Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Hold dig i form - Bliv stærkere og træn i naturen

VAUDE

Vaude har siden 1974 produceret outdoor-udstyr og beklædning af høj kvalitet fra deres hjemstavn, Tettnang nær Lake Constance. Ved nøje at følge miljørigtige standarder er Vaude's produkter genanvendelige og Vaude bliver ved med at udvide deres sortiment til nu også at indebære, alpin sport, cykling, skiløb og vandring. Mærkets grundlægger Albrecht von Dewitz har med success brugt sin enthusiasme for sport til at opbygge en god forretning og i dag er Vaude markedsførende inden for funktionel sportsbeklædning og udstyr.
Planlægger du en campingferie med familien eller vennerne? Drømmer du om at vågne op midt i naturen til lyden af fuglefløjt og følelsen af frihed? Hos Vaude finder du alt hvad du behøver til dit næste campingeventyr: soveposer, sovemadrasser, toiltettasker - og selvfølgelig, det perfekte telt.
Find produkter til din drømme ekspedition med Vaude's bæredygtige vandrekollektion - uanset hvad du søger: fra den perfekte regnjakke til den helt rigtige vandrerygsæk eller andre miljøvenlige og funktionelle outdoor-produkter. Forbered dig på en episk vandretur eller bare for at komme lidt ud i den friske luft.

Det nye Vaude Aeroflex 3D rygsystemDet nye Vaude Aeroflex 3D rygsystem - lader din ryg ånde!


• All-round ventilation til din ryg, hvilket gør, at du sveder mindre og varmen transporteres væk fra kroppen.

• ryglængden kan justeres til den perfekte pasform.

• 50% genbrugsmateriale af miljørigtige materialer.
Rygsække med Aeroflex rygsystem

Bæredygtighed hos Vaude"green button" tekstil certificerings-mærket


• bæredygtigt producerede tekstiler

• Opfylder 26 sociale

• og økologikriterier

• Uafhængig revideret

Vaude har modtaget prisen Green Button og dermed certificeret for deres bæredygtige produktion af tekstiler. Kun tekstiler med høje sociale- og økologiske standarder opnår denne status. Vaude's egne strikse regler og bæredygtighedstiltag, Green Shape-mærket var grundlæggende for at opnå denne certificering


Green Shape: funktionel, miljøvenligt og fair.


Det er tid til at agere ansvarligt. Vaude's Green Shape-mærke demonstrerer, hvordan man kan skabe bæredygtigt, funktionelt og fair outdoor-udstyr

Med Green Shape har Vaude udviklet deres eget mærke for bæredygtighed inden for deres produktion - og der er intet, der slår dette. Med deres omfattende og strikse kriterier gør virksomheden virkelig, hvad de siger og er konstant på forkant med at forbedre og optimere deres bæredygtige produktion af outdoor-produkter.
Mehr anzeigen

VAUDE

875 Produkter
Sorter efter