Online cykelhandler
Find din gave her | Opdag nu

VAUDE Tremalzo

2 Produkter
Filter
Nulstil

Farve

  • rød
  • sort

Pris

DKK
til
DKK
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Kategorier
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
VAUDE Tremalzo 12 Rygsæk Damer, rød/sort
VAUDE Tremalzo 12 Rygsæk Damer, rød/sort rød/sort
VAUDE
Tremalzo 12 Rygsæk Damer, rød/sort
589 DKK 569 DKK
VAUDE Tremalzo 16 Rygsæk, rød
VAUDE Tremalzo 16 Rygsæk, rød rød
VAUDE
Tremalzo 16 Rygsæk, rød
659 DKK
gratis forsendelse

VAUDE Tremalzo – den perfekte dagsrygsæk

VAUDE Tremalzo er en serie af rygsække, der er den perfekte ledsager, hvad enten du skal på en weekendtur eller på en dagstur, og hvad enten dette foregår på gåben eller cykel.VAUDE Tremalzo CAMPZ.dk har denne rygsæk som en del af deres sortiment. Butikken er Danmarks førende webshop, når det gælder outdoor-produkter, og personalet byder på en årelang erfaring inden for outdoor- eller adventure-aktiviteter. Det er derfor det helt rigtige sted, hvis du har brug for råd og vejledning til, hvilke produkter du skal vælge. CAMPZ.dk er en del af en europæisk indkøbsnetværk, som i kraft af deres størrelse gør, at de kan købe stort ind, og du dermed får de bedste produkter til de mest konkurrencedygtige priser.

Rygsækken har den bedste ruminddeling

En af de ting, der gør VAUDE Tremalzo til en fantastisk rygsæk, er det fremragende ventilerende Aeroflex 3D-rygsystem. Derudover er rygsækkens gennemtænke ruminddeling og komfort en del af det, der gør den til en lækker følgesvend. Ruminddelingen gør samtidig rygsækken ideel, når du er på farten. Der er plads i til alt fra luftpumpe til hjælp og drikkeblære til det nødvendige værktøj, man har brug på en vandre- eller cykeltur. Rygsækken er desuden fremstillet i henhold til de strenge bluesign-miljøkriterier. VAUDE Green Shape-mærket står som udgangspunkt for et miljøvenligt, funktionelt produkt fremstillet af bæredygtige materialer.

Detaljer om VAUDE Tremalzo rygsækken

Disse rygsække er fremstillet i polyester, hvoraf halvdelen kommer fra genbrug. Det er en rygsæk, der holder til en cykelpumpe, og der er en udvidelse af den almindelige volumen. Rygsækken kommer med et regnslag, er foret med polyamid og er belagt med 200 D polyerethan. Det er muligt at købe tilbehør til rygsækken, herunder en væskeblære, så du kan have ekstra vand med og nemt kan få adgang til vand under din vandre- eller cykeltur.