CAMPZ - Camping & outdoorshop
GRATIS LEVERING FRA 699 KR., STØRRE DELE FRA 3.995 KR.6
Desværre er det ønskede produkt i øjeblikket udsolgt

VAUDE Puck 14 Rygsæk Børn, blå/grøn

ID: 1330663

Vejl. udsalgspris 439 DKK
329 DKK
- 25 %
Inkl. moms. plus Leveringspris

Jeg vil gerne kontaktes, når varen er tilgængelig igen.

  • One Size
  • Vælg Størrelse
    One Size udsolgt online
Vi gemmer din anmodning i 3 måneder. Hvis varen kommer inden da, vil vi kontakte dig.
GRATIS LEVERING FRA 699 KR., STØRRE DELE FRA 3.995 KR.6

Beskrivelse af

VAUDE Puck 14 Rygsæk Børn, blå/grøn (parrot green/eclipse)

Beskrivelsen af dette produkt er automatisk oversat. Vi beklager eventuelle fejl.

Puck 14-rygsækken til børn er blevet fuldstændig redesignet, og den nuværende version er endnu bedre tilpasset de unges behov. Den har et vandtæt gulv, så du kan sætte den ned hvor som helst uden at bekymre dig om, at dit udstyr bliver vådt. Det børnevenlige affjedringssystem med justerbar brystbælte sikrer en behagelig tur. Der medfølger et overtræk til regnbyger samt to rummelige yderlommer, en let polstret siddemåtte, reflekterende prints og et lågrum med plads til lommetørklæder og mindre ting. VAUDE har tilføjet et forstørrelsesglas til Puck 14-pakken for at tilfredsstille børnenes kærlighed til opdagelse: Små skatte og andre ting, som du finder undervejs, kan fastgøres til rygsækkens løkker. Det gør den rummelige Puck 14 til en rigtig god til skovbørnehave, vandreferier og dit barns første eventyr i bjergene. Denne rygsæk er fremstillet af genbrugsmateriale og er produceret med Eco Finish, et miljøvenligt vandafvisende materiale uden brug af fluorcarboner (PFC). VAUDE Green Shape-mærket står for miljøvenlige, funktionelle produkter fremstillet af bæredygtige og bluesign-certificerede materialer.

Eco Finish
VAUDE-produkter med Eco Finish er miljøvenlige og vandafvisende uden fluorcarboner (PFC). PFC tilhører en gruppe af kemiske forbindelser, der anvendes i mange udendørs produkter til at imprægnere det ydre stof. De er blevet kritiseret for ikke at være nedbrydelige, for at ophobes i kroppen og for at være mistænkt for at være sundhedsskadelige. VAUDE har en klar forpligtelse til ikke at anvende PFC overhovedet.

Grøn form
Green Shape er VAUDE's godkendelsesmærke for produkter, der er fremstillet på en særlig miljøvenlig måde. Dette omfatter hele produktionscyklussen fra udvikling og produktion til vedligeholdelse og brugervenlighed efter brug. Kriterierne for dette er strenge. Produkterne skal bestå af enten mindst 90 procent økologisk dyrket bomuld, genbrugsmaterialer eller Tencel-træfiber. Desuden skal de være farvet med den miljøvenlige farvningsproces VAUDE eColour eller opfylde verdens strengeste miljøstandard for tekstiler, Bluesign. VAUDE's mål er det bedste for mennesket og naturen.

Fair Wear Foundation
VAUDE er forpligtet til gode arbejdsforhold og fair lønninger for alle og er medlem af Fair Wear Foundation (FWF). På denne måde forpligter Vaude sig til løbende at forbedre arbejdsforholdene i alle produktionsanlæg. Disse kontrolleres regelmæssigt. VAUDE har opnået den højeste status som FWF-medlem med Leader-status.

Vis alle modeller fra VAUDE Family-serien

Specialfunktioner

bluesign PRODUCT

Bluesign Product identificerer forbrugerprodukter, der er blevet testet af det uafhængige organ bluesign og opfylder bluesign-kriterierne. Aspekter som forbrugersikkerhed, fremstilling med mindst mulig indvirkning på mennesker og miljø og ansvarlig brug af ressourcer er forankret i bluesign CRITERIA.

PFC-fri imprægnering

For at opnå en vand-, smuds- og olieafvisende effekt indeholder dette produkt ingen skadelige kulstofforbindelser (såsom PFOS og PFOA).

Grüner Knopf

Grüne Knopf er et globalt mærke for bæredygtige tekstiler. Hertil skal virksomheden bevise sit menneskeretlige, sociale og økologiske ansvar gennem et uafhængigt certificeringsorgan. Desuden skal yderligere sociale og økologiske kriterier opfyldes for det pågældende produkt. Kriterier som f.eks. grænseværdier for spildevand skal overholdes strengt.

I korte træk

Rygsækvægt
Rygsækvægt
510,00 g
Inkluderet i levering
Inkluderet i levering
ja

Funktioner

Tilsigtet brug
Livsstil/Streetwear, Fritidsaktiviteter
Køn
Børn
Vigtigste oplysninger
Type:
Daypack
Anvendelsesområde:
Fritid
Type af rygsystem:
Rygpolstring
Dimensioner
Mål:
44 x 26 x 20 cm
Volume
Rygsækvolumen:
14,00 l
Materiale
Materialebeskrivelse:
Main fabric: 100 % polyester / Bottom: 100 % polyester / lining: 100 % polyamide / rain cover: 100 % polyamide
Detaljer:
PFC-fri overfladebeskyttelse (Durable Water Repellent)
overfladebeskyttelse:
PU
Bæredygtighedsstandard
Bæredygtighedscertifikater:
bluesign PRODUCT, Green Button
Regnslag
Inkluderet i levering:
ja
Bælte
Skulder- og bryststropfunktioner:
Justerbar i bredden
Hoftebælte:
ja
Bryst strap:
ja
Rum & lommer
Inderlommer:
Lynlås i dækslet
Yderlommer:
2 mesh udvendige lommer
Vægt
Rygsækvægt:
510,00 g
Modelår
2023
Produktnummer
1330663
EAN
4062218108264

Video

Kundeanmeldelser

5.0
1 Kundebedømmelser
1 Stjerne
0
2 Stjerner
0
3 Stjerner
0
4 Stjerner
0
5 Stjerner
1
Vi foretager ikke en separat gennemgang af anmeldelser for at kontrollere, at de viste anmeldelser faktisk stammer fra forbrugerne. Alle besøgende på vores websted kan indsende anmeldelser af vores produkter. Indsendelse af anmeldelser er ikke knyttet til en brugerkonto eller lignende. Alle anmeldelser sorteres gennem et automatiseret ordfilter for at undgå stødende sprogbrug, racistiske eller sexistiske anmeldelser og anmeldelser med hyperlinks. Vi screener også manuelt indkommende anmeldelser for at kontrollere vurderingsindholdet for modsigelser og andet eksternt indhold.
Ryd alle filtre
VAUDE Puck 14 Rygsæk Børn, grøn grøn
Franziska
Vaude rygsæk
Oversat fra Tysk Til originalen
Fantastisk rygsæk, hurtig levering. Vil bestille dette igen når som helst.
02.09.2021