CAMPZ - Camping & outdoorshop
GRATIS LEVERING FRA 699 KR., STØRRE DELE FRA 3.995 KR.6
Desværre er det ønskede produkt i øjeblikket udsolgt

VAUDE Tuenno Trøje Damer, blå

ID: 1422699

Vejl. udsalgspris 549 DKK
379 DKK
- 30 %
Inkl. moms. plus Leveringspris
Størrelsestabel

Jeg vil gerne kontaktes, når varen er tilgængelig igen.

  • Vælg Størrelse
  • Vælg Størrelse
    Find din størrelse
    Størrelsesinformation:
    Normal i størrelsen
    Pasform:
    Normal
    EU 34 | XXS udsolgt online
    EU 36 | XS udsolgt online
    EU 38 | S udsolgt online
    EU 40 | M udsolgt online
    EU 42 | L udsolgt online
    EU 44 | XL udsolgt online
    EU 46 | XXL udsolgt online
Vi gemmer din anmodning i 3 måneder. Hvis varen kommer inden da, vil vi kontakte dig.
GRATIS LEVERING FRA 699 KR., STØRRE DELE FRA 3.995 KR.6

Beskrivelse af

VAUDE Tuenno Trøje Damer, blå (dark sea)

Beskrivelsen af dette produkt er automatisk oversat. Vi beklager eventuelle fejl.

Komfortabel hættetrøje til kølige sommeraftener og overgangssæsoner. Det bløde, jordvenlige jerseymateriale føles godt, er let at pleje og tørrer hurtigt. Tuenno Pullover med lige snit ser godt ud under en jakke eller alene og er en pålidelig, langsigtet partner fra forår til sommer.

Økologisk bomuld
Vores Organic Cotton-mærke garanterer brugen af certificeret økologisk bomuld. Kemisk gødning og pesticider er tabu, og det samme er genmodificerede frø. På verdensplan bruges 25% af alle insekticider og 11% af alle pesticider til konventionel bomuld, selv om bomuld kun udgør 2% af verdens landbrugsarealer. Økologisk bomuld hjælper med at reducere brugen af disse giftstoffer.

Fornyelige materialer
VAUDE bruger fornyelige råmaterialer af vegetabilsk eller animalsk oprindelse til at fremstille dette produkt. Det sparer fossile råstoffer. For yderligere oplysninger se plejeetiketten i produktet.

Fair Wear Foundation
VAUDE går ind for gode arbejdsforhold og fair lønninger til alle og er medlem af Fair Wear Foundation (FWF). På denne måde forpligter Vaude sig til løbende at forbedre arbejdsforholdene i alle produktionsfaciliteter. Disse kontrolleres regelmæssigt. VAUDE har opnået den højeste status som FWF-medlem med Leader Status.

Specialfunktioner

Grüner Knopf

Grüne Knopf er et globalt mærke for bæredygtige tekstiler. Hertil skal virksomheden bevise sit menneskeretlige, sociale og økologiske ansvar gennem et uafhængigt certificeringsorgan. Desuden skal yderligere sociale og økologiske kriterier opfyldes for det pågældende produkt. Kriterier som f.eks. grænseværdier for spildevand skal overholdes strengt.

I korte træk

Bæredygtighedscertifikater
Bæredygtighedscertifikater
Green Button
Sæson
Sæson
Helårlig

Funktioner

Tilsigtet brug
Livsstil/Streetwear, Fritidsaktiviteter
Køn
Damer
Vigtigste oplysninger
Type:
Hoodie
Tøj lag:
Midlayer - Termisk lag
Sæson:
Helårlig
Materiale
Yderstof:
55% bomuld, 40% polyester, 5% elastan
Bæredygtighedsstandard
Bæredygtighedscertifikater:
Green Button
Udstyr
med hætte:
Ja
Dimensioner
Vægt:
430,00 g
Snit
størrelsesinformation:
Normal i størrelsen
Pasform:
Normal
Modelår
2023
Produktnummer
1422699
EAN
4062218212947

Video

Kundeanmeldelser

2.5
2 Kundebedømmelser
1 Stjerne
1
2 Stjerner
0
3 Stjerner
0
4 Stjerner
1
5 Stjerner
0
Vi foretager ikke en separat gennemgang af anmeldelser for at kontrollere, at de viste anmeldelser faktisk stammer fra forbrugerne. Alle besøgende på vores websted kan indsende anmeldelser af vores produkter. Indsendelse af anmeldelser er ikke knyttet til en brugerkonto eller lignende. Alle anmeldelser sorteres gennem et automatiseret ordfilter for at undgå stødende sprogbrug, racistiske eller sexistiske anmeldelser og anmeldelser med hyperlinks. Vi screener også manuelt indkommende anmeldelser for at kontrollere vurderingsindholdet for modsigelser og andet eksternt indhold.
Ryd alle filtre
VAUDE Tuenno Trøje Damer, blå blå
Julia
God let sweater
Oversat fra Tysk Til originalen
Så jeg vil give denne sweater en god vurdering, jeg synes ikke den lugter så nemt af noget, i hvert fald ikke mere end andre ting. Jeg kan rigtig godt lide, at den er lavet af bomuld. Jeg har også nogle andre syntetiske sportstrøjer, som måske leder fugten væk bedre end bomuld, men syntetiske stoffer er heller ikke så behagelige på huden. Sådan er det for mig, jeg købte et par mellemlag i bomuld igen i år, fordi jeg finder materialet meget behageligt. Og alligevel sveder man normalt ikke så meget, at bomulden bliver så våd, at det bliver ubehageligt. Hvis du skal på skitur, og solen skinner, eller du skal ud at løbe hurtigt, sveder du måske så meget, at du er bedre stillet med en syntetisk sportstrøje, men i de fleste tilfælde synes jeg det er bedre at bære naturlige materialer.
28.12.2022
VAUDE Tuenno Trøje Damer, blå blå
Bine
Dårligt materiale
Oversat fra Tysk Til originalen
Pulloveren fanger alle lugte med det samme, lugter ubehageligt efter en kort anstrengelse og ligger derfor faktisk bare rundt i skabet. Ikke anbefalet.
03.01.2022