Online cykelhandler
Find din gave her | Opdag nu

VDO

5 Produkter
Filter
Nulstil

Farve

  • hvid
  • sort

Pris

DKK
til
DKK

Kundeanmeldelser

  • 1
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Kategorier
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
VDO Plus Light M60 Belysningssæt
VDO Plus Light M60 Belysningssæt
VDO
Plus Light M60 Belysningssæt
479 DKK
VDO Plus Light M60 Forlygte
VDO Plus Light M60 Forlygte
VDO
Plus Light M60 Forlygte
369 DKK 359 DKK
VDO Cadence Kit M5 / M6 inklusiv magnet
VDO Cadence Kit M5 / M6 inklusiv magnet
VDO
Cadence Kit M5 / M6 inklusiv magnet
199 DKK
VDO Cable mount M-Series til WR
VDO Cable mount M-Series til WR
VDO
Cable mount M-Series til WR
82 DKK
VDO M6.1 Dockingstation
VDO M6.1 Dockingstation
VDO
M6.1 Dockingstation
159 DKK 139 DKK
- 13 %

VDO online shop

Når man dyrker udendørssport ude i den fri natur, er det vigtigt at kunne orientere sig. Hvad enten man cykler eller løber i mere eller mindre ukendt terræn, kan man let forvilde sig. Er det ren motion, man dyrker for sin fornøjelses skyld, så betyder det nok ikke så meget, for man finder jo som regel hjem igen. Men hvis det er konkurrencer som orienteringsløb eller trekking, så skal man helst hurtigst muligt i mål, og man skal ikke løbe eller cykle meget forkert, før man har forpasset chancen for at vinde. Men er du bjergbestiger – eller kan du godt lide at vandre i højderne, så kan en GPS som den fra VDO, som du kan købe her på CAMPZ.dk, også være en god hjælp, for den kan nemlig også vise dig, hvilken højde, du befinder dig i. Endelig kan turisten i en fremmed storby også have glæde af en GPS for at finde rundt i snævre gyder eller finde et bestemt mål.VDO M2.1 Kort kan være gode nok, men de fleste har nok prøvet at køre bil et ukendt sted efter kort, printet ud fra for eksempel Krak eller Google. Det går godt, hvis der sidder en ved siden af, som kan følge præcist med på kortet, men hvis man er alene og kommer til at køre forkert, så er man på den. For kortet – oftest med en forudmarkeret rute – hjælper ikke én tilbage på rette spor, hvis man først er kørt forkert. Så må man ind et sted og spørge om vej – eller forlade sig på vejskilte og håbe, at de kan guide én tilbage på rette vej. Det undgår man med en GPS – for eksempel den fra VDO, som kan købes til en fordelagtig pris her på CAMPZ.dk. For i et navigationssystem får man både vejledning på et digitalt kort og via tale. Kører man forkert, kommer en skrap stemme og siger ”Vend om”. Ellers regner systemet lynhurtigt en alternativ rute ud, så man spilder mindst mulig tid. Er man på ferie eller langtur i bilen, så kan de fleste GPS'er også vise en række praktiske ting – hvor er den nærmeste tankstation, restaurant, seværdigheder eller overnatningsmuligheder. Men en GPS fra VDO kan ikke kun bruges i bilen, men også på cyklen eller under løb – funktionerne er stort set de samme. VDO er en tysk fabrikant af bilkomponenter og forskelligt udstyr til udendørs sportsaktiviteter – som for eksempel navigationsudstyr til cykling og terrænløb som VDO GP7 Touring GPS. VDO blev i år 2000 overtaget af den tyske koncern Siemens. VDO blev grundlagt i 1929 af Adolf Schindling og var et resultat af en fusion mellem DEUTA (Deutsche Tachometer-Werke GmbH) og OTA Apparate GmbH (Offenbacher Tachometer-Werke GmbH) i den tyske by Frankfurt am Main. Navnet VDO er en forkortelse af Vereinigte DEUTA und OTA, altså Forenede DEUTA og OTA. Firmaet blev senere overtaget af Mannesmann og i 1999 af det kendte firma Vodafone, som også er storleverandør af mobile løsninger. Efter Siemens overtog det verdenskendte dækfirma Continental AG VDO for 1,4 milliarder Euro, og det skete, vel at mærke, på et tidspunkt, hvor især den amerikanske bilindustri var på knæene.

Specialist i elektronisk udstyr

Virksomheden Continental – og dermed VDO – har specialiseret sig i tilbehør til bilindustrien. Dæk, naturligvis, men også en lang række komponenter og teknologisk udstyr til både erhvervsbiler og personbiler – og både standardudstyr og ekstraudstyr. Især datterselskabet VDO leverer primært elektronisk udstyr og instrumenter til erhvervs- og personbiler, som for eksempel speedometre og navigationssystemer som VDO GP7 Touring GPS. Men VDO leverer også udstyr til specialiserede værksteder og en lang række reservedele til biler.VDO M6 I dag leveres mange nye biler med et integreret navigationssystem som standard, men er bilen blot få år gammel, må man ud og købe en GPS, som kan eftermonteres i bilen. Cykler leveres aldrig med en GPS som standard, og der findes heller ikke noget løbetøj med indbygget GPS. Så må man ud på det frie marked og finde et egnet navigationssystem.

Designet til udendørs brug

Cykler, løber eller vandrer man, så er VDO GP7 Touring GPS et godt valg, for den kan både fungere som håndholdt og monteret på cyklen. Farveskærmen er 3,5 tommer, så man får et godt overblik over kortet på displayet. VDO GP7 Touring GPS er også specielt velegnet til udendørs aktiviteter, da den er vandtæt. GPS'en fra VDO er udstyret med et basiskort, og så kan man indlæse yderligere kort, hvis man har brug for det. Man kan også få memory cards, så man eventuelt kan gemme bestemte favoritruter. Den er også velegnet til længere ture, da det genopladelige litiumbatteri, som følger med som standard, har en kapacitet på 10 timer – og i øvrigt er meget let at skifte ud med et frisk. Som nævnt ovenfor har VDO GP7 Touring GPS indbygget højdemåler, hvilket kan være nyttigt for både bjergbestigere eller -vandrere og bjergcykelryttere, hvor man ofte hurtigt skal kunne orientere sig, når det går rasende hurtigt ned gennem hårnålesvingene. VDO GP7 Touring GPS leveres med cykelmonteringssæt, ac-oplader, usb-kabel, ”Map Manager” og den nødvendige software. Her på CAMPZ.dk finder du et utal af udstyr til udendørsaktiviteter som alle former for cykling, bjergbestigning, vintersport, lejrliv og ikke mindst tøjet til det hele fra en lang række af de allermest anerkendte mærker. Du vil opdage, at du her kan få mærkevarer til en særdeles attraktiv pris. Vi sender dine bestilte varer hurtigt, og du har naturligvis 100 dages ombytningsret, hvis du har gemt kvitteringen og emballagen er ubrudt.