Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Hold dig i form - Bliv stærkere og træn i naturen

Viking Footwear

135 Produkter
Støvler fra Viking
Viking Footwear

Viking

Viking er et brand, hvis navn primært er kendt, når det kommer til fodtøj. Idéen er at producere prisvenligt udendørsfodtøj.

Sorter efter
 
Side 1 af
3

Gå gennem vand og blæst med tørre fødder

Der findes ikke noget bedre firmanavn end Viking til dette norske mærke, som designer og fremstiller brølstærkt fodtøj, der nærmest ikke kan slides op. Det er effektivt og sublimt håndværk siden 1920, og dermed er autenticiteten og tilliden helt i top. Det er et mærke, man altid vender tilbage til, for ens erfaringer med dette fantastiske kvalitetsfodtøj giver mod på mere.

Norsk styrke og modstandsdygtighed

Vi bruger vores fødder hele livet langt, når vi går, står, sidder eller løber. Derfor er der også grund til at tænke sig godt om, hver gang man er på jagt efter noget nyt fodtøj. Udover formelle sko til festlige lejligheder har man også brug for masser af funktionelt fodtøj til hverdagsbrug og til alle ens fritidsaktiviteter og hobbyer. Viking Dis Boa GTXDet er netop her, at udvalget fra Viking kommer ind i billedet, så du kan smyge fødderne ned i et par sko eller støvler til den specifikke anledning. I mere end 95 år har mærket fremtryllet innovativt og funktionelt fodtøj til hele familien. Hos Viking er der fokus på hver eneste lille detalje, så alle små finesser tilsammen skaber det perfekte fodtøj. Eksempelvis designes støvlerne med ekstra bredde, hvilket bidrager med masser af komfort, så der er tilstrækkeligt med plads til både fødder og tæer. Der anvendes også kraftige og slidstærke kvalitetstråde, der sikrer slidstyrke og holdbarhed. En anden fantastisk detalje er snørebåndene, der er vævet i et særligt mønster, som samtidig er imprægneret, hvilket sikrer, at der ikke trænger fugt ned i skoene eller støvlerne.

Når fødderne fortjener luksus og velvære

Man kan nævne lækre detaljer og finesser i flæng: hælpuder, støttende hælkapper, letvægtsgummi, perfekt pasform, materialer med anti-lugt-membraner samt mange andre ting. Det er en sand fornøjelse at smyge sig ned i noget fodtøj fra Viking, for mærkets ekspertise, innovationen, de ergonomiske former og detaljer, funktionaliteten, beskyttelsen og alle de andre ting gør det skønt at opholde sig udendørs i alt slags vejr. Efterhånden som Viking har udvidet kollektionerne gennem årene, dækker mærket alle former for udendørsaktiviteter. Viking StrandDerfor kan man også dele mærket op i flere kategorier alt efter, hvad man skal bruge skoene eller støvlerne til. Det er fodtøj til active outdoor, som består af beskyttende støvler og sko, der får dig sikkert frem gennem alle vejrtyper og terræn. Det kan være alt fra fjeldvandring, trekking, vandreture og meget andet. Du finder også fodtøj til urban outdoor, hvilket vil sige til hverdag, hvor der skal dyrkes lidt sport, hvad enten det er gåture i naturen eller til sightseeing i storbyen. Hos Viking er man også eksperter i at designe og fremstille gummistøvler, der kræver en lang række processer, inden det endelige par er færdig. Det er avancerede gummistøvler i naturgummi, som samles i hånden, og som både er skridsikre, stabile og designet med støddæmpning.

Hvis du ønsker, at finder det hele

Fælles for alle sko og støvler fra Viking er de beskyttende og vandtætte designs, der passer helt perfekt ind i de danske årstider. I Norge, hvor fodtøjet testes i marken, er vejret endnu mere barsk og vildt, og derfor er fodtøjet mere end rigeligt i Danmark. Udover de innovative, funktionelle og beskyttende elementer så er der også fokus på designstilen. Dermed kan du vælge mellem et hav af fede looks og farver, som nemt kan matches med resten af dit outfit. Alle herlighederne foregår lige her på CAMPZ.dk.


Brug for hjælp?
Skriv til os via kontaktformularen, hvis du har spørgsmål eller besøg vores FAQ-side.
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 35 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4

Databeskyttelse & afmeldelse
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!