uden rygstøtte system
Dimensioner
Mål:
34 x 23 x 21 cm
Volume
Rygsækvolumen:
10,00 l
Materiale
Materialebeskrivelse:
Hoveddel: 100% polyester / foring: 100% polyamid
Detaljer:
PFC-fri overfladebeskyttelse (Durable Water Repellent)
overfladebeskyttelse:
PU
Bæredygtighedsstandard
Bæredygtighedscertifikater:
bluesign PRODUCT, Green Button
Bælte
Skulder- og bryststropfunktioner:
Justerbar i bredden
Bryst strap:
ja
Fordeling
Antal udvendige lommer:
1
Rum & lommer
Yderlommer:
To udvendige netlommer, Forlomme med lynlås
Lukkeknap
lukningsposition:
Fra oven (Toploader)
lukningstype:
lynlås
Vægt
Rygsækvægt:
265,00 g
Modelår
2023
Produktnummer
1330603
EAN
4062218108868

Video

Kundeanmeldelser

Giv din mening til kende. Vær den første til at anmelde dette produkt.