CAMPZ - Camping & outdoorshop
GRATIS LEVERING FRA 699 KR., STØRRE DELE FRA 3.995 KR.6
Desværre er det ønskede produkt i øjeblikket udsolgt

VAUDE Pepper Taske 3l Børn, rød

ID: 1070678

Vejl. udsalgspris 169 DKK
119 DKK
- 29 %
Inkl. moms. plus Leveringspris

Jeg vil gerne kontaktes, når varen er tilgængelig igen.

Vi gemmer din anmodning i 3 måneder. Hvis varen kommer inden da, vil vi kontakte dig.
GRATIS LEVERING FRA 699 KR., STØRRE DELE FRA 3.995 KR.6

Beskrivelse af

VAUDE Pepper Taske 3l Børn, rød (redwood)

Beskrivelsen af dette produkt er automatisk oversat. Vi beklager eventuelle fejl.

Fræk skuldertaske i rævelook til børn. Tasken er lavet af genbrugsmaterialer, den er miljøvenlig og imponerer med sit smarte, børnevenlige dyredesign.

Økologisk bomuld
Vores Organic Cotton-mærke garanterer brugen af certificeret økologisk bomuld. Kemisk gødning og pesticider er tabu, og det samme er genmodificerede frø. På verdensplan bruges 25% af alle insekticider og 11% af alle pesticider til konventionel bomuld, selv om bomuld kun udgør 2% af verdens landbrugsarealer. Økologisk bomuld hjælper med at reducere brugen af disse giftstoffer.

Genanvendte materialer
Vaude bruger genbrugsmaterialer, f.eks. PET-flasker, til at fremstille dette produkt. Det sparer op til 50 % energi og CO2 samt fossile råmaterialer. For yderligere oplysninger se plejeetiketten i produktet.

Fornyelige materialer
VAUDE bruger fornyelige råmaterialer af vegetabilsk eller animalsk oprindelse til at fremstille dette produkt. Det sparer fossile råstoffer. For yderligere oplysninger se plejeetiketten i produktet.

Hamp
Dette produkt indeholder naturlige hampefibre. Hamp er en hårdfør, robust plante, der er naturligt modstandsdygtig og hurtigtvoksende. Den kræver kun lidt vand til dyrkning, ingen gødning og ingen pesticider. Det gør det til en miljøvenlig, vedvarende ressource. Fibre fra stænglerne spindes til slidstærke tekstiler. Disse stoffer bruges derefter til at skabe holdbare produkter af høj kvalitet, der fremhæver VAUDEs engagement i bæredygtighed.

Økologisk finish
VAUDE-produkter med Eco Finish er miljøvenlige og vandafvisende uden fluorcarboner (PFC). PFC tilhører en gruppe af kemiske forbindelser, som bruges i mange udendørs produkter til at imprægnere yderstoffet. De er blevet kritiseret for ikke at være nedbrydelige, for at ophobe sig i kroppen og for at være mistænkt for at være sundhedsskadelige. VAUDE har en klar forpligtelse til slet ikke at bruge PFC.

Grøn form
Green Shape er VAUDE's kvalitetsstempel for produkter, der er fremstillet på en særlig miljøvenlig måde. Det omfatter hele produktionscyklussen fra udvikling og produktion til vedligeholdelse og brugervenlighed efter brug. Kriterierne for dette er strenge. Produkterne skal enten bestå af mindst 90 procent økologisk dyrket bomuld, genbrugsmaterialer eller træfiberen Tencel. Desuden skal de være farvet med den miljøvenlige farvningsproces VAUDE eColour eller opfylde verdens strengeste miljømæssige tekstilstandard Bluesign. VAUDEs mål er det bedste for mennesket og naturen.

Vis alle modeller fra VAUDE Family-serien

I korte træk

Vægt
Vægt
90,00 g
Volumen (I)
Volumen (I)
3

Funktioner

Tilsigtet brug
Livsstil/Streetwear, Fritidsaktiviteter
Køn
Børn
Vigtigste oplysninger
Type/anvendelse:
Skuldertaske
Dimensioner
Størrelseskategori:
<5 l
Vægt:
90,00 g
Materiale
Materiale:
Hovedmateriale: 100% polyester / kontrastmateriale: 70% hamp, 30% bomuld / foring: 100% polyamid
overfladebeskyttelse:
PU
Størrelse
Volumen (I):
3
Mål (L x B x H):
8 x 19 x 19
Udstyr
Lukkesystem:
Lynlås
Rum & lommer
Inderlommer:
Hovedrum med lynlås
Modelår
2023
Produktnummer
1070678
EAN
4052285881504

Video

Kundeanmeldelser

Giv din mening til kende. Vær den første til at anmelde dette produkt.