Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Hold dig i form - Bliv stærkere og træn i naturen

Viking Europe

140 Produkter
Viking Europe

VIKING Europe – A new story begins...

I 1996 begyndte succeshistorien for det polske mærke VIKING, som startede med at producere handsker til skiløbere og snowboardere. I dag er sortimentet udvidet med funktionel sportsbeklædning til vinter og sommer. VIKING er med innovative produkter, som anvendes af professionelle atleter, blevet en af de største producenter af handsker og hatte i Polen.

Sorter efter
 
Side 1 af
3

Et mærke, der passer perfekt i Danmark

Det er ikke blot firmanavnet, der passer til Danmark, også produkterne er som skabt til klimaet i landet. Dog er Viking Europe polsk, men det ændrer naturligvis ikke på, at kollektionerne også findes i udvalget hos CAMPZ. Oprindeligt startede mærket i 1996 ud med at designe skihandsker og snowboardhandsker. Accessories er i det hele taget noget, som kendetegner sortimentet, men der er kommet flere forskellige items til. Mærket er en del af et større foretagende, som benytter sig optimalt af den sparring, der opstår mellem mærkerne. Odlo, Killtec og Camelbak er blot nogle af de andre mærker, som hovedmærket, Larix, også står bag. Nu og her kan du få fingrene i Viking Europe, som klæder dig beskyttet på hele året rundt. Handsker til snesport er stadig det, der kendetegner mærket mest. Det er både luffer og fingerhandsker, som med stor fordel også kan bruges til hverdag. Om vinteren kan du ikke ønske sig bedre handsker, da der indgår materialer som andedun og ægte læder. Det er kvalitet, beskyttelse og holdbarhed ned til mindste detalje. Viking Europe BambooAntifugt-membraner, vindisolerende lukninger, blødt for og vandafvisende overflader kan du også glæde dig til, når du trækker et par af de lækre handsker over hænderne.

Et vikingemærke med kvalitetsbeskyttelse

Det er ikke kun hænderne, der har brug for beskyttelse. Viking Europe sørger også for, at hovedbund og ansigt ikke lider last i kulde. Elefanthuer, beanies, huer med kvast og pandebånd hører også til blandt kerneudvalget fra det polske mærke. Det er hovedbeklædning, der som regel er tilsat en stor mængde blød naturuld, som sørger for isolation mod vind og minusgrader. Bløde pandestykker af fleece på indersiden af huer og pandebånd sørger desuden for, at materialerne ikke kradser. Fleksible materialer og åndbare membraner er ligeledes en del af de komfortable accessories til hovedet. Mærket er ikke kun kendt for innovative kollektioner, men også for kreativitet i forhold til design. Opsigtsvækkende farver og moderigtige detaljer gør produkterne trendy og sporty til enhver pist eller vandretur. Der er også tænkt på børn, hvilket eksempelvis ses på de mange handsker med lynlås hele vejen langs overfladerne, så de er supernemme at få af og på. Selvom mærket primært fokuserer på vintersport, har de med årene også udvidet med items til de andre årstider. Især de bæredygtige T-shirts med 66 procent bambus er blevet populære. Det betyder kølende og åndbare overflader, som tilmed er forsynet med UV-beskyttelse. Læg dertil bukser, løbehandsker, veste og mange andre funktionelle items.


Brug for hjælp?
Skriv til os via kontaktformularen, hvis du har spørgsmål eller besøg vores FAQ-side.
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 35 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4

Databeskyttelse & afmeldelse
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!