CAMPZ - Camping & outdoorshop
Lageroprydning – rabatter på op til 80 %1
GRATIS LEVERING FRA 699 KR., STØRRE DELE FRA 3.995 KR.6
Ski- & Tourenstöcke - kontrol og balance på to brætter
Skistave bør naturligvis ikke mangle i dit vintersportsudstyr, da de giver dig kontrol og stor glæde og fornøjelse ved det at stå på ski. Stængerne er normalt lavet af aluminium eller endnu lettere carbon. De er udstyret med forskellige skåle (de runde skåle nederst på staven, som forhindrer skistaven i at synke helt ned i sneen) og håndremme, der er tilpasset specifikke discipliner og anvendelsesområder.

Alpin- & turskistave

0 Produkter
Beklager, din søgning gav ingen resultater blandt vores sortiment

Når sneen kalder!

Det høres ofte: "Der er ikke sne i Danmark som i gamle dage". De fleste vintre byder dog stadig på snebyger nok til, at der kan leges i de hvide krystaller. Det gælder derfor om at være forberedt. Hos CAMPZ er vi altid klar med alt det nødvendige samt en masse mere til. Derfor finder du også alpin- & turskistave her i webshoppen. LEKI Sherpa Lite XTGDe årlige vinterferier kræver også det rette udstyr, så du kan have skræddersyede stænger med på turen. Det giver nemlig det bedste udgangspunkt for en vellykket skiferie. Hvad er du mest til? De alpine discipliner eller de nordiske? Måske elsker du begge former ligesom som mange andre skiløbere. Uanset hvad så finder du både alpin- & turskistave, så du har noget at støtte dig til, når det går løs i det hvide pudder. Stavene er dine balancepinde, der samtidig hjælper dig med at få fart på. Helt uundværligt skiudstyr til alle discipliner - undtaget skihop.

Stænger til alle dine eventyr i sneen

Op og ned og ligeud på langrendsski. Du finder turskistave til alle de lange distancer, hvor naturen for alvor kan nydes. Det er lange skistænger, som sikrer optimal fremdrift. Til klassisk skiløb kan du med fordel vælge et par stave, der er ca. 30 centimeter kortere end din egen højde. Stave i kulfiber er kendetegnet ved at være meget lette og stive, mens aluminiumsmodellerne er lidt tungere og mere fleksible. Valget afhænger dermed af dine præferencer, og om du eksempelvis skal dyrke skøjte-skiløb eller back country. Står den på alpinskiløb, går det kun nedad – og det med masser af fart over feltet. Styrtløb, slalom eller Super-G får adrenalinen op på pisterne. Du skal blot vælge blandt alle de aerodynamiske alpinstænger, der også er kendetegnet ved små trancer, da der ikke er behov for samme støtte og dybdehug i sneen som ved turdisciplinerne. Sortimentet med alpin- & turskistave dækker det hele, så du kan komme ud og nyde sneen, som du nu engang elsker det.