CAMPZ - Camping & outdoorshop
Pak løbeudstyret og nyd naturen
Lavinerygsække: En airbag på ryggen
Lavinerygsække er meget mere end blot bæretøj; de er livreddere. Mange lavinerygsække har allerede en integreret airbag, der automatisk og lynhurtigt pustes op via en "udløser" på remmen. Såkaldte zip-on-rygsække har ikke integreret airbag, men kan fastgøres til en basisenhed (rygsække, der indeholder det integrerede airbag-system) via en lynlås for at udvide deres volumen til længere ekspeditioner. I tilfælde af en lavine giver disse oppustede luftpuder den nødvendige opdrift for at undgå at blive dækket af snemasser. Derudover giver disse airbags med deres store volumen og klare farver dig en god chance for at blive opdaget hurtigst muligt i sneen. Uanset hvor godt dit udstyr er, er risikobevidstadfærd dog stadig det vigtigste.

Lavinerygsække

5 Produkter
Filter
Nulstil

Rygsækvolumen i l

l
l

Farve

  • grøn
  • orange
  • blå
  • sort

Pris

DKK
til
DKK
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Arva Airbag Calgary 18 Reactor Rygsæk, grøn
Arva Airbag Calgary 18 Reactor Rygsæk, grøn grøn
Arva
Airbag Calgary 18 Reactor Rygsæk, grøn
3.939 DKK 3.159 DKK
gratis forsendelse
- 20 %
Mammut Light Removable Airbag 3.0 Rygsæk 30l, blå/orange
Mammut Light Removable Airbag 3.0 Rygsæk 30l, blå/orange blå/orange
Mammut
Light Removable Airbag 3.0 Rygsæk 30l, blå/orange
4.679 DKK 4.109 DKK
gratis forsendelse
- 12 %
Pieps Jetforce BT Rygsæk 35l, sort
Pieps Jetforce BT Rygsæk 35l, sort sort
Pieps
Jetforce BT Rygsæk 35l, sort
8.479 DKK 6.789 DKK
gratis forsendelse
  • Versioner: M/L
- 20 %
Pieps Jetforce BT Rygsæk 25l, sort
Pieps Jetforce BT Rygsæk 25l, sort sort
Pieps
Jetforce BT Rygsæk 25l, sort
8.329 DKK 6.399 DKK
gratis forsendelse
  • Versioner: M/L
- 23 %
Arva Airbag Reactor 15 Vest
Arva Airbag Reactor 15 Vest
Arva
Airbag Reactor 15 Vest
4.309 DKK 3.059 DKK
gratis forsendelse
  • Versioner: large
- 29 %

Pas godt på dig selv med vores lavinerygsække

Når det igen er blevet tid til at spænde skiene eller snowboardet om fødderne og kaste dig ud over bjerge og bakker i hæsblæsende fart, sørger vi for at forsyne dig med kvalitetsudstyr, der passer godt på dig. Blandt andet tilbyder vi et stort udvalg af smarte lavinerygsække.

Smarte airbags, der redder liv

Lavinerygsække er rygsække med smarte airbagfunktioner, der forhindrer dig i at blive begravet i sneen, skulle uheldet være ude på din skitur. De er især gode til dig, der holder af at bevæge dig uden for pisterne og kan havne i situationer, hvor der er risiko for laviner. Helt basalt består de mange rygsække af enestående airbags, der kan udløses via håndtag, hvorefter du indkapsles i en oppustelig ballon. Det er bevist, at de smarte integrerede systemer kan redde liv, når uheldet er ude. ABS P.RIDE Zip-On 18Derfor er der god grund til at udstyre dig selv med en rygsæk af denne type, næste gang du planlægger at kaste dig ud i et spændende offpist-eventyr.

Kvalitetsmodeller fra førende mærker

På CAMPZ har vi samlet en lang række lavinerygsække fra førende mærker på området. For eksempel tilbyder vi kvalitetsmodeller fra mærker som VAUDE, ABS, Mammut og Millet. De gode mærker er ensbetydende med udstyr, du kan sætte din fulde lid til, og altid sørger for, at du kommer trygt og sikkert gennem dagene i bjergene. Du har muligvis allerede stiftet bekendtskab med de smarte rygsække på din seneste skitur. I hvert fald benyttes de innovative produkter af almindelige og professionelle skiløbere overalt i verden. De sikkerhedsmæssige funktioner kombineres med et hav af ekstra detaljer, der medvirker til at øge din komfort. Flere modeller er vandafvisende, mens bløde stropper og åndbare rygstykker sørger for at give dig en rygsæk, der sidder godt om skulder og ryg.

Andet skiudstyr fra CAMPZ

Til vintervejr og skieventyr har vi samlet en stor kollektion af praktisk udstyr og komfortable beklædningsdele. Foruden vores lavinerygsække tilbyder vi et velassorteret udvalg af varme skibukser, funktionelle vanter, bløde huer og smarte strømper, for ikke at nævne vores mange vintersko, lange underbukser og skijakker. Vores mål er at klæde dig godt på, så du bliver klar til at tage del i de mange glæder, der er forbundet med skisport og udendørsliv. Derfor finder du alt, hvad du kan have brug for, på vores side. Så gå på opdagelse blandt vores mange produkter.